Philips SHP9500 Over-Ear hovedtelefoner anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Philips SHP9500 Over-Ear hovedtelefoner anmeldelse

Philips SHP9500 Over-Ear hovedtelefoner anmeldelse

Af Bill Wilson 10. september 2019 6 minutter læst

Når det kommer til hovedtelefoner, har vi to slags: lukkede ryg og åbne hovedtelefoner. Lukkede hovedtelefoner ligner generelt mere og mere et "band i dit sind", og hvem har brug for musik der for at lyde sådan? På den anden side understøttes åbne hovedtelefoner i stigende grad blandt brugerne, da det mere ligner "musik i et rum".

Philips SHP9500

Bedste Budget Open Back-hovedtelefon

  • 50 mm neodym-drivere leverer fuldt spektrum af lyd
  • Sublim lydkvalitet
  • Stor byggekvalitet
  • Ikke-udskiftelige ørepuder
  • Under-standard basoutput

Forbindelse: 1,5 m kabel | Impedans: 32 ohm | Frekvens: 12-35 000Hz | Driver type: 50 mm neodym | Stil: Åbn ryg

DOM:Du kan ikke slå dårligt ud med Philips SHP9500 til deres pris. Deres lydkvalitet er sublim, og den måde, hvorpå du kan bruge dem til stort set alt, hvad du kan overveje, gør dem bestemt berettigede uden at bryde banken.

Tjek pris

Philips er et troværdigt mærke, når det kommer til elektronik, har dette i tankerne og har lavet endnu et par åbne hovedtelefoner, SPH9500, med det mål at tilbyde både hjemmet og kompakte publikum en fleksibel løsning, der er let at køre ved hjælp af regelmæssige lydafspillere tilbyder alligevel en lignende høj lydkvalitet som sandsynligvis de dyreste modeller. Phillips SHP9500 er et utroligt par hovedtelefoner, der er lette at have på lommen. De er utroligt behagelige og har en hård, men alligevel let form, der føles solid. De er ikke afslappede hovedtelefoner, der kan bruges udenfor, men alligevel formidler de en anstændig, veljusteret lyd, der holder trit med mange dyrere open-back modeller.

Vil SPH9500 leve op til hype? Er det korrekt at sige, at de er en kæmpe morder? Et utroligt par hovedtelefoner? Fortsæt med at læse for at få indsigt i disse budgetvenlige hovedtelefoner.

Design og byggekvalitet

Fra og med designet er det fjollet, hvor stærke vibes de giver i din greb, hvis vi taler om, hvordan de har det? Solace er desuden på det punkt, de har store åbne ørepropper, der giver dig en behagelig oplevelse, designet til at passe til ørernes naturlige geometri, ørepanserne giver præcis og præcis lyd. Lydsignaler rettes legitimt ind i ørerne, hvilket skaber en dynamisk og troværdig lyttebaggrund. Når du oprindeligt sætter disse hovedtelefoner på dit hoved, vil du hurtigt se den fantastiske glæde, der gives af den dobbelt lagdelte hovedbøjlepude, og de luksuriøse åndbare ørepuder forbedrer åndbarheden og spreder tryk og varme for længere trøst.

SHP9500 som en standout blandt de mest komfortable hovedtelefoner i fuld størrelse til denne værdi, du kan bære dem hele dagen uden træthed, men de er ikke den bedste mulighed, mens du udfører fysisk aktivitet, da de falder af, men ser på det lyse side, SHP9500 er robuste hovedtelefoner med et stilfuldt design. Slet ikke som andre hovedtelefoner, der har små R- og L-pegepinde, der føles som om de ikke findes, eller de er af en skygge, der blandes med forskellige nuancer, hvilket gør det svært at skelne, SPH9500 har R- og L-markører, der vises i kolossalt firkant bogstaver på ydersiden af ​​ørekopperne, som du hurtigt kan genkende og sætte pris på musik.

SHP9500 ledsager en 10 fods fjedrende snor og en bærepose af stof. Åbent design garanterer anstændig ventilation, men ørepuderne kan ikke udskiftes, det er noget, kunderne protesterer over. Ikke desto mindre er deres kvalitet god til det punkt, at du ikke behøver at stresse, da de sandsynligvis vil overleve hovedtelefonerne selv.

Hvis vi taler om, hvad der er i pakken - Den øverste papkasse indeholder hovedtelefonerne, der er gemt i en pose. Kablet anbringes uafhængigt for at forhindre hovedtelefonerne i at blive ridset. Der følger også en adapter med kablet, og containeren skjuler desuden et lille garantikort. Papkassen er 22,5 cm høj og vejer omkring 0,22 kg.

Inkluderet med hovedtelefonerne er et 3m kabel med en forgyldt tilsluttet. På grund af længden er kablet hovedsageligt begrænset til indendørs brug, men det kan straks udskiftes med ethvert andet 3,5 mm lydkabel. Philips skabte et klogt alternativ og undgik at anvende et proprietært stik.

Ingen uønskede lyde, efterklang eller anden generel forstyrrelse er nogensinde set, hvilket gør SHP9500 til en allrounder!

