FIX: QuickBooks kunne ikke gemme din formular som en PDF-fil

QuickBooks er en regnskabssoftware, der kan bruges af små virksomheder til at oprette fakturaer og styre budgetter osv. Hvis du er en ivrig bruger, ved du, at softwaren undertiden kan have problemer med at bruge PDF-funktionerne som fakturering. Et sådant problem kommer, når du opdaterer til Windows 10 og beder QuickBooks om at generere PDF-filer til dig; det mislykkes med at give dig fejlmeddelelsen, "QuickBooks kunne ikke gemme din formular som en PDF-fil".

Fejlen skal dog ikke afsky dig, fordi ja, du kan stadig oprette PDF-filer i Windows 10. Hvad sker der, når du opgraderer eller installerer Windows 10, en ny Microsoft XPS-dokumentforfatter enheden føjes til systemkonfigurationen, og den knytter sig til en standardport med navnet PORTPROMPT hvilket til sidst skaber nogle konflikter, og dermed mislykkes udskrivningsanmodningen.

Følg disse trin for at løse problemet:

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Skriv “Printadministration.msc” og klik Okay.

Find nu "på venstre side af vinduetPrint-servere ” sektion og udvid den. Klik på din pc's navn, og udvid det. Klik på Printere.

Når du har gjort det, vil du se en liste over printere vises i højre side af vinduet.

Højreklik på Microsoft XPS-dokumentforfatter og vælg “Slet ” for at slette det.

Nu inden vi fortsætter med installationen af ​​en ny printer, skal vi downloade en driver. Gå til det her link for at downloade driveren. Uddrag .zip fil og gemme mappen på dit skrivebord eller et andet sted.

Kom tilbage til udskriftsadministrationsvinduet, og højreklik på det tomme hvide rum til højre i vinduet. Vælg “Tilføj printer”.

Vælg “fra de tilgængelige radioknapperOpret en ny port, og tilføj en ny printer ”.

Vælg fra rullemenuen Lokal havn.

Navngiv nu porten “XPS ”. Hit

Vælg “Installer en ny driver”.

Naviger nu til det bibliotek, hvor vi gemte den downloadede driver, og fra mappen, vælg filen “prnms001”. Klik på åben.

Når du bliver bedt om at indtaste printerens navn, skal du sørge for at indtaste nøjagtigt “Microsoft XPS Document Writeruden anførselstegn.

Klik på Næste og printeren skal tilføjes.

Genstart din computer, og prøv at udskrive PDF-filer igen; nu skal du være i stand til det! Hvis dette dog ikke virker for dig, anbefaler vi at købe den nyeste version af QuickBooks.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found