Fix: Skype-mikrofon fungerer ikke

Der er et bizart problem, hvor mikrofonen ikke registreres hos Skype, selvom den fungerer perfekt sammen med andre applikationer. Dette betyder normalt, at du enten ikke har valgt den mikrofon, du bruger som standard, eller at der er noget problem med tilladelserne.

Da mikrofonen arbejder med alle de andre applikationer, krydser den muligheden for, at din mikrofon er fysisk beskadiget. Vi har angivet enkle løsninger, som du kan følge. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Kontroller, om Skype har adgang

Den første og fremmeste ting, du skal kontrollere, er, om Skype har tilladelse til at få adgang til din mikrofon. Der er flere indstillinger til stede i Windows, som giver dig mulighed for at ændre tilladelser til applikationer separat for, hvem der kan få adgang til hvilken hardwareenhed. Det er muligt, at Skype ikke har adgang til din mikrofon.

  1. Trykke Windows + I for at starte indstillingerne. Når du er i Indstillinger, skal du klikke på underoverskriften “Privatliv”.

  1. Vælg fanen “Mikrofon”Ved hjælp af venstre navigationsrude og sørg for, at indstillingen“Lad apps bruge min mikrofon”Er afkrydset.

  1. Naviger til slutningen af ​​listen, indtil du finder “Skype”. Sørg for, at indstillingen er afkrydset.

  1. Når du har foretaget ændringerne, skal du afslutte. Nu genstart din Skype-applikation, og se om du har adgang til din mikrofon uden problemer.

Løsning 2: Kontroller, om korrekt mikrofon er valgt i Skype

Hvis du er en aktiv computerbruger, har du muligvis tilsluttet flere multimedieenheder til enhver tid på din computer. Du bruger muligvis en separat mikrofon til at tale, mens du muligvis også bruger et allround-headset til at lytte. I disse tilfælde skal du angive computeren fra hvilken stikkontakt, hvis den forventer mikrofonindgangen. Vi kan kontrollere dine Skype-indstillinger og se, om dette er en konflikt, der forbyder dig at bruge din mikrofon.

  1. Åbn din Skype-applikation, klik på valgknappen (tre knapper) øverst på skærmen, og vælg “Indstillinger”.

  1. Naviger til slutningen af ​​indstillingssiden, indtil du finder posten 'Mikrofon'. Klik på den i rullemenuen for at blive vist. Kontroller nu, om den korrekte inputenhed er valgt.

  1. Hvis den korrekte inputenhed er valgt, og du stadig ikke har adgang til mikrofonen, skal du prøve at skifte den til en anden enhed og derefter vælge den rigtige igen. Efter at have foretaget ændringerne, genstart Skype og se om dette løser problemet.

Bemærk: Du bør også kontrollere din mic-gain-indstillinger i Skype. Mikrofonforstærkning betyder mængden af ​​lyd, som mikrofonen fanger, som derefter overføres yderligere til Skype. Hvis mikrofonforstærkningen ikke er indstillet korrekt, fungerer mikrofonen muligvis fint, men den vælger ikke nogen nyttig lyd.

Løsning 3: Geninstallation af Skype

Hvis begge ovenstående metoder ikke fungerer, kan du geninstallere Skype. Der kan være to muligheder; enten gav du ikke Skype de nødvendige tilladelser, da den skulle installeres på din computer, eller så er der nogle miskonfigurationer til stede i den aktuelle applikation. Geninstallation af applikationen nulstiller alle data og får dig til at starte frisk. Det anbefales, at du downloader den nyeste version af Skype fra internettet.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Find Skype fra listen over muligheder. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

  1. Genstart computeren efter afinstallationen. Prøv nu installation Skype igen og se om dette løser det aktuelle problem. Sørg for at klikke på “Acceptere”Når du bliver bedt om tilladelse til mikrofonen.

Bemærk: Du kan også prøve genstartWindows Audio-tjenester. Du kan navigere til tjenester ved at trykke på Windows + R og derefter “services.msc”.