Ret iTunes-aktiveringsfejl 590624

Denne fejl vises på iTunes under forsøg på at aktivere en iPhone efter en fabriksnulstilling og skyldes sandsynligvis på grund af et problem med den computer, du prøver at aktivere den med. Dette problem er rapporteret, at det kun forekommer i Windows og ikke forekommer på iMac.

Hvad forårsager fejlen 590624 og hvordan fikser man den på iTunes?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

  • Aktivering i Windows:Ifølge mange rapporter synes fejlen at være mest udbredt på Windows og forekommer overhovedet ikke på iMac. Dette kan skyldes, at iMac er produceret af det samme firma, og telefonen stoler måske på visse enheder bedre. Det ser imidlertid ud til, at Apple forsøger at skubbe deres enheder på bestemte måder ved at mindske dets kompatibilitet med andre platforme. Den ukendte fejl 54 kan også ses, hvis appen er blokeret i Windows 10.
  • Gendannelse fra sikkerhedskopi:Problemet synes også at være mest udbredt, hvis brugeren vælger at gendanne fra en sikkerhedskopi, så snart telefonen er tilsluttet. Der er en løsning på denne situation, som forklares nedenfor, men gendanner direkte fra sikkerhedskopien på en ikke-betroet computer kan udløse denne fejl.
  • Internetforbindelse:I nogle tilfælde kan den internetforbindelse, du bruger, mens du prøver at tage backup af telefonen, muligvis forårsage denne fejl. Det er set, at skifte fra Wifi til 4G eller skifte fra 4G til Wifi under sikkerhedskopiering kan forhindre, at dette problem udløses.

Løsning 1: Aktivering via iMac

Som vi ved, er der en fejl med iPhone, hvor brugeren er blokeret fra at kunne sikkerhedskopiere deres telefon på en Windows-computer, og iTunes kan ikke se en fejl i sikkerhedskopien. Denne fejl ses dog ikke på Mac, fordi telefonen stoler bedre på operativsystemet. Dette kan hovedsageligt forekomme, fordi både Mac og iPhones er produceret af Apple, og de kan have nedsat kompatibilitet med andre platforme.

Derfor anbefales det, at du prøver og aktivere telefonen ved brug af -en Mac og hvis du ikke har adgang til en, kan du installere den på Windows-computeren ved hjælp af en software. Du kan midlertidigt installere Mac på computeren ved hjælp af VMWare eller VirtualBox, som kan hjælpe dig med at installere flere operativsystemer på din computer samtidigt.

Løsning 2: Indstillinger OP som tillid

I nogle tilfælde er iTunes muligvis ikke betroet af Windows-computeren, hvorfor fejlen udløses. Derfor vil vi i dette trin indstille computeren korrekt. For det:

  1. Tænd den mobil, du har nulstillet.
  2. Følg på skærmen instruktioner og sæt op enheden.
  3. Klik på “Opsæt som nyt” mulighed, når du opsætter enheden.
  4. Slut mobilen til computeren med iTunes.
  5. Klik på"Ja" når iTunes beder dig om at stole på computeren.
  6. Du kan nu vælge at gendanne en sikkerhedskopi på enheden, når du ønsker det.

Løsning 3: Ændring af internetforbindelse

Nogle gange kan den internetforbindelse, du bruger på enheden, forhindre dig i at være i stand til at aktivere telefonen. Dette problem kan udløses på grund af en begrænsning fra internetudbyderens side eller på grund af at enheden ikke stoler på netværket. Det er altid en god ide at skifte til en anden internetforbindelse og kontrollere, om aktiveringsprocessen er færdig.