Fix: 5xx serverfejl i Instagram

Instagram bliver den populære sociale medieplatform med millioner af aktive brugere hver dag. Det har også kompatibilitet med både Android- og iOS-enheder med websidesupport. Men som alle andre sociale medieapplikationer har det også sine mangler. Et specifikt problem, som brugerne står over for, er 5xx serverfejl.

5xx kan erstattes af specifikke fejlnumre såsom 500 eller 501 eller kan være generisk med den nøjagtige titel '5xx'. Denne fejlmeddelelse dukker nu og da op, hvor applikationen / webstedet i nogle tilfælde ikke kan bruges i flere timer. I denne artikel gennemgår vi alle årsagerne til, hvorfor dette problem opstår, og hvad du kan gøre for at løse problemet.

Hvad er '5xx serverfejl' på Instagram?

Som vi nævnte før, vil '5xx' normalt have andre fejlkoder, men der er nogle tilfælde, hvor du vil se '5xx' selv. Nogle af dem er nævnt nedenfor:

  • 500: Intern serverfejl; Dette sker, når der er nogle problemer med scriptet. En eller anden proces kan være fejl, eller der kan være en flaskehals af ressourcer.
  • 501: Ikke implementeret; Dette sker, når nogle krav, der kræves til forbindelsen, ikke opfyldes af serveren
  • 502: Bad Gateway; Serveren svarer med et ugyldigt svar.
  • 503: Midlertidigt ikke tilgængelig; Dette sker normalt, når den rutinemæssige vedligeholdelse af serveren foregår, eller den er nede på grund af tekniske problemer.

Når du får adgang til Instagram, kan du opleve en af ​​disse fejlmeddelelser. De koder, du ser lige ved siden af ​​fejlmeddelelsen, er HTTP-fejlkoder og bruges til at identificere fejlmeddelelsen. Alle er relateret til konfigurationerne på serveren og betyder, at intet er galt med klienten (din computer eller mobilapplikation).

Sådan løses Instagram 5xx serverfejl?

Som du måske får ideen, er alle disse serverfejl problemer fra serversiden. Dette betyder, at serverne på Instagram's side enten er nede eller har nogle problemer med deres konfiguration eller arbejdsgang.

Der er intet du kan gøre på din ende undtagen vent udfaldet. Serverafbrydelser er ikke noget nyt og sker med de bedste platforme, når uventede begivenheder opstår, hvilket får serveren til ikke at svare på anmodningerne fra din mobilapplikation eller dit websted. Det bedste du kan gøre er at genstart din mobile enhed, og prøv igen. Hvis du bruger en computer, skal du kontrollere din internetforbindelse og genstarte den også.

Hvis genstart ikke virker, kan du navigere til fora som f.eks Reddit eller få adgang til websteder som Ned detektor og se om der er lignende rapporter fra brugere om oprør. Hvis du ser et mønster, vil du være sikker på, at problemet faktisk er med Instagram, og forhåbentlig løses det snart.