Sådan gendannes permanent slettede filer fra Google Drev?

Google Drive er en af ​​de berømte filopbevarings- og synkroniseringstjenester. Det er udviklet af Google, og det giver brugerne mulighed for at gemme filer på servere. Brugere kan få adgang til filerne via alle enheder med den samme konto og kan dele den med forskellige brugere online. Dog undertiden sletter brugerne fejlagtigt en fil i Google Drev og finder sig ude af stand til at gendanne den igen. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gendanner permanent slettede filer fra Google Drev.

Sletning af filer i Google Drev

De fleste brugere sletter de kopier eller filer, som de ikke længere har brug for. Da Google Drive leveres med begrænset plads, vil brugerne kun forsøge at beholde de filer, der er vigtige for dem. Imidlertid sletter brugeren nogle gange filer ved en fejltagelse. Når brugeren sletter filer i deres Google Drev, går den til en papirkurv, der ligner Windows-papirkurven. Du kan gendanne eller slette filer derfra permanent som vist nedenfor:

Du kan finde dine slettede filer i papirkurven. Hvis du højreklikker på filerne i papirkurven, finder du to muligheder, der kan gælde for den. Ved at klikke på gendannelsesknappen flyttes filen tilbage til sin oprindelige placering på Google Drev. Hvis du vælger Slet, fjernes filen permanent fra dit Google Drev, og du kan ikke gendanne den.

Permanent slettede filer fra papirkurven er vanskeligt at gendanne tilbage til Google Drev. Hvis du har en sikkerhedskopi eller lokalt gemte kopier af disse filer, kan du bruge det til at uploade igen på Google Drev. Men hvis du ikke har sikkerhedskopien, var den eneste arbejdsmetode, der blev fundet, metoden nævnt nedenfor.

Løsning: Gendannelse af de permanent slettede filer fra Google Drev

En bruger kan ikke gøre meget, når det kommer til at gendanne de permanent slettede filer. De fleste brugere fandt dog en løsning ved at kontakte Googles support. Google Drev-specialisten kan hjælpe dig med at gendanne de permanent slettede filer efter at have fået oplysningerne om ejerskabet og hvornår filen blev slettet. Du kan følge nedenstående trin for at komme i kontakt med support:

  1. Åben Google Drev i din browser og Log ind til din konto.
  2. Klik på Supportikon (spørgsmålstegnikon) og vælg Hjælp mulighed.
  3. Søg og vælg “Find eller gendan en fil" mulighed. Denne mulighed kan også findes i populære søgninger.
  4. Rul ned og klik på Kontakt os knappen nederst.
  5. Angiv grundlæggende oplysninger, og vælg de foretrukne muligheder. Klik på Indsend knappen, og vent på, at et chatvindue åbnes.
  6. Du kan chatte med Google Drev-specialist og fortæl dem detaljerne om din fil. Support hjælper dig med at gendanne de permanent slettede filer fra Google Drev.