Hvad betyder 'Fam'?

Hjem/Lære/ Hvad betyder 'Fam'?

Hvad betyder 'Fam'?

Af Habiba Rehman 5. oktober 2018 3 minutter læst

'Fam' er en slang for ordet 'familie'. Teenagere og unge voksne, begge aldersgrupper bruger denne korte form for familie, når de bruger de sociale medier og når de sender sms'er. Det refererer dybest set til de mennesker, der er tæt på dig, herunder dine søskende, forældre og endda nære venner på listen.

Hvordan skal ordet 'Fam' bruges?

Der er så mange måder, hvorpå folk, der er regelmæssige brugere af internettet, bruger ordet 'fam' i deres indlæg. Uanset om det er en statusopdatering på Facebook, eller det er en billedopdatering på Instagram. Du kan bruge det på alle fora på sociale medier i form af hash-tags, billedtekster, beskeder eller endda i kommentarer ved at tagge din 'fam'.

Skriver du i alle hovedstæder eller små bogstaver?

FAM, Fam og fam, ser du nogen forskel mellem de tre 'fams'? Uanset om du skriver det hele med store eller små bogstaver eller i begge former, ændrer det IKKE ordets betydning. Fam forbliver fam. Mange internetjargoner, herunder fam, og andre som imy, lml, lol og kms ændrer sig ikke i betydning, medmindre og før du ændrer alfabetets rækkefølge eller alfabetet fuldstændigt. Store og små bogstaver bruges oftest bare for at lægge vægt på ordet.

Hvordan bruges slangordet 'Fam' i en samtale?

Let! Læs følgende eksempler for at forstå, hvordan du kan bruge slangordet 'fam' i dine beskeder, dine billeder, billedtekster til dine billeder, statusopdateringer og endda på din Facebook-væg. Husk en ting, når du skriver 'fam', det er dybest set et kort ord for 'familie', så når og hvor du har brug for ordet 'familie', kan du blot erstatte det med 'fam'.

Eksempler på 'fam'

Eksempel 1

Du har lige haft en fantastisk weekend med din 'fam'. Og du klikkede på en groupie (et billede af dig selv kaldes en selfie, mens en taget med en gruppe er en groupie, som vi kender det). Og nu uploader du billedet på Instagram. Til billedteksten kan du bruge hash-tag #fam. Eller endda skriv #famjam. FamJam, en af ​​de mest populære hash-tags på instagram og andre sociale netværk. Folk sætter billeder af deres familier og tilføjer dette hash-tag for at vise, at de har det sjovt sammen med deres kære. Jam her er til fastklemning.

En anden måde at billedtekst på dit billede ville være at skrive en kort note, for eksempel, ”havde den bedste weekend med min familie. Elsk dem til små stykker '. Eller du kan skrive 'min familie er bedre end din <3' eller 'Weekend vibes med FAM!'.

Eksempel 2

Mange sociale netværksapplikationer har indbyggede redigeringsmuligheder, hvor du kan skrive tekst over dine billeder. For eksempel mødte du netop din bedste ven efter en måned, da hun var rejst til udlandet for et udvekslingsprogram. Du tilføjer en snapchat-historie med hende, som har denne skrevet over sig, 'bestfriend <3 #fam #missed #love'.

Den måde, du vil skrive dine billedtekster på, er alt op til dig. Du kan få fat i de bedste ord, der bedre beskriver dine følelser. Dette er blot eksempler på, hvordan du kan bruge ordet fam, når du uploader billeder i et lignende indhold.

Eksempel 3

Jason: Hvor har du været? Har ikke set dig siden et stykke tid.

Tina: Hej, ja, jeg har haft travlt med min familie.

Jason: Jeg vidste ikke, at din familie boede her.

Tina: Det gør de ikke, de er kommet fra Californien til min fødselsdag.

Jason: Det er sødt.

Tina: Ja, de er ^ - ^. Vi ses dog næste weekend!

Eksempel 4

G: Jeg troede, jeg var din bedste ven, før du uploadede et billede med din fætter, der sagde 'bedste ven'.

H: Det gør du stadig.

G: Nej jeg er ikke.

H: Du har faktisk ret, du er ikke min bedste ven.

G: (sender en chokeret smiley)

H: Du er min familie.

G: auww! Jeg elsker dig H!

H: Jeg elsker dig også G!

Eksempel 5

En af dine nærmeste venner har gennemgået et stort tab i hendes liv og er super deprimeret. Du, som er hendes nærmeste ven, prøv at trøste hende og få hende til at føle sig bedre. Her er hvad du sender hende besked om.

'Jeg ved, at mine ord ikke kan kompensere for den smerte, du går gennem Rachel, men hvis du nogensinde har brug for at tale, ved du, at du har din familie lige her.'

Eksempel 6

Tee: Min familie kommer over i weekenden. Vi er nødt til at springe festplanen over hos mig.

Jen: Hvad?

Tee: Ja! Det er jeg ked af. FAM over alt andet.

Jen: -_-

Eksempel 7

Ian: Tror du, du kan bytte den næste lektion med mig Khalid? Jeg skal til lufthavnen for at hente min familie.

Khalid: Sikker på, skal du ikke bekymre dig! Bare send mig det arbejde, der skal udføres.

Ian: Tak en mand! Jeg skylder dig stor tid!

Khalid: Selv tak! Ingen problemer!