Sådan installeres MS Office på et andet drev

Installation af en software eller et program er noget, som alle er bekendt med. Med blot et par museklik kan vi installere enhver software hvor som helst i vores system. Der er dog tidspunkter, hvor den del af installationen af ​​software "hvor som helst på systemet" rammer en vejspærring. Dette sker med folk, der prøver at installere Microsoft Office 365 på deres system ved hjælp af den version, der kan downloades fra Microsofts websted. Brugere kan ikke tilpasse installationen og gøre det, så Office-pakken installeres på et andet drev end standard C: -drevet. Så for at hjælpe folk ud tilbyder vi nogle metoder til at installere sådan software på andre drev end C: \

Problemet står over for

Uanset om du bruger en SSD til at øge ydeevnen på dit system eller bare har valgt Office 365-forretning eller studerende fra deres websted, vil du opdage, at du ikke kan tilpasse installationen, og alle værktøjerne er installeret på standard C: drev. Dette skyldes, at Microsoft fra Office 365 har implementeret Click-to-Run-teknikken til installation af software. Hvad dette gør er, at når du først klikker på filen, sker installationen af ​​sig selv, og du kan ikke tilpasse den på nogen måde.

Dette har fået mange brugere til at udtrykke deres vrede. Folk betaler beløb på $ 99 for dette produkt og finder sig selv ude af stand til selv at ændre installationsmappen. Mange mennesker har ikke det krævede næsten 4 GB plads i deres standarddrev, så de er absolut nødt til at ændre installationsmappen. Vær ikke bekymret, for vi fortæller dig hvordan.

Metode 1: Ændring af installationsmappe

Du kan ændre installationsmappen til en anden sti ved at foretage nogle ændringer i registreringsdatabasen. Her er hvad du skal gøre:

Skriv i Start-menuen eller Kørregedit

Gå til følgende under Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion

Kig efter en værdi ved navn 'ProgramFilesDir'. Skift standardværdien, som vil være 'C: \ Program Files' til den nye placering, du ønsker

Luk regedit, og genstart dit system, så ændringen træder i kraft

Metode 2: Opret et vejkryds for at pege på et andet sted

Operativsystemet tror, ​​at det går til C: drev for at køre Office, men det går til din nye placering. Bemærk, at denne metode kun fungerer, hvis du vil flytte Office Suite til en ny placering, hvilket betyder at du allerede har den installeret på dit C: -drev. Sådan fungerer dette:

Tøm papirkurven

Kør Task Manager, og afslut alle MS Office-relaterede opgaver

Find mapperne 'C: \ Program Files \ Microsoft Office 15' og 'C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office

Slet begge disse mapper

Åbn kommandoprompt, og indtast denne:

MKLINK / J “C: \ Program Files \ Microsoft Office 15” “(din_foretrukne_disk_drev): \ Program Files \ Microsoft Office 15”?

MKLINK / J “C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office” “(your_preferred_disk_drive): \ Program Files (x86) \ Microsoft Office”

Gendan de slettede filer fra papirkurven. De vises nu i dit nye drev i stedet for C:

Genstart dit system

Microsoft irriterede virkelig mange mennesker med deres Click-to-Run-implementering. Hvis du bruger en anden Office-version end MS Office Professional Plus 2013, kan du ikke tilpasse installationen. Ved hjælp af metoderne beskrevet ovenfor kan du ændre installationsplaceringen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found