Bedste PCIe Riser-kabler at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste PCIe Riser-kabler at købe i 2020

Bedste PCIe Riser-kabler at købe i 2020

Af Ace Luke 12. august 2020 7 minutter læst

PCIe-stigrørskabler er ikke nogle af de nyeste ting i teknologiverden, faktisk har kabler som disse eksisteret siden starten. Dybest set alt, hvad du kan tilslutte bundkortet, har en måde at udvide kabelporten på. PCIe Riser-kabler giver dig mulighed for at udvide PCIe-porten. Dette kan være meget nyttigt ved håndtering af kabel, styring af lille plads i en sag eller endda bare rydde ting ud af vejen for noget større. Du kan altid finde en måde i tilfælde af de fleste pc-problemer, og det er ikke anderledes.

Som tidligere nævnt har havne som disse eksisteret i lang tid. Så hvorfor den pludselige interesse nu? Efterhånden som tiderne har ændret sig, har de fleste krav stillet sig. I ældre dage var pc-sager og hardware inden for ikke så krævende eller pladsbesparende og var bestemt ikke pladsorienteret. Æstetik og kabelforvaltning var eftertanke. I dag med de smarte manipulerede glasskabe sammen med RGB-udstyr er der en meget reel grund til at vise din hardware ordentligt.

1. Thermaltake TT Gaming

Bedste samlet

 • Tid testet
 • Ideel længde
 • Installation er ret let
 • Begrænset interferens
 • Relativt dyrt

1.340 anmeldelser

Længde: 200 mm | Overførselshastighed: udvider op til 8 Gbps | Afskærmet: EMI-afskærmet | PCIe: 3. gener

Tjek pris

Thermaltake har været i den tekniske verden i et stykke tid nu. Thermaltake er et af de mest kendte og velrenommerede mærker i verden lige nu. Thermaltake har et særligt stærkt ry i pc-spilverdenen. De har gjort sig et enormt navn for at fremstille nogle af verdens mest eftertragtede køleløsninger såvel som RGB-løsninger til pc'er. Deres spillerorienterede produkter har altid fanget markedet øje, og de har solide produkter.

Thermaltake 200mm PCIe-stigrørkablet har været et af de mest populære stigerørkabler i verden. Dette er et ret standardprodukt med ikke meget ud over det sædvanlige eller specielle bortset fra det faktum, at det har den mest solide ydeevne, vi nogensinde har set. Kablet er 200 mm langt; dette gør den til den ideelle størrelse til næsten enhver brug. Det er ikke for lang tid at tage plads, og det er ikke for kort til ikke at give plads nok. Det har en solid dataoverførselshastighed på omkring 8 Gbps-mærket, og det er også EMI-afskærmet, hvilket gør det meget godt. Dette gør det, så det ikke har anden hardware, der forstyrrer sit signal. Til toppen er kablet meget let at bruge og ekstremt let at installere. Dette er ikke de mest fleksible kabler, men det gør jobbet gjort.

Alt i alt, hvad der gør dette til det bedste, er ikke de specielle specifikationer, det tilbyder, men snarere dets tidstestede holdbarhed. Dette var en af ​​de første berømte modeller af PCIe-riser-kabler, og det er stadig meget brugt den dag i dag. Produktet har ingen tilsyneladende svaghed og vil gøre jobbet gjort for de fleste af sine brugere.

2. Phanteks Premium Shield Riser-kabel

Højeste kvalitet

 • Høj kvalitet build
 • Holdbare materialer
 • Enkel at bruge
 • Mere fleksibel
 • Ikke kompatibel med nogle tilfælde

286 anmeldelser

Længde: 220mm | Overførselshastighed: 64 Gbps | Afskærmet: Intern og ekstern afskærmning PCIe: 3.0 Gen.

Tjek pris

Phanteks er et andet stort navn i verden af ​​pc-spiludstyr. De er måske bedst kendt for at fremstille pc-spil-sager såvel som at have geniale produkter designet til at løse sagsproblemer. Phanteks er et firma, der kommer fra Holland og har skabt en massiv forbrugerbase i USA. Phanteks er måske ikke en direkte konkurrent til nogle af de store drenge som Cooler Master eller Corsair, men det har gode produkter, der har evnen til at udføre for meget.

