Sådan repareres CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD på Windows?

CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death er en fejl, der normalt vises på Windows 10. BSOD vises tilfældigt, og det afbryder ofte brugere, når de prøver at bruge deres computere normalt. Problemet begynder også at vises efter installation af de nyeste Windows-opdateringer, eller når der udføres nogle større ændringer i dit operativsystem.

Det værst tænkelige scenario er, når BSOD vises i en løkke, og du har meget lidt eller ingen tid til at handle og forsøge at løse problemet. Vi har udarbejdet nogle metoder, der har fungeret for andre mennesker, så sørg for at tjekke dem ud nedenfor!

Hvad forårsager CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD på Windows?

Der er ikke mange kendte årsager til CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD, som kan studeres, men der er stadig flere nyttige metoder, du kan bruge til at løse problemet. Der er dog stadig to forskellige årsager, hvormed metoderne er dannet. Tjek dem nedenfor:

 • Defekte chauffører - Hvis der er en driver, der er relateret til nogle af de kerneenheder, der er tilsluttet din computer, er defekt, går systemet enten ofte ned, eller du har slet ikke adgang til det på grund af BSOD, der opstår ved opstart. Deaktivering af håndhævelse af førersignatur og opdatering af alle drivere kan løse problemet.
 • Opstartsproblemer - Det er meget muligt, at nogle tjenester eller startelementer, der indlæses under opstart, er defekte, og det er godt at scanne dem ved hjælp af Startup Repair.

Forberedelse

Hvis du overhovedet ikke har adgang til dit operativsystem, skal du bruge et Windows-gendannelsesmedie. Det er fantastisk, hvis du allerede ejer en, men det er også meget let at oprette den ved hjælp af Windows 10 Media Creation Tool. Følg nedenstående trin for at oprette det til nogle af nedenstående metoder!

 1. Download Værktøj til oprettelse af medier software fra Microsofts websted. Åbn den downloadede fil, der kaldes exe for at åbne start installationen. Tryk på Acceptere at blive enige om vilkår og betingelser, der er fastsat af Microsoft.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc indstilling fra startskærmen.
 1. Sprog, arkitektur og udgave af det startbare drev vælges ud fra din computers indstillinger, men du skal fjerne markeringen i Brug de anbefalede indstillinger til denne pc for at vælge de korrekte indstillinger til din pc, der støder på fejlen (hvis du opretter dette på en anden pc, selvfølgelig).
 2. Klik på Næste og klik på USB-drev eller DVD valgmulighed, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD, afhængigt af hvilken enhed du vil bruge til at gemme dette billede på.
 1. Klik på Næste og vælg de nødvendige drivere fra listen, der viser de lagerenheder, der er tilsluttet din computer i øjeblikket.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere, og opret installationsenheden. Vent på, at processen er færdig.

Løsning 1: Deaktiver håndhævelse af førersignatur

Denne mulighed deaktiverer håndhævelse af driversignatur, hvilket kan være en af ​​grundene til, at din computer ikke starter korrekt, da den sidder fast og kontrollerer en enkelt driver. Denne løsning har hjulpet mange mennesker, så sørg for at prøve det.

 1. Klik på Start og klik på tandhjul ikon for at åbne Indstillinger. Du kan også søge efter "Indstillinger" i søgefeltet eller bruge Windows-tast + I-tastekombination.
 1. Rul ned til bunden af ​​appen Indstillinger, og klik på Opdatering og sikkerhed.
 2. Klik på Genopretning fra fanerne på venstre side af Opdatering og sikkerhed
 1. Avanceret opstart sektion skal være placeret i denne indstilling, så find den nederst på fanen Gendannelse. Klik på Genstart nu. Avancerede startindstillinger skal vises.

Hvis du overhovedet ikke har adgang til dit operativsystem, skal du indsætte det installationsdrev, du ejer, eller som du lige har oprettet, og starte din computer.

Når du har fået adgang til Avancerede startindstillinger, kan du nu frit navigere til indstillingen Startup-indstillinger ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. Klik på Fejlfinding post ligger lige under Blive ved knappen i Vælg en indstilling
 2. Du vil kunne se tre forskellige muligheder: Opdater din pc, nulstil din pc og avancerede muligheder. Klik på Avancerede indstillinger.
 1. Klik på på skærmen Avancerede indstillinger Opstartsindstillinger som åbner en liste over tilgængelige startmuligheder for dig.
 2. Option nummer 7 skal navngives Deaktiver håndhævelse af førersignatur. Klik på tallet 7 på dit tastatur eller brug F7-funktionstasten.
 1. Tryk på Enter for at vende tilbage til dit operativsystem og kontrollere, om konstant styrtede ned, og BSOD'er fortsætter på din computer.

Løsning 2: Udfør en opstartsreparation

Denne metode er meget nyttig, når problemet vises under opstart og forhindrer, at Windows overhovedet indlæses korrekt. Startup Repair scanner alle programmer og tjenester, der indlæses med Windows, og det forsøger at løse eventuelle problemer, det finder. Sørg for at prøve denne metode nedenfor.

 1. Følg instruktionerne fra løsning 1, når det kommer til adgang til skærmbilledet Avanceret opstart. Hvis du har adgang til Windows, kan du gøre det via Indstillinger, og hvis ikke, kan du bruge det gendannelsesmedie, du oprettede.
 2. Klik på Fejlfinding post ligger lige under Blive ved knappen i Vælg en indstilling.
 1. Du vil kunne se tre forskellige muligheder: Opdater din pc, nulstil din pc og avancerede muligheder. Klik på Avancerede indstillinger
 1. Klik på på skærmen Avancerede indstillinger Opstartsreparation og sørg for at følge instruktionerne på skærmen, mens du venter på, at processen er færdig. Kontroller, om du nu er i stand til at gå uden at se CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD!

Løsning 3: Opdater alle drivere

Dette problem opstår ofte på grund af en enkelt driver, der fejler og styrter hele din computer. Derfor er det vigtigt at opdatere alle drivere på din computer for at holde dem opdaterede og forhindre, at lignende problemer opstår igen. Følg nedenstående trin for at opdatere alle drivere på din computer.

 1. Vælg Start knap, indtast Enhedshåndtering, og vælg det på listen over resultater øverst. Du kan også bruge Windows-tast + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtaste "devmgmt.msc”I feltet og klik på OK.
 1. Udvid en af ​​kategorierne for at finde navnet på den enhed, du vil opdatere, højreklik derefter på den, og vælg Opdater driver. For grafikkort skal du udvide Displayadaptere højreklik på dit grafikkort og vælg Opdater driver. Grafikkort er den mest almindelige synder.
 1. Vælg Søg automatisk til opdateret driversoftware at foretage en online-søgning efter den nyeste driver.
 2. Hvis Windows ikke finder en ny driver, kan du prøve at lede efter den på enhedsproducentens websted og følge deres instruktioner. Du bliver nødt til at gentage den samme proces for alle enheder, du anser for mistænkelige, eller du kan bruge et automatiseret værktøj til at gøre dette for dig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found