Hvordan man åbner en eSports Cafe?

eSports er en af ​​de mest populære typer af indhold, der blev set i 2018. Det være sig DOTA 2, League Of Legends eller Counter Strike: Global Offensive, flere og flere mennesker er begyndt at se det, men vigtigere, at spille det.

På sådanne tidspunkter, hvor interessen for konkurrencedygtige spil for flere spillere vokser, er det en god tanke at investere i en eSports-cafe.

Men hvad er udfordringerne ved at oprette sådanne caféer? Hvordan finder du kontakter, der hjælper dig i processen?

Her i Indien kom jeg i kontakt med en person, der kunne orientere mig om processen med at oprette denne forretning.

Af hensyn til din læsning har jeg holdt dette interview så klar som muligt, og der er en parafrasering.

ESports-eksperten

Sarvesh Deokar er medstifter af Barcraft United. Dette firma, der giver en platform for virksomheder og græsrodsarrangører til at styre og overvåge begivenhedsfortegnelser, styre frivillige og skabe marketingmuligheder. Dette firma har været kendt for at fremme og støtte den ekspanderende eSports-industri og har arbejdet med Valve, MLG og Twitch.

I øjeblikket passer han på eSports-sektionen hos Red Bull.

Interviewet

Hvad er det mindste investeringsbeløb, der er nødvendigt for at starte en eSports-cafe, eksklusive placeringsomkostningerne?

Omkostningerne vil variere på grund af mange faktorer som indretningen, oplevelsen af ​​spil, de leverede faciliteter osv.

I gennemsnit kostede det en $ 10.000 for en 10 pc-opsætning (alt sammen avanceret med nyeste perifere enheder, møbler osv.).

Hvad får disse caféer til at appellere til spillere?

En cafe skal være som et kasino / forlystelsespark. Når spilleren er i dine lokaler, må han / hun ikke gå udenfor, medmindre det er ude af brugbare områder. Tjenester som interne køkkener, drikkevand, opbevaring af køligere med drikkevarer og energidrikke fremhæver appellen til de fleste spillere.

Hvordan kan en person nærme sig brands til partnerskaber eller sponsorering?

Nå dem gennem deres kontaktsider på internettet, Facebook-sider, LinkedIn-profiler og gennem perifere forhandlere. Der er mange måder at nå dem på, og de fleste af dem er åbne for at samarbejde med spilcaféer.

Er der nogen præmie eller gebyrer, der skal betales til mærket for oprettelse af disse caféer?

Jeg tror ikke, at ethvert mærke opkræver en spilcafé for tjenester bortset fra salget af deres perifere enheder. I sidste ende køber du deres tjenester eller produkter. Hvile alt ville være ren markedsføring fra mærket.

Hvad er dine anbefalinger til valg af et bestemt mærke til en bestemt komponent?

Jeg har ingen specifik smag af hardware, fordi jeg føler, at de alle er lige så stærke spillere i rummet. Dog bruger jeg personligt Zotac / EVGA til mine GPU-behov sammen med GSkill til deres hukommelsesmoduler og HyperX SSD'er.

For perifert udstyr skifter jeg meget mellem Razer / Steelseries / Cooler Master og Mad Catz

Der er dog en enorm forskel, når det kommer til at købe perifert udstyr til en spilcafé, fordi du har brug for dem for at være robuste og holdbare, fordi hver bruger har en anden brugsstil. De fleste af disse er designet til at blive brugt af en enkelt bruger i lang tid, så for en spillecafé er det alt sammen prøve og fejl, indtil du finder den perfekte blanding af produktlevetid, RMA og omkostningseffektivitet.

Hvilken metode er mere optimal - At have en systemintegrator, der får brugerdefinerede pc'er til at bygge dem efter indkøb af forskellige komponenter fra de respektive mærker ELLER nærmer sig et mærke som AORUS eller ASU til en hel pc?

