Sådan nulstilles Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er uden tvivl 2 af de mest attraktive Android-smartphones i 2017. Hvis du ejer en af ​​disse enheder, har du sandsynligvis installeret masser af apps og spil på den og nyder Android-økosystemet i ethvert aspekt. Imidlertid er installation af de forkerte apps eller forkert placering af vigtige filer nogle af de mulige scenarier, der kan gøre din telefon hængende og undertiden endda ikke-funktionel. I disse øjeblikke vil du slippe af med hver ubrugelig app og gøre din Galaxy fuldt funktionsdygtig igen. Du ville ønske, at du kunne komme tilbage til den nøgne konfiguration, du havde, da du købte den.

Nå, hvis du vil føle den ukomplicerede oplevelse på din Galaxy S8 eller S8 Plus igen, kan du udføre en Hard Reset-procedure. Vær ikke bange for udtrykket "Hard Reset." Der er ikke noget kompliceret der. Det er en simpel proces, der ikke kræver mere end 5 minutter af din dyrebare tid. Bliv hos mig resten af ​​artiklen, så lærer du, hvordan du nulstiller Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus.

Hvad du behøver at vide, før du starter

At udføre en hård nulstillingsproces er meget lettere, end du måske tror. Du skal dog være opmærksom på, at den sletter alle dine apps og filer. Det inkluderer sange, videoer, fotos, kontakter, kalenderinfo osv. Inden du starter proceduren, kan du måske lægge alle dine vigtige filer på et eksternt SD-kort. Alternativt kan du sikkerhedskopiere dine programmer og filer til nogle skybaserede lagertjenester. Når du er sikker på, at du har alle dine værdifulde data et sikkert sted, kan du fortsætte til næste trin.

Fjern fabriksnulstillingsbeskyttelse

Denne proces anbefales til brugere, der ikke kan huske deres Google-loginoplysninger. Factory Reset Protection (FRP) er en sikkerhedsfunktion, som Google integrerede i Android fra version 5.0. Dens primære formål er at forhindre, at tyve tørrer din enhed og sælger den eller bruger den. Men hvis du ikke kan huske dit Google-brugernavn eller din adgangskode, kan du ende med en ubrugelig låst telefon. Så fjern det bedre, mens du kan. Her er hvad du skal gøre for at fjerne FRP:

 1. Gå til "Indstillinger" på din enhed, åbn sektionen "Cloud & konti" og åbn derefter "Konti."
 2. Tryk på "Google", fra det næste skærmbillede skal du klikke på de 3 prikker i øverste højre hjørne og vælge "Fjern konto."

Når du har fjernet fabriksnulstillingsbeskyttelsen, er din enhed klar til at udføre den hårde nulstilling.

Hård nulstilling gennem menuen Indstillinger

Den nemmeste og sandsynligvis mest anvendte måde til at udføre en hård nulstilling på Galaxy S8 og S8 Plus er gennem telefonens "Indstillinger" -menu. Her er trinene:

 1. Sørg for, at din telefon er tændt og har mindst 50% batteri.
 2. Gå til "Indstillinger" og klik på afsnittet "Om telefonen".
 3. Tryk på den sidste mulighed “Søger du efter noget andet? NULSTIL."
 4. Klik på “Nulstilling af fabriksdata.

 5. Tryk på knappen "NULSTIL", og tryk igen på knappen "SLET ALT."

At det. Vær nu tålmodig og vent et par minutter, mens din Galaxy-enhed konfigurerer fabriksindstillingerne. Når den er færdig, vil du se velkomstskærmen, og du kan begynde at bruge den igen.

Hård nulstilling gennem gendannelsestilstand

Hvis du af en eller anden grund ikke kan tænde din enhed og udføre hard reset-metoden fra menuen "Indstillinger", er der en backupmetode til udførelse af en hard reset gennem gendannelsestilstanden. Med denne metode kan du slette telefonens data uden at skulle gå ind i Android-systemet. Her er trinene:

 1. Denne gang skal du sørge for, at din enhed er slukket og har mindst 50% batteri.
 2. Hold "Bixby" -knappen, "Lydstyrke op" og "Power" -knappen samtidigt i et par sekunder, indtil du ser Samsung-logoet på skærmen.
 3. Du skal se Android Recovery Menu efter 30 sekunder fra frigivelse af knapperne. Hvis du ikke kan se det, skal du slukke for din enhed igen og gentage det andet trin.

 4. Når du åbner gendannelsesmenuen, skal du navigere ned til "Slet data / fabriksindstilling" med din "Lydstyrke ned" -knap. Tryk på “Power” -knappen for at udføre denne mulighed.
 5. Naviger til "Ja, slet alle brugerdata" med din "Lydstyrke ned" -knap. Tryk på “Power” -knappen for at udføre processen.
 6. Når nulstillingsprocessen er færdig, kan du vælge "Genstart systemet nu" og trykke på "Power" -knappen for at genstarte din Galaxy-enhed.

Når enheden starter op, vil du se standard velkomstskærmen, og du kan begynde at bruge den.

Pak ind

At udføre en hård nulstilling på din Galaxy-enhed i nogle bestemte scenarier kan være obligatorisk. Derfor forklarede jeg i denne artikel, hvordan jeg nulstiller Galaxy S8 og S8 Plus. Nyd at bruge din opdaterede Galaxy-enhed, og del gerne, hvis du kender nogle lignende tip til disse enheder.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found