Fix: Outlook-fejl 'Programmet, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook'

Nogle Microsoft Outlook-brugere rapporterer, at de ser “Det program, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook ”fejl ved forsøg på at åbne vedhæftede filer eller enhver form for arkiveret vare. De fleste berørte brugere rapporterer, at problemet ikke er forårsaget af et Antivirus - problemet opstår, uanset om en sikkerhedspakke er aktiv eller ej. Fejlen er bekræftet, at den vises på Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Oftest rapporteres fejlen at forekomme på Office 2010, Office 2013 og Office 2017.

Hvad forårsager “Det program, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook” fejl?

Vi kiggede på dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der bruges til at rette denne særlige fejlmeddelelse. Som det viser sig, kan dette problem ende med at blive forårsaget af flere forskellige synder:

 • Alvorligt forældet Outlook-klient - Som det viser sig, kan dette problem let være forårsaget af en alvorligt forældet klient. Hvis du ikke har opdateret din Office-suite på et stykke tid, skal du være i stand til at løse problemet ved hjælp af den universelle Office-opdatering til at opdatere til de nyeste builds. Alternativt kan du opdatere ved hjælp af komponenten WU (Windows Update).
 • Problemet skyldes opdateringen KB3203467 - Der er en bestemt Windows-opdatering, der vides at udløse dette bestemte problem på Office 2007, Office 2010 og Office 2013. Hvis dette scenario er relevant, kan du løse problemet ved at afinstallere den opdatering, der er ansvarlig for problemet.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse den samme fejlmeddelelse, giver denne artikel dig flere potentielle reparationsstrategier, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at få løst problemet.

Hvis du vil forblive så effektiv som muligt, råder vi dig til at følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de præsenteres, da de er ordnet efter effektivitet og vanskeligheder. En af dem er nødt til at løse problemet uanset den skyldige.

Metode 1: Opdater Outlook til den nyeste version

Da problemet kan ende med at blive forårsaget af en fejl, som Microsoft tog lang tid at løse (men til sidst gjorde). Hvad der endte med at skabe problemet i første omgang var en anden opdatering, der blev frigivet samtidigt på Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013 og Outlook 2016.

Efter at det blev klart, at opdateringen endelig anså de fleste vedhæftede filer som usikre og blokerede dem, tog Microsoft mere end en måned at frigive hotfixes til hver Outlook-version.

År efter, at problemet oprindeligt opstod, forekommer det samme problem stadig af en hovedårsag - mange Outlook-brugere bruger stadig stærkt forældede klienter. Det er netop derfor, den mest effektive måde at løse “Programmet, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook” fejl er at opdatere din Outlook-klient til den nyeste version.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Åben din Outlook klient og klik på Fil fra båndlinjen øverst på skærmen.
 2. Klik derefter på Kontorkonto fra den lodrette menu til venstre.
 3. Gå derefter over til produkt information sektion og klik på rullemenuen tilknyttetKontoropdateringer.Klik derefter på Opdatere nu.
 4. Hvis en ny opdatering er tilgængelig, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere den nye version på din computer.
 5. Når processen er afsluttet, skal du genstarte din maskine og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis det samme problem stadig opstår, eller hvis der ikke er nogen ny version tilgængelig til din vores Outlook-build, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Opdatering af Windows til den nyeste version

Hvis den første metode ikke giver dig mulighed for at opdatere din Outlook-klientversion og løse “Det program, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook” fejl, kan du oprette WU (Windows Update) komponent for at tvinge dit operativsystem til at opdatere Outlook til den nyeste version.

Flere berørte brugere har rapporteret, at problemet ikke længere opstod, efter at de tillod Windows-opdatering at installere hver afventende opdatering. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “Ms-indstillinger: windowsupdate” og tryk på Gå ind for at åbne fanen Windows Update i appen Indstillinger.
 2. Klik på på Windows-opdateringsskærmen Søg efter opdateringerog vent på, at WU-komponenten identificerer eventuelle nye opdateringer, der kan være tilgængelige.
 3. Hvis der findes flere ventende opdateringer, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere dem en efter en. Når hver afventende opdatering er installeret, skal du genstarte din computer for at håndhæve ændringerne.
 4. Ved den næste opstartssekvens skal du replikere de trin, der tidligere forårsagede “Det program, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook” fejl, og se om problemet er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Afinstallation af opdatering KB3203467

Nogle berørte brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de brugte skærmbilledet Programmer og funktioner til at afinstallere den opdatering, der forårsagede problemet. I de fleste rapporterede tilfælde erKB3203467er ansvarlig for at forårsage problemet.

Ved at fjerne den skyldige, der er ansvarlig forDet program, der bruges til at oprette dette objekt, er Outlook” fejl, vil du i det væsentlige fjerne den førende årsag til, at dette problem opstår.

Her er en hurtig guide til afinstallation afKB3203467opdatering:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Appwiz.cpl” og tryk på Gå ind at åbne op Programmer og funktioner.
 2. Inde i Programmer og funktioner klik på Se installerede opdateringer fra den lodrette menu til venstre.
 3. Når du kommer til skærmen Installeret opdatering, skal du findeKB3203467 opdatering, højreklik på den og vælg Afinstaller.
 4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre afinstallationen afKB3203467opdatering.
 5. Genstart computeren, og se om problemet er løst ved næste systemstart.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found