Ret 'Fejl 70' på DirecTV Now

Fejl 70 vises normalt på DirecTV Now-tjenesten, mens du streamer en film eller et program, og denne fejl skyldes sandsynligvis et problem med korrupt cache eller på grund af et problem med internetforbindelsen. Det er også muligt, at Fire TV kan forårsage dette.

Hvad forårsager "Fejl 70" på DirecTV nu?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • Korrupt cache:I de fleste tilfælde udløses fejlen på grund af korruption af fjernsynets startkonfigurationer. Disse lanceringskonfigurationer caches af tv'et for at reducere indlæsningstiderne og for at udjævne brugernes oplevelse. Imidlertid kan nogle af disse konfigurationer over tid blive ødelagt og forårsage forringelse af tjenesten under streaming.
 • Ustabilt internet:I nogle tilfælde kan fejlen muligvis udløses, hvis internetforbindelsen ikke er stabil. Internetforbindelsen kan ofte blive fejlfri og kan skiftevis i hastigheder på grund af hvilken ustabilitet udløses i brugernes ende.
 • Fire Stick: Amazons Fire TV Stick kan også være årsagen til, at denne fejl udløses. Nogle gange kan enheden blive fejlfri, og det kan forårsage afbrydelser under streamingprocessen. DirecTV Now kræver, at internetforbindelsen er stabil for at kunne streame indhold.
 • Blackout:I nogle tilfælde, hvis fejlen udløses, mens du så et sportskamp, ​​kunne ledelsen muligvis have startet denne blackout med vilje for at stoppe udsendelsen af ​​spillet. Der har været mange eksempler på denne form for indholdsblokering, og det kan være årsagen til, at denne fejl vises på skærmen.

Løsning 1: Power Cycling Devices

Power-Cycling enhederne kan hjælpe med at rydde den korrupte cache ved afladning af statisk elektricitet fra hukommelsesmodulerne, som rydder det hele. Der er dog ingen effekt på enhedens funktionalitet overhovedet.

 1. Tag stikket ud Internet Router og tv'et fra stikkontakten.
 2. Tryk på og hold nede "Strøm" knap til enhederne i mindst 15 sekunder.
 3. Prop apparaterne ind igen, og tryk på tænd / sluk-knappen.
 4. Vente for apparaterne at tænde og kontrollere, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Rydning af Fire Stick-cache

Fire Stick er en enhed leveret af Amazon, der bruges til streaming af mange brugere. I dette trin rydder vi cachen og dataene til DirecTV Now-appen. Dette sletter logindataene, men det sletter ikke noget af appens indhold. For at gøre det:

 1. Klik på Indstillinger og derefter på Apps mulighed.
 2. Derefter skal du vælge "Administrer installerede apps" mulighed.
 3. Vælg “DirecTV nu” App eller “AT&T TV-app (for nogle brugere) ”valgmulighed.
 4. Klik på “Ryd cache ” og “Slet data"knapper.
 5. Start appen og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Kontrol af blackout

Den mest sandsynlige årsag, hvis du stadig ikke er i stand til at løse problemet, er at det kan skyldes en blackout i tjenesteudbyderens ende. Denne slags blackouts forekommer hele tiden på grund af vedligeholdelsespauser eller undertiden på grund af blokering i underholdningsudbydernes ende. Det anbefales at kontrollere online, om der er andre mennesker, der står over for det samme problem som dig, og også kontrollere, at der ikke er et problem med tjenesteudbyderen, ved at ringe til deres hjælpelinje.