Microsoft accepterer Windows 10 'ESENT' advarselsfejlmeddelelsesfejl efter v2004 20H1 Feature Update

Hjem/Nyheder/Windows/ Microsoft accepterer Windows 10 'ESENT' advarselsfejlmeddelelsesfejl efter v2004 20H1 Feature Update

Microsoft accepterer Windows 10 'ESENT' advarselsfejlmeddelelsesfejl efter v2004 20H1 Feature Update

Af Alap Naik Desai 2. september 2020 2 minutter læst

Microsoft har anerkendt en underlig fejl i Windows 10, efter at brugerne opdaterer til den nyeste funktionsopdatering. Flere brugere af Windows 10 v2004 eller 20H1 har modtaget ESENT advarselsmeddelelser. Microsoft har bekræftet, at den kommende kumulative opdatering skal indeholde en løsning på problemet.

Microsoft har officielt anerkendt et udokumenteret problem i Windows 10. maj 2020-opdatering (version 2004) om underlige og forvirrende ESENT-advarsler. Fejlmeddelelserne kan begynde at vises i Event Viewer, hvilket får brugerne til at være bekymrede over det permanente lagermedie, der er installeret på de computere, der kører Windows 10.

Microsoft til at adressere ESENT-fejlmeddelelser Fejl markeret med fejlkoden 642:

Flere Windows 10 OS-brugere har oplevet mærkelig oversvømmelse af ESENT-fejlmeddelelser. Disse er ikke umiddelbart synlige for de almindelige brugere. De er logget inde i Windows Event Viewer-værktøjet. Windows Event Viewer er et indbygget værktøj, der viser en log over apps og systemmeddelelser, herunder fejl og advarsler med detaljerede oplysninger. Mens størstedelen af ​​meddelelserne ikke er alvorlige eller kritiske, kan disse meddelelser fungere som et system til tidlig varsling, der advarer avancerede brugere om potentielle problemer.

#Microsoft afslører, что исправит ошибку ESENT 642 i # Windows10 # pcrentgen // t.co / LgCgtEP5qo pic.twitter.com/oZAuNBvvlz

- PCRENTGEN (@pcrentgen) 1. september 2020

Hvad angår bølgen af ​​ESENT-fejlmeddelelser, har flere Windows 10-version 2004 20H1-brugere, der har adgang til Event Viewer-værktøjet, bemærket fejl knyttet til ESENT. De fleste af disse fejlmeddelelser er mærket med fejlkoden '642'.

Det er vigtigt at bemærke, at kun brugere, der har opdateret deres Windows 10-installation til version 2004 eller maj 2020 Feature Update, efter sigende modtager disse fejlmeddelelser. Fejlmeddelelsen har allerede ført til adskillige meddelelser i Microsofts fora og Reddit. Brugere er bekymrede over, hvad der er galt med deres system. Brugere har mistanke om, at det underliggende problem kan føre til tab af ydeevne, når de kører spil, bestemte apps eller hele operativsystemet. Da fejlene vedrører lagringsmediet, kan de pege på en fejl i den nærmeste fremtid, der forårsager datatab og flere andre potentielle fejl.

Hvad er ESENT-fejlmeddelelsesfejlen i Windows 10?

ESENT er en DLL-komponent, og den bruges af ESE (Extensible Storage Engine) -kørselstid, som er en datalagringsteknologi, som faciliteter søger i Explorer og desktop. Derudover bruges ESE også til indeksering af mediekataloget på forretningscomputere. ESE-processen skal løbende køre i baggrunden for at hjælpe Windows 10 med søgninger i operativsystemet.

Vigtigheden af ​​processen kan være årsagen til, at flere Windows 10 v2004 20H1-brugere har rapporteret, at der er flere fejlmeddelelser vedrørende ESENT 642. Selvom det endnu ikke er officielt bekræftet, har Microsoft supportmedarbejdere angiveligt angivet, at advarselsmeddelelserne kan handle om Windows.old-mappen .

Microsoft siger, at det vil slå ESENT 642-advarsler fra i Windows 10 //t.co/HYcgFatXMP pic.twitter.com/zi5Xm2nWA2

- Windows seneste (@WindowsLatest) 1. september 2020

Nu har Microsoft bekræftet, at det vil løse problemet med ESE, og en fremtidig frigivelse af Windows forhindrer systemet i at logge begivenheds-ID 642. "Baseret på feedback slukker vi ESENT advarselshændelses-id 642," bemærkede Microsoft i ændringsloggen af Build 20197, der blev udgivet den 21. august 2020.

Det er vigtigt at bemærke, at Microsoft har angivet, at den slukker for ESENT Warning Event ID 642. Det betyder ikke direkte, at det potentielle problem er blevet løst. Bare at slukke for logning af fejlen betyder ikke, at Microsoft har fjernet fejlen. Eksperter hævder, at der kan være et underliggende problem i nogen af ​​de databaser, som Windows 10 opretholder. Det er dog muligt, at 'Advarsels'-meddelelserne blev genereret ved en fejl, og Microsoft har slået det samme fra for at forhindre alarmerende avancerede Windows 10 OS-brugere, der kigger i Windows Event Viewer.

Mærker Microsoft Windows windows 10