Sådan rettes Outlook Mac-fejlkode 3253

Senest rapporterede Mac-brugere, at de havde problemer med at bruge Outlook på deres computere. Når brugerne prøver at sende en mail, får de løbende en fejlkode 3252 med meddelelsen "Forbindelse til serveren mislykkedes eller blev droppet." Denne fejl begrænser Mac Outlook-brugere fra at sende e-mails, mens de stadig er i stand til at modtage e-mails. Efter at have trykket på sendeknappen går e-mails til det udgående felt. Men de forbliver der med en evigt ventende status og kodefejl 3253. Hvad der er endnu mere frustrerende er, at denne fejl opstår pludselig uden at give dig nogen advarsel. Det efterlader dig uklar om årsagerne til, at denne fejl opstår, og hvordan kan du løse den.

En fejl som denne kan skabe en forhindring i din e-mail-kommunikation. Faktisk kan det påvirke den samlede produktivitet i din virksomhed på en væsentlig måde, hvis den ikke løses ordentligt. Efter lidt research fandt vi en metode, der løser dette problem med succes. I denne artikel kan du finde trinene til at udføre den metode, der kan løse Outlook-fejlkoden 3252 på din Mac.

Årsagen til Outlook Mac-fejlkode 3253

Før vi udfører trinene til løsning af problemet, skal vi se på de ansvarlige faktorer, der opstår 3253-fejlen. Det sker normalt på tidspunktet for mislykket forbindelse til serveren. Det genererer et problem for den bruger, der ønsker at sende e-mails.

Det enorme antal sendte e-mails kan være en mulig grund til, at 3253-fejlen opstår. At have en stor sendt e-mail-mappe lægger ekstra stress på server-klientkommunikationen og kan resultere i afbrydelser.

En anden årsag kan også være den unøjagtige opsætning af Outlook-kontoen på klientens computer. Dette kan dog let løses ved at indtaste de rigtige oplysninger.

Årsagen, der sandsynligvis sker i de fleste tilfælde, er en beskadiget eller ødelagt Outlook til Mac.

Uanset hvad årsagen til din Outlook 3253-fejl er, kan du i den næste del finde den arbejdsløsning, der hjalp mange af vores læsere. Så det kan også hjælpe dig med at løse Outlook-fejlen.

Outlook Mac-fejlkode 3253 - løsning

Følg nedenstående trin for at rette Outlook-fejlkoden 3253 på din Mac.

  1. Åben det Terminal app på din Mac. Du kan gøre det ved klikke det SpotlightSøgglas øverst til højre og at skriveterminal.

  2. Nu typestandard sletter com.microsoft.Outlook”Uden citaterne i Terminal. Denne kommando sletter dine gamle Outlook-præferencer.
  3. Typekillall cfprefsd”Uden citaterne i Terminal. Dette vil dræbe de cachelagrede præferencer.

  4. Og endelig, StartOutlook.

For at prøve at teste, om metoden fungerede, kan du prøve at sende en mail fra din Outlook. Det skal fungere uden problemer.

Afsluttende ord

Outlook er en meget brugt e-mail-platform og er tilgængelig til forskellige operativsystemer. Talrige brugere får adgang til deres e-mails på Outlook til Mac, og det er et must-have at have en problemfri oplevelse ved hjælp af denne e-mail-klient. Appauls-teamet fokuserer altid på at løse forskellige problemer, som vores læsere rapporterer. Så hvis du står over for Outlook-fejlkoden 3253, er du velkommen til at prøve denne metode og dele din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor. Derudover, hvis du er opmærksom på en anden løsning på dette problem, vær ikke genert for at dele den med os.