Sådan skjules skærmknapperne på Android

Nogle Android-enheder har knapper på skærmen til hjemme-, ryg- og nyere apps i modsætning til fysiske knapper. Som standard kan du ikke skjule knapperne på skærmen på Android, men du kan foretage et par ændringer på din enhed, så knapperne kan skjules på kommando.

Følg denne vejledning for at lære, hvordan du skjuler skærmknapperne på Android nedenfor. Uanset om du er frustreret over lysstyrken eller vil have ekstra plads på skærmen, hjælper vores guide nedenfor dig.

Den største del ved denne vejledning er, at det ikke kræver, at du rodfæster din enhed. Denne vejledning fungerer med alle Android-enheder, der har adgang til Google Play Butik.

Sådan skjules knapperne på skærmen

Til at begynde med skal du downloade en app fra Google Play Butik.

Den app, du skal downloade, hedder GMD Full Screen Immersive Mode og er blevet offentliggjort i App Store af en udvikler ved navn Good Mood Droid.

Når du har downloadet GMD Full Screen Immersive Mode-appen, skal du blot trykke på knappen 'Åbn' for at åbne appen.

Den første ting, du bliver præsenteret for, når du åbner appen, er en advarselsmeddelelse. Meddelelsen lyder som følger:

“Tastatur fungerer muligvis ikke, mens navigationslinjen er skjult. Gendan navigationslinjen, når du har brug for tastaturet! ”

Det er meget vigtigt, at du altid har det i tankerne, mens du bruger denne app. Heldigvis er det meget let at deaktivere appen, når du har brug for at bruge tastaturet. Vi forklarer, hvordan du gør dette senere.

Lad os nu forklare, hvordan du bruger appen til at deaktivere skærmknapperne på Android. Når appen er åbnet, kan du minimere den og gå til din Android-startskærm.

Herfra skal du trække underretningsbjælken ned, så får du adgang til et antal kontrolelementer. Indstillingen længst til venstre bruges til at aktivere knapperne på skærmen, indstillingen i midten deaktiverer skærmknapperne, og indstillingen længst til højre skjuler skærmknapperne og meddelelseslinjen.

Når skærmknapperne og meddelelsesbjælken er deaktiveret, kan en lille farvefarve ses nederst på skærmen. Dette signaliserer, at knapperne på skærmen er tilgængelige - alt hvad du skal gøre er at stryge op fra bunden af ​​din skærm for at bringe knapperne på skærmen tilbage.

Yderligere appindstillinger

Hvis du vil deaktivere appen midlertidigt, kan du gøre det ved at trykke på ordet 'Immersive' i dit meddelelsespanel. Når du har gjort dette, føres du til programmets hovedmenu.

For at deaktivere appen skal du blot trykke på kontakten i øverste højre hjørne til 'fra' -positionen.

Du kan også vælge et antal indstillinger fra appen. Du kan beslutte, om det imponerende kontrolpanel skal vises i din meddelelseslinje, du kan vælge, om meddelelsesikonet skal være usynligt, om appen starter, når du starter din telefon, og om appen er deaktiveret eller aktiveret på den låste skærm.

Der er også muligheder for farve, placering og overordnet udseende. Hvis du er villig til at betale for pro-versionen, kan du også oprette specifikke regler for hver af dine applikationer.

Forhåbentlig har denne vejledning hjulpet dig med at skjule knapperne på skærmen på Android ved tryk på en knap.