FIX: Genstart din computer for at installere vigtige opdateringsløkker

Windows Updates er et program, der kommer pakket i Windows, administreret og vedligeholdt af Microsoft. Det er en måde for Microsoft at skubbe opdateringer til dit system og anvende dem. Problemer med Windows-opdateringer er en almindelig begivenhed. En grundlæggende bruger bliver normalt forbløffet, når der opstår problemer med Windows-opdateringer, og opdateringerne ikke installeres.

I denne vejledning vil vi behandle et lignende problem, hvor Windows Update-programmet sidder fast i en genstartsløjfe, og hver gang du åbner det, fortæller det dig at “Genstart din computer for at installere vigtige opdateringer“.

Dette problem udløses af en registreringsnøgle kaldet “Genstart kræves“. Bare at slette det og genstarte systemet løser problemet.

Før du fortsætter med nedenstående trin, skal du sørge for at tage en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase. (se her). Når du har taget backup af registreringsdatabasen, skal du fortsætte med nedenstående trin.

Fix Restart Loop for at installere vigtige opdateringer

  1. Åbn dialogboksen Kør ved at holde nedeWindows-nøgle og Tryk på R. Typeregeditog klikOkay
  2. IRegistreringseditorvindue, gå til følgende sti, som du kan gøre ved at klikke på mapperne fra venstre rude i registreringsdatabaseeditoren. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WindowsUpdate \ Auto Update \Genstart kræves
  3. Når du er der, skal du udvideAutomatisk opdatering nøgle under Windows Update, og slet den kaldte nøgle Genstart kræves. Sørg for ikke at slette noget andet, KUN slet Genstart kræves (ved at højreklikke) det fra højre rude.

Hvis du ender med at slette en forkert nøgle, kan du gendanne registreringsdatabase-bikuben igen ved hjælp af linket ovenfor. Du kan også foretage en systemgendannelse, hvis du har oprettet et gendannelsespunkt. For at åbne Systemgendannelse skal du holde Windows-tasten nede og trykke på R. Typerstrui.exei køredialogen, og klikOKAY.Klik påNæste,og vælgVis flere gendannelsespoint.Vælg den, der har datoen, inden du foretager ændringer i registreringsdatabasen.