Sådan opdeles skærm på Windows 10

Vi bruger sjældent et program ad gangen. Vi skriver muligvis et brev, mens vores e-mail-program kører i baggrunden sammen med et par browservinduer. Windows har altid forsøgt at gøre vores multitasking-oplevelse så behagelig som muligt, og det bliver bedre med tiden.

Kan du huske de gamle dage, hvor du kan højreklikke på proceslinjen og vælge at flise vinduer lodret eller vandret?

Windows 10 har bragt denne funktionalitet til et helt nyt niveau. Snap windows-funktionen er slået til som standard. For at sikre, at den drejes PÅ, Gå til Kontrolpanel > Nem adgangscenter> Gør det lettere at fokusere på opgaver og sørg for, atGør det lettere at administrere windows er kontrolleret.

Med snapfunktionen kan du trække et hvilket som helst vindue til venstre eller højre kant af skærmen. Så snart din musemarkør berører skærmkanten, vil du se en flash, der indikerer, at du er klar til at snappe vinduet. Slip museknappen, og vinduet tager pænt halvdelen af ​​skærmen.

Snap et vindue mere til den tomme halvdel af skærmen, og du får din Windows 10-skærm pænt opdelt i to halvdele. Du kan endda opdele Windows 10-skærmen i fire dele. Åbn fire vinduer, højreklik på proceslinjen, og vælg Vis vinduer side om side.

Tastaturgenvej til delt skærm i Windows 10

Det er tastaturgenvejen, der gør snap af vinduer virkelig sejt. Vælg et vindue, og hold det nede Windows-nøgleVenstre pil. Dit vindue tager den venstre halvdel af skærmen. Gør det samme med et andet vindue, højre pil denne gang, og du vil have to vinduer pænt arrangeret side om side. Spil med tastaturgenveje, så griber du det.