Phanteks kabelforstærker har det meget populære 5-felts system, som de fleste af PCIe-kabelstigere besætter. Denne kabelstigerør har også en meget høj overførselshastighed og nogle af de mest isolerede og afskærmede kabler fra alle PCIe-kabelstigere. Dette er et af de mest holdbare og stærke produkter på vores liste. Det er også mere fleksibelt end nogle af vores produkter. Fleksibiliteten kan tilskrives dens 5-spors design. Det er meget let at installere i din pc-sag, de fleste brugere fandt ikke noget problem i installationen. Nogle tilfælde har fundet problemer i implementeringen af ​​dette produkt. Dette kan være en bummer, da folk, der havde Evolve-skift, ikke kunne få det til at gå med det. Produktet leveres også med en 90 graders GPU-fanger. Dette ville have været bedre, hvis de også gav det i en standardform.

Samlet set er dette et meget godt alternativ til Thermaltake 200mm kabelstigerør. Dette produkt er uden tvivl bedre i kvalitet og tilbyder bedre afskærmning samt en højere overførselshastighed. Dette har alle de positive ting, som Thermaltake-produktet har, men ikke en meget signifikant forskel i deres priser. Dette er et ideelt produkt til folk, der har standardopsætninger og bare vil have en PCIe-stigerør, som ikke skuffer dem.

3. Linkup-afskærmede kabler

PCIE 4.0 Gen

 • Forskellige længder
 • 3.0 og 4.0 Gen PCIe
 • Kommer i forskellige vinkeltyper
 • Godt byggeri
 • Blandede resultater

581 anmeldelser

Længde: 10 cm til 200 cm | Overførselshastighed: fra 65 Gbps-mærket | Afskærmet: Forskellige former for afskærmning efter variant | PCIe: 3.0 Gen og 4.0 Gen

Tjek pris

Linkup er et firma, der ikke primært beskæftiger sig med pc-udstyr eller hardware. I stedet er Linkup et af de største navne i kabelafdelingen. Disse fyre fremstiller bogstaveligt talt alle slags holdbare kabler af høj kvalitet. De fremstiller kabler lige fra Ethernet-kabler til Type-C-kabler helt ned til PCIe-kabler og dens løsninger. Dette er en af ​​de mest forskellige kabelproducenter i hele verden i øjeblikket. Linkup har lavet en bred vifte af PCIe-riser-kabelløsninger, der hver passer til en bestemt bruger. Linkup deltager ikke primært i fremstillingen eller handlen med pc-produkter, så det kan komme som en overraskelse at se deres produkter på vores liste.

Linkups kabler tilbyder uovertruffen variation i deres PCIe Riser-kabler. De produkter, Linkup tilbyder, spænder fra standardvarianter til varianter, der er forskellige afhængigt af længde eller endda den slags vinkel, de har på deres kortklip. Linkup fremstiller 90 graders PCIe-riser-kabler, de gør dem også i forskellige størrelser, der spænder fra 10 cm små til kæmpestore 200 cm lange. Der er også varianter, der har forskellige former for dataoverførselshastigheder, der spænder fra 8 Gbps til ret store 65 Gbps. Måske er alt, hvad der stadig kan håndteres af andre producenter, en af ​​de største forskelleproducenter med hensyn til funktioner, det faktum, at Linkup er en af ​​de allerførste virksomheder, der fremstiller et 4.0 Gen-riser-kabel. Dette er fremragende nyhed for folk med nyere opsætninger, da de kan bruge dette korrekt med M.2 SSD'er. Ellers skulle du vælge mellem SSD og en kølig vinkel til din GPU.

Der har dog været tilfælde af brugere, der klager over kvaliteten af ​​nogle produkter, såvel som emballagen er subpar. Nogle klager endda over isolerede problemer i de nye 4.0 PCIe-kabler, der ikke fungerer korrekt. Linkup har en god produktserie, sandsynligvis en uovertruffen lineup, men den skal i nogle tilfælde løse dette kvalitetsproblem.

4. Thermaltake AC-045 TT Premium

Bedste mulighed for større sager

 • Fleksibel og stærk
 • Fantastisk kvalitet
 • Nem kabeladministration
 • Stort prisspring
 • Billigere muligheder er tilgængelige

209 anmeldelser

Længde: 300 mm | Overførselshastighed: 8 Gbps og derover | Afskærmet: EMI-afskærmning | PCIe: 3.0 Gen.