  • Det er sag til sag. At have en systemintegrator vil spare dig tid. Men da jeg er en PCMR-fyr, elsker jeg at bygge mine rigge, og som en caféejer kan du bruge den praktiske oplevelse af at bygge rigge, som hjælper dig med nødtilpasninger, reparationer og swaps af hardware.
  • At gå efter en OEM som AORUS eller ASUS til et system er klogt, men husk, disse systemer markedsføres som enheder til personlig brug og ville ikke rigtig klare dig godt. En gennemsnitlig pc i en eSports-cafe fungerer (er under belastning) i 17 timer om dagen.
  • En systemintegrator er mit valg, men hvis de anvendte kølesystemer og komponenter er egnede til en længere periode med spil, er det en gyldig valg at vælge en OEM-bygget pc.

Hvordan tror du disse caféer vil ændre eSports-samfundet, eller hvilken effekt vil det have på eSports som helhed?

For det første har vi brug for flere spilcaféer, som er legemliggørelse af spil inden for dem som helhed. At have 20 pc'er i et område uden erfaring eller samfund er ubrugeligt. Hver spilcafé har brug for at opbygge sit mikrofællesskab omkring spil, som yderligere fremmer og bærer eSports på sin skulder. Du har brug for spil til eSports. Der er ingen eSports inden for solo-spil. Samfundet betyder noget, caféen selv gør det ikke.

Hvordan oprettes forbindelse til ligesindede, der også ønsker at starte en cafe med delte investeringer?

Behandl dette som en opstart, og få dit hjemmearbejde gjort. Besøg spilkonventioner (som Nvidias Gamer Connect) og netværk med mennesker. Der er en overflod af investorer, der kigger rundt efter deres næste store venture, og intet slår spændingen ved spil og branchen omkring det.

Hvem er en regional evangelist, og hvordan kan han / hun hjælpe os med at oprette disse caféer?

Regional Evangelist eller det korrekte udtryk ville være Gaming Evangelist er en position oprettet inden for Nvidia til at promovere spil i Indien (og andre lande) i bredere skala. Nvidia har været på forkant med at hjælpe ejere med at forbedre deres caféoplevelse og hjælpe spillere med at få den bedste caféoplevelse. Du kan nå ud til Nvidia, og de er altid klar til at oprette kick-ass-spiloplevelser i flere byer og forstæder.

Et råd, som du gerne vil give til en person, der er villig til at starte en cafe for egen regning?

Gør din forskning. Tal med caféejere i din region. Indhent al nødvendig dokumentation og skatteviden.

Er der noget, du gerne vil foreslå for at forbedre tilstanden for eSports-sektoren i lande, hvor den stadig ikke er så populær?

Hvert land skrider frem i sit eget tempo, når det er udsat for noget nyt, jeg føler, at alle vil indhente, når samfundene og forbrugerne er i perfekt synkronisering med branchen og dens tendenser.

Den sværeste del i opsætningen af ​​en eSports Cafe

Dette er nogle udfordringer, der er involveret i enhver virksomhed. Oprettelse af en spillecafé er ikke anderledes, og her er nogle af dem:

  1. Bestemmelse af det bedste sted: Det er vigtigt for enhver cafe at bestemme den optimale placering.
  2. Opsætning af omkostningsmodul: være klar over dine udgifter.
  3. At holde det bæredygtigt: organisere mini-turneringer inde i din cafe for at holde samfundet engageret og tiltrække flere spillere.

  4. Ikke at brænde kontanter: ikke at spilde kontanter på unødvendig æstetik og spare penge

  5. Behandler det som guldinvesteringer og ikke kryptokurrency: sælg ikke ud, hvis du står over for tørre dage. Der vil altid være tørre dage i enhver virksomhed (medmindre du er ejer af bilvask).

Konklusion

Hvis du har nogle penge, der ligger rundt, og du vil investere i noget, skal du overveje en spilcafé og ikke en krypto-minedrift.

En af grundene til, at mange spillere foretrækker at gå på disse caféer, er fordi det føles som et andet hjem for dem. Hvem ved, skæbnen for fremtidige professionelle spillere ligger i dine hænder, hvis du træffer den rigtige beslutning.

Jeg håber, du har lært noget gennem dette interview. Denne artikel ville ikke have været mulig uden hr. Sarveshs hjælp. Hvis du vil komme i kontakt med ham eller have spørgsmål, kan du sende en mail til [email protected]

Mærker eSports