LØST: NVIDIA-drivere går konstant ned på Windows 10

Grafikspørgsmål spares ikke også, når du opgraderer til Windows 10. Efter en vellykket opgradering til Windows 10 fra en tidligere Windows-installation, kan du opleve problemer med grafikken. Afhængigt af grafikdrivere til din pc kan du opleve periodiske frysninger og nedbrud af driverne. Værre endnu, disse nedbrud påvirker også andre programmer såsom browsere, pop op-vinduer i programvinduer og generelle dialoger, f.eks. udskrivning osv.). Nogle gange oplever du bare skærmen sort igen gentagne gange uden grund overhovedet. Dette har bestemt noget at gøre med den nuværende grafikdrivers installation.

SIDENOTE: Det er altid en god ide at sikre, at al software, drivere og enheder er opdaterede, inden de opgraderes til Windows 10. Det eliminerer så mange problemer i senere faser af Windows 10-brug.

Trinene nedenfor hjælper med at rette NVIDIA crash-fejlen.

Brugerdefineret installation af nyeste drivere

Download den seneste kopi af de NVIDIA-grafikdrivere, som din computer har. Hvis du ønsker det, kan du gøre det fra en anden pc og derefter gemme det i flashdrevet. Det tilrådes at kontrollere kompatibiliteten af ​​den nye driver med dit system, før du fortsætter med installationen. Hvis dit grafikkort ikke understøttes af den nyeste version af drivere, løser du ikke noget. På driverwebstedet vil der normalt blive fremhævet et resumé af understøttede enheder. Seneste NVIDIA-drivere er tilgængelige her. (Advarsel: hvis din browser bliver bedt om at gøre det Løb eller Gemme driverfilen skal du vælge Gem. Dette giver dig mulighed for at gemme programmet på dit drev, og du har let adgang til det.

Luk alle de programmer, der er åbne på din pc. (Deaktiver også midlertidigt antivirusprogrammer for at undgå interferens med installationen af ​​skærmdriveren).

Sørg for, at du er logget ind som administrator. Ellers skal du have administratoroplysningerne med dig, men det er den bedste praksis at udføre installationen med fulde privilegier. Højreklik på den downloadede fil, og vælg "Kør som administrator".

Installationen begynder, og du bliver bedt om et sted, hvor NVIDIA-filerne skal gemmes. Der er normalt en standardsti. Lad det være, som det er, eller angiv en placering efter din smag. Klik på "Fortsæt".

Efter at have accepteret licensaftalen, vises et vindue med muligheder for den type installation, du har brug for (Express eller Custom). Hvis ekspresinstallation var dit valg, fortsætter installationen. Derefter bliver du bedt om at genstarte computeren. Men hvis du vælger avanceret / brugerdefineret installation, vil yderligere muligheder blive givet til dig, og du kan vælge dine foretrukne komponenter. Vælg bare alle de anførte komponenter. Den tilpassede installation anbefales, fordi du her er i stand til at udføre en “Ren installation”. Marker afkrydsningsfeltet nederst i installationsvinduet “Udfør ren installation”. Det giver dig mulighed for at gendanne skærmsystemets standardindstillinger og fjerne eventuelle tidligere profiler i systemregistret. BEMÆRK: Dette trin er meget vigtigt, fordi det eliminerer problemer forårsaget af en uoverensstemmelse mellem de gamle og nye drivere.

Klik på NÆSTE.

Installationen fortsætter, og derefter bliver du bedt om at genstarte pc'en. Klik på GENSTART NU. Din installation er afsluttet.

Nu er grafikdriveren, der styrter ned, blevet behandlet. Hemmeligheden ligger i at rense alle tidligere driverinstallationer og fjerne eventuelle forskelle i systemregistret. Hvis dette ikke løser dit problem, er den nye og opdaterede driver sandsynligvis ikke kompatibel med din version af Windows 10, da det sandsynligvis vil være en buggy-frigivelse. Hvis dette er tilfældet, så prøv at nedgradere din driver til en ældre version, som du kan finde på nVidia-webstedet.

Mærker nvidia-drivere