Sådan låses iPhone 8/8 Plus eller iPhone X op for enhver operatør og ethvert land

Hvis du køber en smartphone på en månedlig plan fra et mobiloperatør som T-mobile og AT&T, vil du sandsynligvis få en transportør-låstenhed. Historien er ikke meget anderledes, når vi taler om iPhone 8/8 Plus og iPhone X. Og du spekulerer sandsynligvis på, hvorfor din iPhone ville være låst i den første plan, og hvordan ville du være i stand til at bruge den, hvis den kommer låst . Lad mig forklare.

Hvorfor er din iPhone bærerelåst?

Transportudbydere låser iPhones og andre smartphones for at sikre, at du gør det bruge enhedernederesmobilnetværkunder kontrakten.

Du har ikke noget problem, hvis du bruger din iPhone på dens originaludbydernetværk. Du kan dog ikke bruge den til nogenAndettransportørnetværk i hele verden. Så hvis du rejser i andre lande, og du hurtigt vil bytte SIM-kort for at få lokal mobiltjeneste, ville det ikke være muligt. Derudover ville det samme scenario ske, hvis du forsøger at bruge SIM-kort fra andre operatører i dit land. Det betyder, at du er begrænset kun at bruge mobilnetværk hvorfra du købte din iPhone fra. For de af jer, der ønsker at lære mere om låste iPhones, skal du kontrollere følgende artikel Sådan kontrolleres, om din iPhone er låst af en transportør?

Så hvad kan du gøre for slippe af med af transportørlåse?

Der er nogle måder hvordantillåse op din iPhone 8/8 Plus eller iPhone X til nogentransportør verdensomspændende, som jeg vil forklare dig her. Uanset hvilken du vil vælge, kan du i det følgende afsnit finde det første skridt, du skal tage.

Kontroller, om du ejer en bærerelåst iPhone 8/8 Plus eller iPhone X?

Før du hopper i en oplåsningsproces, skal du lavejo da at din iPhone 8/8 Plus eller iPhone X er Låst. For at gøre dit liv lettere, vil jeg fortælle dig, at hvis du købte din iPhone direkte fra en officiel Apple Store, skulle du gøre det springe resten af ​​artiklen. Din iPhone er aldrig låst op. Du kan bruge det til nogentransportøri hele verden, og dig LADE VÆRE MED skal udføre procedurer for at få en ulåst status. Men hvis du får din iPhone fra en lokal mobiloperatør, er oddsene dog, at du har en Låstenhed.

Den enkleste måde at kontrollere, om din enhed er låst til et transportnetværk, er ved bytteSIM-kortkort. Fjern dit originale SIM-kort, og indsæt et fra et andet transportnetværk. Hvis din enhed ikke kan få tjenesten, er den sandsynligvis låst. Hvis du ikke har et SIM-kort fra et andet operatørnetværk, kan du udføre andre metoder til at kontrollere, om din iPhone er låst til et transportnetværk. Se på denne artikel for mere info Sådan kontrolleres, om din iPhone er låst af en operatør?

Lås din iPhone 8/8 Plus eller iPhone X op med din operatørudbyder

Når du er sikker på at du ejer en transportør-låstiPhone, kan du starte med oplåsningsproceduren. Den første og normalt den nemmeste måde at låse din iPhone op på er med din transportørudbyder.

Først og fremmest skal du vide, om din operatør tilbyder en oplåsningservice eller ikke. De fleste af de populære transportnetværk som Verizon, AT&T og T-Mobile kan dog hjælpe dig med at låse din iPhone op. De gør det endda gratis, hvis din enhed opfylder deres krav.

Så her er hvad du skal gøre.

 1. Gå til officielinternet side af din mobiltransportør og søg efter en transportøroplåsningservice.
 2. Følge efter det instruktion angivet på webstedet. Nogle kan kræve udfyldning a anmodningform og andre downloader en officieloplåsningapp.
 3. Når du får en bekræftelse til din oplåsninganmodning, vil de starte oplåsningsproceduren.
 4. Når din udbyder slutter med procedure, dig vil blive underrettet om enhedens status. Din mobiloperatør låser din iPhone op direkte eller sender dig en oplåsningskode.
 5. Når de har låst din iPhone op, fjerne det originalSIM-kortkort, indsæt nyen, og opsæt din iPhone igen.
 6. Hvis de ikke gav dig et nyt SIM-kort, skal du sikkerhedskopi din iPhone og Nulstilalleindstillinger. Derefter kan du gendanne din iPhone fra sikkerhedskopi.

