Microsoft Office 2019 bliver den sidste offline produktivitetssuite, brugerne skal vedtage til Office 365, når supporten er afsluttet?

Hjem/Nyheder/Microsoft/ Microsoft Office 2019 bliver den sidste offline produktivitetssuite, brugere skal vedtage til Office 365, når supporten er afsluttet?

Microsoft Office 2019 bliver den sidste offline produktivitetssuite, brugere skal vedtage til Office 365, når supporten er afsluttet?

Af Alap Naik Desai 14. august 2019 3 minutter læst

Microsoft Office-version 2019 bliver den sidste offline produktivitetssuite med en installations- og systemlicens på stedet. Virksomheden ser ud til at have bekræftet, at MS Office 2019 ikke vil have en efterfølger. Kort sagt, Office 365 vil nu være den eneste mulighed for brugere, der ønsker en kontorproduktivitetssuite fra Microsoft. I øvrigt er Microsoft allerede begyndt at skubbe brugere mod den skybaserede produktivitetssuite og andre produkter, der findes på eksterne servere og kan fås på enhver enhed med en internetforbindelse.

Microsoft Office, som inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, OneNote og mange andre, har altid været meget populært og bredt implementeret. Produktivitetspakken kan konfigureres eller skræddersys efter virksomhedens krav. Desuden kan individuelle installationer også tilpasses specifikt til at tilbyde en optimeret produktivitetssuite. Men Microsoft har besluttet, at Microsoft Office 2019 vil være den sidste sådan softwarepakke, der kan installeres på computere, der kører Windows-operativsystemet. Virksomheden har allerede taget skridt til at sikre, at Office 365 bliver populær og i sidste ende det eneste valg for forretningsbrugere, der altid har stole på MS Office.

Som forventet kunne brugere af offlineversionen af ​​Microsoft Office-produktivitetspakken prøve at holde fast i deres licenser, men virksomheden har angivet, at der ikke vil være flere tilføjelser af funktioner via Service Packs. Det sender dog sikkerhedsopdateringer, indtil softwarens levetid er gyldig.

Microsoft ønsker ikke, at brugere skal købe MS Office 2019 og bruge Office 365 i stedet:

Det kan komme som en overraskelse, men Microsoft opfordrer indirekte de dedikerede brugere af MS Office til ikke at købe den nyeste offlineversion, som er Microsoft Office 2019. Business- og kontorproduktivitetssuiten er ret omfattende og indeholder alle de værktøjer, som virksomheder i dag kunne muligvis behov for at gennemføre deres digitale aktiviteter, herunder kommunikation og datastyring. Imidlertid fremlægger Microsoft et ret overbevisende argument, der antyder, at kunderne skal skifte til den skybaserede version af MS Office, der kaldes Office 365.

Tvillingudfordringen, en interessant artikel på Microsoft 365s officielle blog skrevet af Jared Spataro, corporate vicepræsident for den skybaserede produktivitetssuite, nævner, hvordan den fjernhostede version er bedre end offlineversionen. Han nævner direkte, hvordan “Office 365 knuser Office 2019, fordi det bliver bedre over tid med nye funktioner leveret hver måned, mens Office 2019-apps er 'nedfrosset i tide.' De bliver aldrig opdateret med nye funktioner, og de er ikke skyforbundet. ”

Microsoft har allerede droppet MS Office 2019 fra sit hjemmebrugsprogram (HUP) til sine Software Assurance-forretningskunder. Virksomheden skubber et nedsat abonnement på Office 365 til de berørte og berørte parter. Kort sagt er det klart, at Microsoft ønsker, at brugerne skifter til Office 365.

Microsoft laver ikke mere offline og on-site MS Office-installationer:

Microsoft Office 2019 ser ud til at være den sidste version af MS Office, som alle brugere, inklusive personlige og forretningsmæssige, kan installere på deres computere. Kort sagt har produktivitetspakken for MS Office 2019 ikke en efterfølger. Desuden skalerer Microsoft softwaresupport, sikkerhedsopdateringer og tilføjelser af funktioner tilbage.

Virksomheden har antydet, at der heller ikke vil være nogen Office Service Packs. Disse kumulative opdateringer til Microsoft Office-installationer var engang meget forventede, da de bragte flere nye funktioner med sig ud over fejlrettelser og forbedringer af stabiliteten. Fremadrettet understøtter Microsoft kun MS Office-installationer med kun sikkerhedsopdateringer. I det væsentlige forbliver de funktioner, der i øjeblikket ligger inden for Microsoft Office 2019, uændrede, og installationen vil aldrig have nogen nye funktioner inden supportens levetid er slut.

Brugere af Microsoft Office 2010, en af ​​de mest populære offlineversioner af MS Office, står over for et hårdt valg. Support til Office 2010 slutter den 13. oktober 2020. Ligesom Windows 7 OS-brugere har de heller ikke nogen udvidet support efter 2020. Efter MS Office 2010-support slutter, skal brugerne skifte direkte til Office 365, foreslår Microsoft.

Hvad med virksomheder, der har brug for en offline produktivitetssuite?

Det er vigtigt at bemærke, at skybaseret version af MS Office, Office 365, er ret kapabel, alsidig og effektiv kontorproduktivitetssuite. Dens anvendelse klatrer støt. Det vil til sidst overgå alle offlineinstallationer af alle MS Office-versioner. Desuden udvikles Office 365 løbende, og nye funktioner tilføjes regelmæssigt. Kort sagt, Office 365 er et meget attraktivt valg for virksomheder. Virksomheder kan bruge deres abonnementer på flere enheder og endda køre applikationer i en webbrowser. Office 365 fungerer problemfrit på tværs af de fleste større operativsystemer, herunder smartphones. Kombineret med cloud-storage kan medarbejderne være produktive overalt.

Imidlertid ønsker flere virksomheder simpelthen en offline installation af MS Office, der fungerer godt uden en internetforbindelse. Desuden er virksomheder i stigende grad bekymrede over store virksomheder som Microsoft, Google, Apple, Amazon osv. ”At lytte”. Sådanne virksomheder kunne downloade og bruge LibreOffice, foreslår ZDNet.

Mærker Microsoft Office 365