Efter en opdatering oplever tusinder af brugere problemer med Skype

Hjem/Nyheder/Tech/ Efter en opdatering oplever tusinder af brugere problemer med Skype

Efter en opdatering oplever tusinder af brugere problemer med Skype

Af Alex Schoff 4. maj 2020 1 minut læst

Hvis du har problemer med at modtage Skype-meddelelser i de sidste par uger, er du ikke alene. Problemet begyndte at påvirke desktopbrugere, da de installerede den nyeste version af Skype (dvs. version 8.59) på deres maskiner. Mange mennesker tog til Microsoft Community [1, 2, 3, 4] og Reddit fora for at rapportere, at de ikke længere kan modtage nye beskeder.

Desuden synes problemet tilsyneladende kun at påvirke Skype til desktopbrugere, da rapporterne bekræftede, at både mobil- og webversioner fungerer helt fint (i det mindste i øjeblikket). Sådan beskrev nogen problemet på Microsofts fællesskabsforum:

“Mine meddelelser opdateres ikke på min pc-version af Skype, men det fungerer på mobil. Jeg har logget ud og tilbage, afinstalleret og downloadet det igen, og det fungerer stadig ikke. Min internetforbindelse er fint, da jeg kunne downloade den. nogle forslag?"

Microsoft skal endnu undersøge dette problem

Ifølge rapporter opdateres meddelelserne ikke, selv efter genindlæsning af applikationen. Det er værd at bemærke, at problemet er blevet introduceret med den seneste Skype-opdatering, fordi tilbagevenden til en tidligere version løser problemer med Skype-beskeder. Nogle andre brugere rapporterede, at problemet forsvandt efter installation af Skype-applikationen fra Microsoft Store.

Hvis du gik glip af, rullede Microsoft den meget forventede support til brugerdefinerede baggrunde til Skype ud med denne opdatering. Funktionen giver nu brugerne mulighed for at erstatte deres virkelige baggrund med deres yndlingsbilleder under videoopkald. Da brugerdefinerede baggrunde tilbyder en renere og rodfri videochat-oplevelse, var alle ivrige efter at få fat i den seneste opdatering, så snart den begyndte at rulle ud den 16. april.

På tidspunktet for offentliggørelsen. desværre er der ikke noget ord fra Microsoft, hvor nogle uafhængige rådgivere opfordrer brugerne til at prøve at bruge Skype Web Client. Hvis du også er påvirket af Skype-beskedproblemer, anbefalede en Microsoft Agent brugere at “gå til appindstillingerne - Hjælp og feedback - Rapporter et problem. Glem ikke at medtage logfilerne, så vi kan se, hvor problemet er. Vi ser på det! ” at undersøge problemet.

Tags skype