FIX: Windows 7 sidder fast ved "Forberedelse af sikkerhedsindstillinger"

 Det "Forbereder sikkerhedsindstillinger”Besked er et problem, der har plaget Windows 7-brugere, og vi har stadig ikke noget klart svar på, hvad det er. Der har været spekulationer om, at problemet er forårsaget af en virus såvel som hardwareproblemer, men den ene årsag, der er mest hørt om, og ingen ønsker at bekræfte, er, at dette problem skyldes et par fejlbehæftede Microsoft-opdateringer. Imidlertid har ingen fra Microsoft, selv personer, der er ansvarlige for deres fora, bekræftet dette hidtil, selvom et antal brugere har set dette som årsagen til problemet.

Hvad der sker, når du får dette problem, er at din computer er meget langsommere, og når du forsøger at åbne Task Manager via kombinationen Alt + Ctrl + Delete for at se, hvilken proces der sænker din computer, vil du blive mødt med “Forberedelse af sikkerhedsindstillinger” besked og en blå velkomst / log af skærm. Dette problem vides at vises, efter at du har opdateret din computer med et par korrupte opdateringer relateret til Explorer.exe og opdateringen af Internet Explorer 8 til Internet Explorer 11.

Selvom Microsoft-repræsentanter har nægtet at anerkende, at dette faktisk er deres skyld, er brugerne kommet med et par løsninger, der muligvis fungerer. En af dem vil helt sikkert hjælpe dig, og de er ret nemme at gøre, så sørg for at prøve dem alle, indtil du har løst dit problem. Bemærk, at når du søger efter en løsning på dette problem, vil du løbe ind i metoden til brug af din computer i fejlsikret tilstand - dette slukker for alle Windows-tjenester (Windows Update er blandt dem) og forårsager ikke meddelelsen "Forberedelse af sikkerhedsindstillinger", men det vil også i høj grad begrænse brugen af ​​din computer, og derfor vil vi ikke liste det som en metode til at løse dette problem. 

Metode 1: Vend tilbage til et systemgendannelsespunkt, når computeren fungerede korrekt

BEMÆRK: Denne metode kræver, at du har oprettet et systemgendannelsespunkt på et tidligere tidspunkt, hvor din computer var fuldt funktionsdygtig. Hvis du ikke har gjort det, skal du se på de andre nævnte metoder.

For at gøre dette skal du åbne Start menuen ved at klikke på Windows-ikonet på proceslinjen eller Windows på tastaturet, og skriv Gendan i søgefeltet. Åbn fra listen over resultater Systemgendannelse. Klik på Næste i Systemgendannelse vindue, hvorefter du skal få en liste over gendannelsespunkter, som du har oprettet tidligere, eller din computer har oprettet automatisk. Vælg en Dato og tid når du ved, at din computer fungerede korrekt, og klik på Næste, derefter Afslut. Din computer vender tilbage til den tilstand, den var i på den dato og det klokkeslæt, du valgte, og hvis fejlen ikke opstod dengang, opstår den ikke nu.

Metode 2: Afinstaller, geninstaller Internet Explorer 11 manuelt, ikke via Windows Update

Fordi problemet er relateret til Windows-opdateringer vedrørende Internet Explorer, vil det vende tilbage til Internet Explorer 8 og derefter manuelt installere Internet Explorer 11. Trinene til fjernelse af IE 11 er lette. Åbn Start menu via Windows på tastaturet eller Windows ikonet på proceslinjen, og skriv Tilføj eller fjern programmer. Åbn appen, så får du en komplet liste over al software, der er installeret på din computer. Find Internet Explorer 11 og klik på Afinstaller knap. Dette fjerner programmet fra din computer. Du skal derefter gå til Microsofts Internet Explorer 11-downloadside og downloade den relevante opsætning til din computer. Når installationsfilen er færdig med download, har du en meget ligetil installationsproces. Genstart din computer i slutningen for at få de bedste resultater, og du står ikke længere over for "Forberedelse af sikkerhedsindstillinger".

Metode 3: Opdater din harddisk eller SSD-drivere manuelt

Opdatering af din harddisk eller SSD-drivere vil kontrollere, om der er læse- / skriveproblemer mellem operativsystemet og lagerenheden, og det har en ret god chance for at løse dit problem. Hvis du har en bærbar computer, kan du gøre dette ved at gå til din bærbare producents websted, finde din specifikke model og downloade driverne til Windows 7 (x86 eller x64 afhænger af dit operativsystem) og derefter følge instruktionerne om, hvordan du installerer dem. Hvis du har en stationær computer, kan du tjekke Enhedshåndtering til din lagerenhedsmodel, og gå derefter til producentens websted og download de nyeste drivere. Enhedshåndtering er tilgængelig via Start menu og indtastning Enhedshåndtering i søgefeltet. Find din harddisk eller SSD i lagerenhederne, og søg efter modelnummeret online - du skal få modelnummeret sammen med producenten som et resultat, og du kan downloade drivere fra deres websted.

Metode 4: Find specifikke problemer

Lukningsskærmen angiver ikke det specifikke problem, der får stopfunktionen til at stoppe. Hvis du aktiverer fejlfinding ved at foretage følgende ændringer i registreringsdatabasen, skal du kunne se, hvad der forhindrer dit system i at lukke ned. Når du har identificeret årsagen, kan du enten deaktivere "tjenesten" eller "programmet" eller reparere / afinstallere det (hvis det er et program).

Åbn registreringseditor ved at trykke på “Windows-nøgle ” og “R” og indtast "Regedit."

Følg adressen:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

Højreklik på posten “VerboseStatus” og klik derefter på rediger. Skift dens værdi til 1.

Hvis posten ikke vises, skal du højreklikke et vilkårligt sted på det hvide rum i vinduet,

Vælg "Ny" og så "DWORD (32-bit) værdi.“

Opret “VerboseStatus”Indtastning og ændre værdien til 1.

Din nedlukningsskærm viser nu meddelelser, der angiver, hvilket program der stoppes i hvilket øjeblik.

Hvis et program tager for lang tid, skal du kontrollere det ved næste opstart.