Fix: SuperSU er stoppet

Android-operativsystemet introducerer Smartphone-brugere til en helt ny verden af ​​muligheder, og muligheden for at udrydde en Android-enhed, så root-apps, brugerdefinerede kerner og brugerdefinerede ROM'er kan installeres på det, tilføjer kun disse muligheder. Efter at have rodfæstet deres enhed og installeret SuperSU (den mest populære af en række Superuser-administrationsapplikationer, der er tilgængelige i Play Butik), er mange Android-brugere imidlertid blevet mødt med en mystisk fejl, der lyder "Desværre er SuperSU stoppet". Denne fejlkraft lukker SuperSU-appen og kan vise sig at være ret besværlig for brugere, der ønsker at gå ud over deres Android-enhed.

Denne fejl skyldes oftest en beskadiget installation af SuperSU eller ødelagte Super SU-binære filer. De fleste mennesker, der går igennem besværet med at rodfæste deres Android-enhed, ønsker bestemt at gå hele vejen, hvorfor folk, der rodfæster deres enheder og modtager denne fejl, vil slippe af med det samme. Nå, følgende er de trin, en rodfæstet Android-bruger skal følge for at rette fejlen "Desværre er SuperSU stoppet", når de selvfølgelig har afinstalleret den tidligere installation af SuperSU:

a) SuperSU har flere opdateringspakker, hvor nye pakker frigives af Chainfire temmelig hyppigt. Det første trin, som en rodfæstet Android-bruger skal gennemgå for at slippe af med fejlen "Desværre er Super SU stoppet" er at downloade den nyeste SuperSU-opdateringspakke.

b) Kopier .zip-filen til enheden.

c) Flash .zip-filen på enheden ved hjælp af et hvilket som helst brugerdefineret gendannelsesværktøj (CWM eller TWRP, for eksempel).

d) Gå til Google Play Butik, og se efter og geninstaller Super SU-appen.

e) Genstart enheden, og når enheden er startet op, skulle fejlen "Desværre er SuperSU stoppet" ikke længere vare.