Tjek pris

På nummer 4 på vores liste har vi et andet produkt fra Thermaltake. Vi har allerede rørt ved, at hvor stort Thermaltake som firma er, og hvor let tilgængelige deres produkter er over hele verden. Denne særlige stigrørsløsning er designet til mennesker med større sager eller behovet for noget af det finere udstyr. Thermaltake har altid været kendt for at have lavet nogle af de mest forskellige og unikke produkter. Det forbliver forbløffende for os, hvor forskelligt Thermaltake er i deres produkter, det er endnu mere overraskende, da de heller ikke slapper af med kvaliteten.

Thermaltake-produktet, vi har her, er bygget til de mest ekstreme pc'er i tankerne. Dette skyldes, at dette stigrørskabel / kort er længere, hvilket gør det velegnet til større sager. Det bruger også et 5-felts system, der gør det muligt at have nogle af de bedste afskærmninger fra interferens udefra. Dette gør det også muligt at levere data bedre på en mere effektiv måde. Produktet er internt afskærmet fra sine andre baner og er yderligere EMI afskærmet fra hardware udefra. Det bedste ved dette kabel er, at dette er et af de mest alsidige og fleksible stigrørskabler. Kablet har evnen til at vride og sno sig på nogen måde uden at gå i stykker. Dette gør det til kongen for kabeladministration og velegnet til enhver form for GPU, der skal vises.

Selvom Thermaltake normalt har ry for at fremstille nogle af de mest overkommelige produkter, har de i dette tilfælde de dyrere. Dette kan skyldes, at de måske er det største navn i riser-kortspillet lige nu. Disse produkter er også af topkvalitet. 300 mm Thermaltake-kablet er næsten to gange prisen på 200 mm. Dette er et stort spring.

5. Phanteks Premium afskærmet 600mm

Bedst fra Phanteks

 • Vægt på afskærmning
 • Meget langt kabel
 • Fremragende præstation
 • Kun 90 grader
 • Dyr pris

286 anmeldelser

Længde: 300 mm | Overførselshastighed: 8 Gbps og derover | Afskærmet: EMI-afskærmning | PCIe: 3.0 Gen.

Tjek pris

Vi afslutter listen med Phanteks Premium Shield 600mm stigerørkabel til PCIe. Dette er et af de største og mest efterspurgte kabler i verden. Dette er bestemt et produkt, der er rettet mod folk med de største og "dårligste" opsætninger. Et kabel i denne størrelse kan kun bruges korrekt i de mest humane tilfælde eller i opsætninger med brugerdefinerede build-sagsopsætninger. Phanteks 600mm svarer til det andet produkt fra firmaet på vores liste. Dette er bare et langt længere kabel med lidt mere overveje i dets opbygning.

Det sidste produkt på vores liste er Phanteks 600mm kabelstigerør. Kabelstigere mister kvaliteten, og kabelens ydeevne bliver for lang. Dette er en meget unik sag, hvor vi har set konstant høje resultater i et så langt kabel. Dette er en massiv kabellængde. Dette ville sandsynligvis være bedst egnet til opsætninger, der involverer specialfremstillede hylstre. Kasser som på væggen opsætninger eller opsætninger, som vi ser seje borde bygget som kasser. Dette er et ordentligt element på entusiasteniveau. Kablet har meget høje overførselshastigheder på over 64 Gbps. Produktet har også en fremragende vægt på afskærmning. Dette bevises ved, hvordan de er fordoblet på deres afskærmningsafdeling med isoleringen mellem de 5 baner samt korrekt premium afskærmning fra den udvendige hardware. Forgyldte kontakter gør dette til et yderligere højtydende produkt.

Som du kunne forvente, er det svært at fejl på et produkt som dette. Det eneste virkelige problem med dette produkt er måske, at det kun kommer i en 90-graders vinkelkontakt til sin GPU-port. Dette kunne også ses i mange tilfælde som positivt. Efter vores mening burde der have været et valg for købere at vælge mellem en 90 graders eller en standard flad kontaktfanger. Produktet er også super dyrt; det er et af de dyreste PCIe-stigrørskabler i verden lige nu. Alt i alt er dette produkt af høj kvalitet, som lover at levere fremragende resultater, og du får også et meget langt kabel til at gå med det.