Sådan bruges KukuKlock

Hjem/Lære/ Sådan bruges KukuKlock

Sådan bruges KukuKlock

Af Habiba Rehman 18. april 2019 2 minutter læst

Lad os antage, at du arbejder på din bærbare computer, eller at din telefon lige løber tør for batteri, og det eneste du har på dig lige nu er din bærbare computer og en god internetforbindelse, overvej også vigtigheden af ​​ikke at gå glip af chancen for at vågn op til tiden til en indsendelse, der skal foretages inden midnat. Hvad ville du nu gøre, hvis du tid til dig selv eller vækker dig selv op af en kort lur? Intet vækkeur. Ingen telefon. Det er her, KukuKlok redder dig fra alle dine 'Klok' problemer.

KukuKlok er et websted, der fungerer ligesom et vækkeur for at vække dig eller alarmere dig i henhold til den tid, du har valgt. Lad mig gå igennem hjemmesiden til KukuKlok og vise dig, hvordan du kan indstille en alarm.

Brug af KukuKlok

  1. Åbn hjemmesiden for KukuKlok. Det ser sådan ud. Det er ligesom det vækkeur, du normalt ville have ved din seng. Du kan se det aktuelle tidspunkt tikke i en digital form. Du finder plads til at tilføje numre til din alarm, og du har også mulighed for at vælge tonen på din alarm.
  2. Klik på plus- og minustegnene som vist med pilene i billedet ovenfor. Dette er dine minutter og timer. Da dit ur kører i 24-timers format, skal du sørge for at indtaste det rigtige tidspunkt for din alarm for at være sikker på at vågne op på det rigtige tidspunkt. At indstille din tid er det første skridt.
  3. Det næste trin er at vælge tonen til alarmen. Sørg for at vælge den, der irriterer dig mest. Alarmer skal indstilles med en irriterende alarmtone for at sikre, at den fungerer på dig. Især for folk, der ikke engang bevæger sig ved alarmen (dette skal være min søster).
  4. Når du har indstillet tiden, valgt lyden til lyd, er du nu god til at indstille alarmen ved at klikke på den røde indstillede alarmfane, der viser nummeret 4 i billedet ovenfor.
  5. Jeg kunne ikke gå glip af alarmen, så jeg fortsatte med at stirre på skærmen, indtil den til sidst blev 'alarmet'. Og det var meget højt og god erstatning for et telefonur eller et faktisk vækkeur.
  6. Du kan udsætte alarmen til yderligere 10 minutter, eller du kan stoppe alarmen, hvis du har nået målet for at indstille denne alarm.

For at være ærlig skal dette være en meget produktiv måde at timing på dig selv, når du arbejder på den bærbare computer, og når du vil holde dig væk fra telefonen. Alarmen informerer dig på en måde om, at din tid er op til opgaven, og at du nu skal gå videre til den næste. Dette øger din produktivitet. Og selvfølgelig kan du også bruge dette, når du sover mellem husarbejde.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found