Sådan gør du: Tilføj en bruger ved hjælp af kommandolinjen

Jeg skriver denne vejledning i forhold til mit tidligere indlæg om fastsættelse af brugerprofiltjenesten mislykkedes ved logon, nogle af brugerne har rapporteret, at der ikke er nogen gendannelsespunkter tilgængelige at gendanne til, det kan være tilfældet, hvis dit system aldrig oprettede en gendannelse punkt.

Så hvad vi bliver nødt til at gøre i dette tilfælde er at starte i sikker tilstand, ligesom vi gjorde i det forrige indlæg, og derefter logge ind på problemkontoen. (I fejlsikret tilstand kan du logge ind).

Du kan også bruge instruktionerne til at tilføje brugerkonto via kommandoprompt til andre opgaver, hvis og når det er nødvendigt.

Når du er logget ind, skal du følge nedenstående trin

- Holde Windows-nøgle og Tryk på R

- Skriv cmd og klik Okay

Nu opretter vi en ny brugerkonto (admin) i kommandoprompten. For at gøre dette skal du udføre følgende to kommandoer i den sorte kommandoprompt:

netbruger / tilføj [brugernavn] [adgangskode]

net lokale gruppeadministratorer [brugernavn] / tilføj

I ovenstående kommando skal du erstatte brugernavn med det nye brugernavn og adgangskode med det nye kodeord. I den anden kommando skal du erstatte brugernavn med det brugernavn, du tilføjede.

Genstart derefter din computer og log ind med denne nye brugerkonto. Efter at du har logget ind, skal du via filudforsker (Windows-tast + E) søge til følgende placering:

C: \ Brugere og find dit forrige brugernavn, åbn det, og du vil se dine filer og data fra den defekte konto.

Kopier den, og flyt den til den nye konto.

Håber dette hjælper. Kommenter nedenfor for at fortælle mig, om dette hjalp.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found