Fix: 0xc1900101 - 0x4000d fejl under installation af Windows 10

Opgradering til Windows 10 fra enhver anden ældre version af Windows OS kan opnås på flere forskellige måder, men nogle gange resulterer alle disse metoder i en traumatisk oplevelse. Dette sker på grund af det faktum, at der er en hel del ting, der skal tages hånd om, før installationen af ​​Windows kører problemfrit.

Men selv når alle forudsætningerne for en vellykket installation af Windows 10 er opfyldt, er der sandsynligvis fejl, og brugerne ved ofte ikke, hvad de skal gøre, når de står over for den nøjagtige samme fejl flere gange, efter at de starter installationen. Følg resten af ​​artiklen for at løse denne fejl

Fix 0xc1900101 - 0x4000d fejl under installation af Windows 10

Denne fejl manifesterer sig under installationen af ​​Windows 10, som formodes at downloade og installere Windows 10 til dig uden meget besvær. Opsætningen starter normalt normalt, og den når en høj procentdel af fremskridt (såsom 80 eller 90%). Forløbet stopper dog normalt på det samme punkt hver gang med meddelelsen "Installationen mislykkedes i Second_Boot-fase med en fejl under Migrate_Data-operation".

Der er en hel række vellykkede løsninger bekræftet af brugere, der har kæmpet med det samme problem i et stykke tid. Sørg for at prøve hver af nedenstående metoder for at få et vellykket resultat.

Løsning 1: Afinstaller et problematisk program

Brugere har rapporteret, at et bestemt program kaldet DriveTheLife forårsagede alle mulige problemer, når det kommer til at køre Windows 10 Setup, og programmet skal afinstalleres, før du fortsætter med opgraderingen. Følg instruktionerne nedenfor!

 1. Først og fremmest skal du sørge for at være logget ind med en administratorkonto, da du ikke kan slette programmer ved hjælp af nogen anden konto.
 2. Sørg for at have sikkerhedskopieret de data, der bruges af DriveTheLife-programmet, så du kan installere det igen, når opsætningen er færdig.
 3. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.

 1. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 2. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.

 1. Find DriveTheLife i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 2. Dens afinstallationsguide skal åbnes med to muligheder: Reparer og fjern. Vælg Fjern, og klik på Næste for at afinstallere programmet.
 3. Der vises en meddelelse, der spørger "Vil du fjerne DriveTheLife til Windows fuldstændigt?" Vælg Ja.

 1. Klik på Udfør, når den afinstallerede afslutter processen, og genstart computeren for at se, om der stadig vises fejl.

Når du har afinstalleret programmet fra enten Kontrolpanel eller Indstillinger, skal du også tage sig af de resterende filer og mapper.

 1. Naviger først til følgende placering og slet mappen med navnet dtlsoft. Mappen tilhører det program, du lige har afinstalleret, og vi sørger ikke for, at den ikke giver mere ubehag.

C: \ Programmer (x86) \ dtlsoft

 1. Naviger til C: \ Windows \ System32 \ Drivere og find følgende filer, som også bruges af det samme program. Dette afinstallerer driverne.

cdmsnroot_s.sys

LDrvPro64.sys

LDrvPro64 (6916) .sys

 1. Genstart din computer for at anvende disse ændringer, og prøv at køre Windows Setup efter den metode, du i første omgang brugte.

Løsning 2: Afinstaller eller deaktiver dit antivirusprogram

Som du sikkert allerede ved, er Windows Setup ikke en stor fan af antivirus- og sikkerhedsprogrammer, og hver vejledning, du kan finde online, fortæller dig, at du altid skal deaktivere dit antivirusprogram, inden du begynder at opdatere din Windows-build.

Det er dog tid til at tage dette skridt videre og afinstallere dit antivirusprogram fuldstændigt, fordi mange brugere har rapporteret, at afinstallation af deres antivirusprogram, såsom AVG eller ESET Smart Security, var i stand til at løse problemet, og Windows 10-installation fortsatte uden problemer.

 1. Klik på Start-menuen nederst til venstre på skærmen, og vælg Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikonet over tænd / sluk-knappen i Start-menuen.

 1. Klik på Apps-sektionen i appen Indstillinger, og vent på, at listen indlæses med alle de programmer, du aktuelt har installeret.
 2. Vælg dit antivirusprogram fra listen over installerede apps, og klik derefter på dets Afinstaller-knap.
 3. Svar på instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallationsprocessen.

Løsning 3: Skift din internetforbindelse

Mange brugere har rapporteret, at de ikke var i stand til at udføre opgraderingsprocessen ved hjælp af en trådløs internetforbindelse, og at de måtte skifte til en kablet Ethernet-forbindelse for at løse denne fejl.

Hvis du vil slippe af med dette problem, skal du sørge for at gøre følgende:

 1. Hvis du bruger en trådløs forbindelse via en router, skal du sørge for at finde et Ethernet-kabel. Hvis du ikke er sikker på, hvordan det ser ud, skal du kontrollere billedet nedenfor.

 1. Sæt den ene ende af kablet i din pc eller laptop, og sæt den anden ende i den router, du brugte til den trådløse forbindelse. De bedste løsninger ville være, hvis du kunne tilslutte kablet direkte til modemmet for overhovedet at undgå at bruge routeren.
 2. Prøv at køre opdateringen igen.

Løsning 4: Kør værktøjet Diskoprydning

For at opgraderingsprocessen skal gå glat, skal du forberede din computer til opgraderingen ved at sørge for at tjekke alt på listen, der skal forberede din computer til processen.

Nogle brugere har rapporteret, at det bare lykkedes at køre Diskoprydningsværktøjet lykkedes at hjælpe dem med at løse problemet næsten med det samme. Det ser ud til, at dit lagerdrev skal være godt optimeret, især for større opdateringer. Det kan også forekomme, hvis din harddisk ikke har nok plads til at installere opdateringen korrekt, men at køre dette værktøj tager sig også af det.

 1. Klik på enten Start-menuknappen i venstre hjørne af proceslinjen eller klik på knappen Søg lige ved siden af ​​den. Indtast "Diskoprydning", og vælg det på listen over resultater.

 1. Diskoprydning scanner først din computer for unødvendige filer, og det vil bede dig om at vælge, hvilke filer du vil slette. Klik på hver mulighed og læs beskrivelsen vist nedenfor. Hvis du beslutter at slette disse filer, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for filerne.

 1. Klik på knappen OK for at fortsætte med processen. Når værktøjet er færdigt, skal du prøve at køre opdateringen igen.

Alternativ: Du kan også køre Diskoprydningsværktøjet ved hjælp af kommandoprompten, hvis du er fortrolig med denne mulighed. Du skal dog finde ud af bogstaverne på dine harddiskpartitioner, så du kan vide, hvilket drev du vil rydde op.

 1. Klik på Start-menuen, og skriv Kommandoprompt. Du kan også åbne dialogboksen Kør og skrive “cmd” og klikke på OK.

 1. Kopier og indsæt følgende kommando i kommandopromptvinduet. Drive-pladsholderen skal udskiftes med det bogstav, der repræsenterer den partition, du vil rense.

c: \ windows \ SYSTEM32 \ cleanmgr.exe / dDrive

 1. Prøv at køre opdateringen igen.