FIX: SmartScreen forhindrede en ukendt app i at starte

Smart Screen er et sikkerhedsmodul, der blev introduceret af Microsoft og integreret i flere Microsoft-værktøjer såsom Internet Explorer 8, 9, 10, 11 med hovedfokus på at forbedre sikkerheden. Når du prøver at installere en bestemt software eller en app, der ikke er inkluderet i Windows Store, dukker der automatisk op en advarselsmeddelelse for at underrette dig om, at det muligvis ikke er et sikkert valg at installere; men på en mildere note giver det dig stadig en mulighed for at køre programmet alligevel.

Derudover kontrollerer Smart Screen automatisk de websteder, vi besøger, for løbende at opdatere en liste over rapporterede phishing-websteder og ondsindede softwaresider. Alt dette kan virke irriterende til tider, men det holder dybest set pc'er beskyttet mod ondsindede vira eller malware.

I denne vejledning vil vi undersøge måder at sortere problemet med Smart Screen på. På et tidspunkt begynder det bare at gå på dine nerver; når alt kommer til alt er du klar over, hvad du installerer, samt de websteder, du besøger.

Slukning af Smart Screen-filteret

Første ting først, hvis du vil dreje Smart Screen-filteret, skal du sikre dig, at du har et kraftigt antivirusprogram installeret på din pc. Dette beskytter dig mod de forskellige malware og vira, der kan ledsage de programmer, du vil installere. Her er et par trin for at komme dig derhen.

Hold Windows-nøgle og Tryk på X. VælgeKontrolpanel

Klik nu på System og sikkerhed ->Gå til Sikkerhed og vedligeholdelse.Vælg på venstre side af skærmen Skift Windows Smart Screen-indstillinger.

Vælg nu “Gør ikke noget ” (Sluk for Windows Smart Screen). Sørg for at gemme / anvende de ændringer, du har foretaget.

I tilfælde af at du har brug for Smart Screen og kører, gælder de samme trin. Men ved trin fem skal du sørge for at vælge "Slå Windows Smart Screen til". Derefter er Smart Screen deaktiveret.

Du har stadig nogle valgmuligheder åbne for dig, når Smart Screen er slået fra. Når Smart Screen er deaktiveret, får du muligvis stadig en advarsel eller prompt med ordlyden ”Udgiveren kunne ikke bekræftes. Er du sikker på, at du vil køre denne software? ” Du vil muligvis også helt stoppe Windows i at tilføje zoneinfo i filens erstatningsstrøm; så du ikke længere modtager sådanne advarsler. Sådan gør du:

Trykke Windows + R og skriv gpedit.msc. Du kan lige så godt skrive det lige i startmenuen, det vises automatisk.

Naviger til Brugerkonfiguration, derefter til Administrative skabeloner. Vælg derefter Windows-komponenter og så Attachment manager.

Dobbeltklik på politikposten, der lyder "Opbevar ikke zoneoplysninger i vedhæftede filer”Aktiver det, og klik / tryk derefter på OK.

Det samme kan opnås via redigering af systemregistreringseditor.

  1. Gå til Registreringseditor (skriv regedit i Run-vinduet)
  2. Naviger til denne tast:

“HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Attachments"

  1. Hvis denne nøgle ikke findes, skal du oprette en selv.
  2. Opret et nyt DWORD og navngiv det "SaveZoneInformation". Indstil den til 1.

Herefter er du ikke forpligtet til at fjerne blokering af filer, der er downloadet via dine browsere og downloader-apps, så længe de overholder denne indstilling.