Hvordan downloades Flickr Photos?

Flickr er en af ​​de bedste fotodelingsplatforme, hvor brugere kan uploade fotos, som andre kan se. Det er en hostingtjeneste med avancerede og kraftfulde funktioner. I modsætning til Instagram eller Facebook, der komprimerer de fotos, som brugere uploader, giver Flickr brugerne mulighed for at uploade billeder i fuld størrelse. Flickr er mere for professionelle fotografer med mulighed for at se billeder i fuld størrelse. Flere brugere ønsker at downloade fotos fra Flickr, men er ikke sikre på, hvordan de skal downloades. I denne artikel viser vi dig metoderne til at downloade Flickr-fotos.

Brugere kan downloade deres egen kamerarulle eller andre brugers fotos. De fleste fotos fra professionelle fotografer deaktiveres dog til download. Hvert foto tilhører ejeren og bør ikke bruges til kommerciel eller forretningsbrug uden godkendelse fra ejeren. Du kan stadig downloade de deaktiverede billeder til dit skrivebords- eller telefonbaggrund.

Metode 1: Download af fotos via standard Flickr-downloadfunktion

I denne metode viser vi dig trinene til standard-downloadfunktionen i Flickr. Flickr giver en downloadmulighed for ethvert foto, du åbner. Hvis du downloader dine egne billeder, har du ikke brug for nogen tilladelse til download. Du kan også downloade andre brugers fotos, hvis de har aktiveret download til fotos. Du kan downloade billeder ved at følge nedenstående trin:

  1. Log på til din Flickr-konto ved hjælp af din browser.
  2. Klik på “Du”Menu i øverste venstre hjørne og vælg Kamerarulle fra listen.
  3. Du finder alle dine uploads i Kamerarulle, klik på et hvilket som helst foto, du vil downloade.
  4. Klik nu på download ikon nederst til højre på billedet og vælg et hvilket som helst størrelse hvor du vil downloade dit billede.
  5. Dit billede downloades til dit system.

Opdatering:

Google Web Store harforbudtalle Flikr-downloadudvidelser, da de overtrådte dens opdaterede retningslinjer.