Bemærk: Hvis du får en besked i iTunes, der fortæller, at dit SIM-kort er det uforenelig med iPhone her er hvad du skal gøre.

 • Gendan din iPhone via iTunes.
 • Efter bekræftelsen, at din mobiloperatør med succes låste din enhed op, gendanne din iPhone fra en sikkerhedskopi.

Hvis du har prøvet alle trin ovenfra, og din iPhone stadig er låst, skal du kontakte din operatør igen og fortælle dem om din iPhones status. De fortæller dig yderligere instruktioner for at låse din enhed op.

Udfør en IMEI Carrier Unlock

En anden måde at låse din iPhone 8/8 Plus eller iPhone X på er med ved hjælp af dets IMEI-nummer. Jeg ved, at du måske ikke ved, hvad IMEI-nummer betyder, så her er forklaringen.

Hvad er et IMEI-nummer?

(IMEI) International mobiludstyrsidentitet nummer er et eneståendeseriel eller identifikationnummer at alle smartphones og mobiltelefoner har. Det er det normalt 15 cifre lang. Du kan finde din telefons IMEI-nummer på original æske din telefon kom ind. Derudover kan du hente din IMEI ved at indtaste en bestemt kode på opkaldet på din iPhone.

Når du officielt låser din iPhone op ved hjælp af dit IMEI-nummer, bliver det det hvidlistet i Apple-databasen. Baseret på tilbagemeldinger låses IMEI op arbejde100%. Hvad der er endnu bedre, når du bruger IMEI til at låse din iPhone op, er at den fungerer selv på den nyeste iPhone 8/8 Plus og iPhone X. Desuden er denne oplåsningsmetode permanent, og når du har gjort det, kan du opdatere eller gendanne din iPhone uden risiko for at låse den igen.

IMEI-låsningsproceduren

 1. Den første ting, du skal gøre for at låse din iPhone op, er at få IMEI-nummeret. Her er forskellige måder, hvordan man gør det.
  • Urskive *#06# på din iPhone opkald og en 15-cifretnummer (IMEI) vises på din skærm.

  • Opret forbindelse din iPhone til en Mac eller Åbn iTunes og vælg din iDevice. Gå til Resumé afsnit. Vær opmærksom på telefonNummer felt, og klik på det for at se din IMEInummer.
  • Gå til Indstillinger på din iPhone. Klik på Generel åbn derefter Om sektion, og du vil se din IMEInummer.
 1. Den næste ting du skal gøre er finde -en pålideligIMEIlåse opservice. Du kan blot søge på iPhone IMEI-oplåsning Google eller eBay og vælg en, der henviser til dens vurderinger, anmeldelser og salg.
 2. Når du har valgt din oplåsningstjeneste, skal du følge efter deres instruktioner og sende dem dine IMEInummer.
 3. Nu skal du bare vente de citerede leveringstid for e-mail det vil give dig det videre oplåsninginstruktioner.
 4. Da du fik e-mailen, indsæt det nySIM-kort det kort, du vil bruge (fra en forskelligetransportør end det originale SIM-kort), og der vises en besked på din skærm, der fortæller dig det ditSIM-kortkort er ikkegyldig.

 5. Nu, Opret forbindelse din iPhone til din computer og åbn iTunes. Der vises en besked, der beder dig om aktivere dit telefon.
 6. Klik på OKAY, og en anden besked vil at viseop, fortæller dig, at din iPhonevarsuccesfuldtulåst. Du har lige låst din iPhone op.

Husk, at de sidste par trin kan variere afhængigt af den oplåsningstjeneste, du vælger. Imidlertid fungerer de fleste tjenester på samme måde, så uanset hvilken du vælger, vil proceduren ikke være drastisk anderledes.

Pak ind

At have en ulåst iPhone giver dig mulighed for at bruge din iPhone 8/8 Plus eller iPhone X på ethvert mobilnetværk verden over. Så hvis du vil have frihed til at bruge din iDevice på forskellige luftfartsselskaber eller i forskellige lande, skal du helt sikkert vælge en af ​​metoderne ovenfor.

Derudover er du velkommen til at dele din oplevelse med at låse din iPhone op og foreslå, om du kender nogen anden oplåsningsmetode.