Sådan flyttes startmenuen til en anden skærm

Tilslutning af mere end 1 computere for at nyde luksusen ved udvidet skærm er blevet en norm i nogen tid nu. Nogle mennesker udvider deres skærme for at nyde en bedre spiloplevelse, mens nogle mennesker gør det blot for at opnå effektiv multi-tasking. At flytte ting rundt på de forskellige skærme (skærme) er ret simpelt, men når du vil flytte din proceslinje til den anden skærm, kan tingene blive lidt mere tekniske.

Proceslinjen er som standard til stede på hovedskærmen / skærmen og ikke på de udvidede. At flytte det rundt er ikke så simpelt som andre ting / værktøjer / applikationer, fordi du ikke bare kan trække og slippe det til en anden position. I denne artikel deler vi et par metoder, hvorigennem du kan flytte proceslinjen til dine sekundære skærme.

Metode 1: Låse op og trække

Den første metode er den enkleste; vi låser blot proceslinjen op og trækker den rundt.

Proceslinjen er Låst som standard. For at kunne flytte det bliver vi nødt til at låse det op. For at gøre det skal du højreklikke på det og klikke på "Lås proceslinjen" for at deaktivere funktionen.

Nu er du fri til at flytte proceslinjen rundt. Klik blot på proceslinjen for at få fat i den, og træk den derefter, hvor du vil, på de udvidede skærme.

Metode 2: Brug af tastaturet

Vi kan også udføre ovenstående trin ved hjælp af kun tastaturet:

Tryk på Windows tast (eller Ctrl + Esc) for at bringe startmenuen op.

Tryk nu Esc for at lukke det. Dette vil fokusere på proceslinjen.

Tryk nu på Alt og Mellemrum-bar tasterne sammen. Dette bringer procesmenuens kontekstmenu op.

Trykke M og bevæge sig funktionen bliver udløst.

Brug nu piletasterne til at få markøren til at gå til en anden kant af skærmen. Du kan også trykke på en vilkårlig piletast efterfulgt af at flytte musen til vedhæft proceslinjen til slutningen af ​​markøren. Nu når du flytter proceslinjen tæt på den ønskede skærmkant, bliver den vedhæftet der.

Metode 3: Brug af UltraMon til at tilføje proceslinjer til hver skærm

Hvis du vil, kan du også bruge en software ved navn UltraMon til at have proceslinjer på alle skærme og en masse andre funktioner (diskuteret nedenfor). Det er simpelt at bruge, og følgende trin skal hjælpe dig igennem processen: (Bemærk: Det fungerer på alle Windows-versioner)

Klik på dette link for at vælge 32/64 bit arkitektur. Dobbeltklik for at starte installationsprogrammet og følg instruktionerne på skærmen for at installere applikationen.

Hvis du bruger Windows 8 (eller nyere), skal du gennemgå disse trin for at vide, hvilken type muligheder du har:

Åbn applikationen UltraMon (Smart Taskbar). Et vindue med navnet “UltraMon-indstillinger ” skal vises.

For at sikre, at du får flere proceslinjer på alle skærme for at vise alle de åbne applikationer (på de forskellige skærme), skal du gå til Proceslinjeudvidelser

Skift mode til Standard ved at klikke på alternativknappen. Dette vil sikre, at alle proceslinjer (på forskellige skærme) kun viser de applikationer, der åbnes på den skærm, de bor på.

Hvis du vil, kan du skifte mellem de forskellige tilgængelige tilstande. Hvis du bruger Standard, primært spejl valgmulighed, viser din primære proceslinje alle de åbne opgaver på tværs af alle skærme, mens de sekundære proceslinjer kun viser de applikationer, der åbnes på den skærm, de er på.

Det Aktivér tyndere lodrette proceslinjer (kun sekundære proceslinjer) mulighed giver dig mulighed for at ændre størrelsen på de lodrette proceslinjer til applikationsikonets bredde efter behov, mens du bruger små proceslinjeikoner. Dette er ikke muligt uden applikationen.

Derudover er der også andre spændende funktioner. Hvis du vil fjerne startknappen fra f.eks. De sekundære proceslinjer (eller endda fra alle proceslinjer), kan du gøre det ved at gå til Ignorerede skærme fanen og følge instruktionerne på skærmen. Det er også muligt at skjule proceslinjer fra bestemte skærme.

Hvis du har en Windows 7 eller en tidligere version, kan du gøre dette:

Den første ting, der er værd at nævne her, er, at UltraMon (på Windows 7 og tidligere) ikke lader dig udskifte den gamle proceslinje, det giver dig kun mulighed for at tilføje yderligere proceslinjer efter behov. For at ændre indstillingerne kan du højreklikke på proceslinjen og foretage justeringer.

Du kan også have flere proceslinjer her. Der er to tilstande tilgængelige. Via standard tilstand, viser dine proceslinjer kun de applikationer, der kører på de skærme, som de selv bor på. Det spejl tilstand får alle proceslinjer til at vise alle de applikationer, der kører på operativsystemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found