Lydkvalitet

Når det kommer til at lytte til god musik, har vi brug for en anstændig hovedtelefon til det med god lydkvalitet. Det fremtrædende blandt de mest betydningsfulde træk, der betragtes som overordentlig, er hovedtelefonens lydkvalitet. Philips SHP9500 er et fremragende lydende par open-back over-ear hovedtelefoner, lyden har plads til at bevæge sig, tonebalancen er på punkt, mens bassen ikke er fejlfri, og du vil vide mere om det, når du fortsætter med at gennemlæse. 50 mm neodym-drivere leverer overlegen Hi-Fi-lyd og er beregnet til at formidle en fuldstændig stabil og præcis alle frekvenser. SHP9500's soniske karakter er mid-range-drevet. Ikke desto mindre indebærer det bestemt ikke, at hovedtelefonerne ville være uegnet til at tilpasse sig godt til lave og høje højder.

Deres bas er enunciated og struktureret, og som de fleste andre åbne hovedtelefoner har de brug for bas, men husk, dette er ikke en hovedtelefon til bashoveder, deres bas er mindre stabil end de fleste andre åbne hovedtelefoner, og deres forvrængningsevne er omtrent normal . Der tales især om bas præcist, hvilket kan få et par bashoveder til at føle, at hovedtelefonerne ikke har et slag. Som en generel regel gør de dybest set deres bedste for at holde sig væk fra meningsløs lydskygge. Talrige positive ejere har opdaget, at de fungerer utroligt godt til hjemmearbejdsarbejde, herunder klaver og trommer.

Deres mellemklasse handler om perfekt, og de har en fremragende diskant. De har desuden en anstændig og omfattende lydscene, for det meste på grund af deres åben-back struktur.

Noget andet, der skal diskuteres her, handler om lækage, de er altid to sider af et billede, hvor lydens skønhed er åndbar og åben i åbne hovedtelefoner, der er bekymring for, at der er spild og ingen isolation. Det signifikante segment af lækagen ligger et sted i området 300Hz og 20KHz, hvilket er et ekspansivt område. Den generelle dimension af spildet er desuden meget høj, samlet lækage @ 1ft: 66,76 dB. De er dårlige at bruge på et sted fyldt med enkeltpersoner, undtagen hvis du har brug for dem for at høre, hvad du indstiller dig på! På siden af ​​kassen trykte Philips og sagde "Nyttigt til hjemmelyd", og de er helt seriøse!

Stabilitet

Disse hovedtelefoner er ikke beregnet til at blive brugt, mens du udfører en fysisk bevægelse. De har den almindelige grundlæggende lyttehøretelefonkonstruktion, hvilket betyder, at de er enorme og besværlige med en højde på 20 cm, en dybde på 10 cm, en bredde på 17 cm og en vægt på 0,32 kg. De glider sandsynligvis af dit hoved, når de bruges under aktivitet eller mens du løber. De forbliver opsat under normale lytningssessioner, men alligevel vil de ikke være stabile nok til at bruge, mens de bevæger sig udenfor. På den opadgående side kan kablet adskilles og frigøres, hvis det er tilfældet, at det bliver fanget på noget. Så lad os holde os til en anden hovedtelefon, mens vi forbrænder disse kalorier!

Sennheiser HD 598 vs Philips SHP9500

Philips SHP9500 tilbyder et foretrukket incitament i forhold til Sennheiser HD 598. De to hovedtelefoner fungerer uadskilleligt, og der er kun mindre kontraster i deres lydkvalitet. Begge er helt behagelige, men Philips er marginalt tungere og større. For langt de fleste vil den rimelige Philips SHP9500 være et overlegen alternativ. HD598 har en varmere / afslappet farvetone til musikken, og SHP9500'erne er noget mere livlige, og det er kun toppen af ​​isbjerget SHP9500s er lidt mere energiske og mere "sjove" i sammenligning

I tilfælde af at du er indstillet på SHP9500 og siger, Sennheiser HD 598 ryg mod ryg ... vil du højst sandsynligt fortælle, at 598 var noget bedre lydende, bedre fremstillet og desto mere ublu. Imidlertid ser SHP9500 et anstændigt stykke af vejen der for mindre kontanter på den anden side 598 er mere på den dyre side.

Dom

SPH9500 er ikke ligefrem en “kæmpe-dræber” lydmæssigt, da der er et par problemer med hensyn til bas og spild, men positivt er de mere end deres omkostninger værd, hvis du har brug for en åben over-øretelefon .

Deres trøst og aftagelig kabelindstilling står hoved mod hoved med alt for enhver pris. Da lyden generelt ikke understøtter noget specifikt, fungerer disse beundringsværdigt med en overflod af forskellige slags musik og applikationer. Alt i alt er 9500 et af de mindst krævende forslag, jeg kan komme med. De er desuden utrolige til spil! Gennem indstilling af en given smule musik gennem SHP 9500 får du den tilbøjelighed, du har overlegen adgang til forventninger, udtryk, botches, tilstand, bestræbelser, følelser og samarbejdet overraskende forbundet med den melodi.

Hvis du håber at forstå, hvad åbne hovedtelefoner handler om, men alligevel ikke har noget ønske om at bruge en enorm mængde kontanter, er dette en ideel beslutning, alt hvad du har brug for!

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 76

Philips SHP9500 Over-Ear hovedtelefoner

Design - 7.5
Funktioner - 6.5
Kvalitet - 8
Ydeevne - 8.5
Værdi - 8

7.7

Brugerbedømmelse: 4.35 (2 stemmer)