Fix: Windows 10 siger "Venter på at downloade"

Mange Windows 10-brugere har rapporteret deres computere, der informerer dem om, at en hel del Windows-opdateringer er tilgængelige for deres computere, men de kan ikke downloades eller installeres, fordi de er forbundet til en begrænset internetforbindelse til data. Hvis en bruger, der er berørt af dette problem, åbner Start-menu, og gør ind i Indstillinger >Opdatering og sikkerhed >Windows opdatering, ser de, at der er et par opdateringer tilgængelige til deres computer, hvor hver af dem er markeret som “Venter på at downloade”Og på ingen måde overhovedet manuelt at downloade de tilgængelige Windows-opdateringer.

Hvad der sker i sådanne tilfælde er, at berørte computere simpelthen ikke er i stand til at downloade nogen tilgængelige Windows-opdateringer, fordi det netværk, de er forbundet til, har en begrænset data-internetforbindelse, som i øjnene af Windows 10 ikke er egnet til at downloade Windows-opdateringer ved hjælp af. Windows genkender muligvis det netværk, det er tilsluttet, som en begrænset data-internetforbindelse, fordi internetforbindelsen virkelig ikke er bedst (på grund af for eksempel vedvarende vedligeholdelse) eller en midlertidig Windows 10-fejl.

Under alle omstændigheder har brugere, der er berørt af dette problem, to valg - de kan enten vente på det og vente på, at deres internetforbindelse igen begynder at fungere på sit niveau bedst (eller til Windows 10-fejlen skal bestå), på hvilket tidspunkt Windows vil start automatisk at downloade alle Windows-opdateringer i kø eller tilslut enten trådløst eller via hardwire til et netværk, der har en fuldt fungerende internetforbindelse og ikke en begrænset data-internetforbindelse, som Windows kan bruge til at downloade Windows-opdateringer. Under alle omstændigheder er dette ikke et Windows 10-problem, som en bruger absolut ikke kan fortsætte uden at løse, da de fleste Windows-opdateringer er ikke-kritiske, og forsinkelse af download og installation af dem vil ikke have nogen større negative virkninger. Hvis du ikke kan forbinde din Windows 10-computer til et andet netværk med en fuldt fungerende internetforbindelse, ville det alligevel ikke være en så dårlig idé at vente storm ud.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found