Hvad er: WCW 'Women Crush Wednesday'

Hjem/Lære/ Hvad er: WCW 'Women Crush Wednesday'

Hvad er: WCW 'Women Crush Wednesday'

Af Habiba Rehman 29. august 2018 3 minutter læst

'WCW' står for 'kvinder knuser onsdag'. Brugt mest på sociale netværk fora til at hylde en slags hyldest til de kvinder, du er imponeret over. Dette gøres ved at tilføje hash-tags som #WCW under billeder eller videoer af dine yndlingskvinder.

Brug af en hvilken som helst forkortelse er en af ​​de mest populære måder i den sociale medie æra. Hvor korte formularer eller 'sms-slang', som vi kalder det, ofte bruges som erstatning for det originale ord. Og WCW er en anden berømt trend, der bliver vidne til på sociale medier.

For en lægmand kunne WCW have flere betydninger, medmindre han eller hun er opmærksom på, hvad der diskuteres omkring det hash-tag.

Da jeg ledte efter #WCW online, var den første idé, jeg fik, verdensmesterbrydning. Hvilket er helt modsat den tendens, som #WCW har skabt over de forskellige sociale netværk.

Det er onsdag i dag, og onsdage, ifølge den nye 'hash-tag'-trend, er dedikeret til alle de kvinder derude, som du sætter pris på, kan lide eller elsker eller bare respekterer. Derfor kaldes det 'Women Crush Wednesday' alias #WCW.

Hvordan det hele begyndte

Som vi alle ved, er 'hash tags' en af ​​de bedste former for at starte en tendens, især på sociale medier fora som Instagram eller Facebook. Du tilføjer et enkelt hash-tag under dit indlæg, og der oprettede du lige en trend. Tilsvarende var #WCW en tendens, der blev indledt på de samme fora og blev en 'dag', hvor folk, herunder mænd og kvinder, deler indlæg om deres yndlingskvinder omkring dem, rundt om i verden, uanset om de er berømte eller ikke, og dedikerer deres indlæg til dem og deres indsats.

Det er på en måde en påmindelse for alle kvinder derude om, at de er elsket og værdsat af så mange, selvom mulighederne i den professionelle verden, som de får i forhold til det modsatte køn, er meget lave, de klarer sig stadig godt .

Det er mere et ugentligt mønster, der følges af alle køn. De vælger et billede af deres yndlingskvinde til ugen, hvilket kan være stort set alle. Det kan være din søster, mor, en berømt berømthed eller endda en politisk skikkelse. Pointen med dette specifikke hash-tag er at få disse kvinder til at føle sig det værd og at lade dem vide, at deres arbejde er blevet anerkendt af mennesker.

Enhver person kan faktisk lide at blive bifaldt offentligt for deres arbejde. Og at dedikere en hel dag hver uge for kvinder er bare den motivation, vi har brug for for at holde dem i gang.

Og det er ikke nødvendigt, at du skal genkende nogen, der har opnået noget enormt i deres liv eller har opnået en milepæl for at vinde populariteten. Det kunne simpelthen være enhver vigtig kvinde i dit liv, selvom du ikke har talt med dem, men finder dem på en eller anden måde fascinerende og vil have dem til at vide dette, så ville onsdag være den bedste dag for dig at gøre det, fordi det er #womencrushwednesday .

Netop hvordan 'onsdage' er dedikeret til kvinder af den sociale mediekultur, for alle mænd derude er mandag deres dag. #MCM, der står for Man Crush Monday. Og hvis du rent faktisk ser akronymet nærmere, er WCW en stamme af MCM eller omvendt. M'erne og W'erne i begge hash-tags kan linkes.

Er Hash-tag begrænset til menneskelige kvinder?

I henhold til de tendenser, der er vidne til, nej, bruger folk ikke deres onsdagsposter 'bare' til menneskelige kvinder. Nogle bruger det til at vise kærlighed til deres kvindelige kæledyr, foretrukne kvindelige tegneseriefigurer, og nogle får det endda til at lyde sjovt ved at dedikere stillingen til en damestatue, som om nogen på twitter dedikerede deres #womencrushwednesday til frihedsstatuen, som syntes lidt sjov.

Hvordan kan du være en del af denne trend?

Det er super nemt at blive en del af denne hash-tag-trend. Alt du skal gøre er at vælge et fantastisk billede af de kvinder, du værdsætter gennem dit indlæg. Føj det til det sociale forum, du vil sende det på, som om det kunne være Facebook, Instagram eller endda Tumblr. Hvis du vil, kan du sende det på stort set alle de sociale netværk, du bruger i øjeblikket. Nu skal du bare tilføje hash-koden #WCW eller #WomenCrushWednesday under billedet i beskrivelsesområdet. Og post!

Det lyder let, ikke?

Og det behøver ikke kun at være et billede, du kan endda bruge videoer til dette.

Gå ikke glip af din chance for at vise din kærlighed til kvinder, der tiltrækker dig gennem deres udseende, personlighed eller arbejde. Lad dem fejres. Deres indsats er normalt gået ubemærket hen, og dette er din chance for at få dem til at føle, at vi skylder det hele dem.

Så til alle de stærke kvinder derude, der har været sårbare, men stadig står stærke, er du min kvindeforelskelse. #WCW

Lad os få vores onsdage til at tælle.