Sådan streames spil med AMD Radeon Live: Den korteste og nemmeste måde

Streaming er den hotte tendens i disse dage med spillere, der bruger skybaserede streamingplatforme som Google Stadia og Microsoft xCloud eller deres residente lager med installeret spilindhold, der er tilgængeligt for dig overalt. AMD tilbyder sin Radeon-software Adrenalin 2020, så du kan streame de spil, du ønsker, i en mere forenklet grænseflade og opsætning, samtidig med at du giver autoritet over dit indhold, og hvordan du bruger det. Det er en one-stop-løsning til streaming af spil (alias pc-spil på farten), og den nyeste version af softwaren giver bedre ydeevne og integration af dine behov. Den nye version gøres også nemmere at installere og bruge og har også en dedikeret kontrolregion indarbejdet til dine streamkontroller.

AMD Radeon Adrenalin efterfølger sin forgænger, AMD Radeon ReLive, ved at give lettere opsætning og en mere problemfri grænseflade til brug. De to er udskiftelige med hensyn til deres funktionalitet, og sidstnævnte er stadig i brug af mange også. Adrenalin 2020 er dog den nyeste version af AMD Radeon, og det er den, vi anbefaler at bruge til dine spilstreamingaktiviteter. Tidligere, når det kom til at bruge AMD Radeon til streaming af spil, var opsætningen kun nyttig for dem, der sad i samme lokalitet og var forbundet til den samme WiFi som værts-pc'en. Hvis du sad i et andet rum eller på din seng og ønskede at indstille dig på din spilaktivitet uden at skulle sidde lodret på din pc, så gjorde denne opsætning netop tricket. For nylig har AMD Radeon imidlertid med applikationens nyeste version aktiveret streaming af spil fra hvor som helst, så længe værts-pc'en har en live internetforbindelse. Inden du dykker ind, skal du tjekke disse RX 5600 XT GPU'er fra AMD, som vi har gennemgået her, hvis du ønsker at opgradere din gamle GPU.

Bliv en streamer: Lad os dykke ind!

  1. Download og installer applikationen fra producentens websted. Fortsæt med installationen som administrator ved at højreklikke og starte installationsprogrammet med administratorrettigheder. Følg dette igennem til slutningen.
  2. Tryk på Alt + R på skrivebordet. Du kan også højreklikke og klikke på AMD Radeon Software for at starte den.
  3. Gå ind i streamingmenuen, og vælg den tjeneste, du vil bruge. Det beder om et login og beder dig også om at vælge din region.
  4. Der er to slags udsendelser, som du kan gøre. Det kan enten være regionalt, hvor du vælger den del af din skærm, der skal luftes. Det kan også være hele dit skrivebord, hvilket betyder, at alt, hvad der foregår på det, vil være synligt. Normalt sker streaming på fuld skærm, og dette er standardindstillingen, så du behøver ikke ændre noget her.
  5. Du kan starte dit spil og derefter trykke på Alt + R genvejstasten for at starte fuldskærmsoverlayet. Du kan slå dit kamera og din mikrofon til eller fra herfra.
  6. Når du er klar, skal du trykke på "Gå live", så er du klar til publikum at streame. Der er også integreret en chat, som du kan høre fra seerne.

Tekniske egenskaber: Bithastigheder, billedhastigheder og båndbredder

Værtscomputeren spiller på computerens residente opløsning, men den opløsning, der udsendes, afhænger af de indstillinger, du har konfigureret i din applikation. Et par generelle retningslinjer er som følger. Ved, at lavere opløsning ved en højere bithastighed ser bedre ud for seerne end den højere opløsning ved en lavere bithastighed.

  1. Brug en 720p - 60 FPS - 3500 kbps til en upload på ca. 5 Mbps
  2. For en upload på ca. 10 Mbps skal du bruge 900p - 60 FPS - 6000 kbps ELLER 1080p - 60 FPS - 6000 kbps

Afsluttende tanker

En fordel ved denne applikation er, at alle dine spil lanceres fra en enkelt platform og ikke gennem deres egne individuelle løfteraketter. Som vist ovenfor er konfigurations- og opsætningstrinnene også ret nemme at følge for at gøre dette. Hvis du sætter selve applikationen til side, vil din spiloplevelse kun være lige så god som din internetforbindelse og båndbredde. Dette er tilfældet for de fleste onlinespil alligevel. Fordelen ved at konfigurere AMD Radeon Adrenalin 2020 og bruge den til at streame dine spil er, at du ikke behøver at foretage flere køb af det samme spil til skyen og din lokale enhed. Du behøver kun at have det på din værts-pc og vil være i stand til at igennemføre det fra stort set hvor som helst, så længe din pc er tilsluttet internettet overalt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found