Skridt til let at brænde en ISO til en CD / DVD eller USB

En ISO-fil er et digitalt duplikat af en fysisk CD eller DVD. En ISO-fil har alle de data, som cd'en eller dvd'en, som den er oprettet fra, har alle pakket pænt sammen i en enkelt fil. Mens ISO-filer er digitale versioner af fysiske cd'er og dvd'er, kan de ikke alene udføres eller vises på en computer. For at bruge en ISO-fil skal den brændes på en CD, DVD eller USB. At brænde en ISO-fil på en CD / DVD eller USB og derefter gøre mediet, at det er brændt til funktionelle lyde, er ret kompliceret og forvirrende, men det er faktisk en ret ligetil proces. Imidlertid er det forholdsvis meget lettere at brænde en ISO til en CD eller DVD end at brænde den til en USB.

Sådan brændes en ISO på en CD / DVD

At brænde en ISO på en CD eller DVD er ekstremt enkel, da alle aktuelt understøttede versioner af Windows-operativsystemet - nemlig Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10 - har evnen til at brænde ISO- og IMG-filer til cd'er og DVD'er indbygget direkte i dem. Den proces, du skal gennemgå for at brænde en ISO-fil til en CD eller DVD, varierer dog lidt fra den ene version af Windows-operativsystemet til den anden.

I Windows Vista:

Indsæt en tom genskrivbar CD eller DVD til dit DVD / CD-RW-drev.

Trykke Windows-logo tast + E at åbne Windows Stifinder. I Windows Stifinder, naviger til den mappe, hvor ISO-filen, du vil brænde, er placeret (Desktop - for eksempel). Klik på ISO-filen for at fremhæve den. Klik på Brænde eller Brænd diskbillede i værktøjslinjen øverst til venstre på Windows Stifinder

Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere og starte brændingsprocessen for diskbilledet.

I Windows 7:

Indsæt en tom genskrivbar CD eller DVD til dit DVD / CD-RW-drev. Trykke Windows-logo tast + E at åbne Windows Stifinder. I Windows Stifinder, naviger til den mappe, hvor ISO-filen, du vil brænde, er placeret (Desktop - for eksempel). Herfra kan du tage to ruter. Du kan enten: Højreklik på ISO-filen.

Klik på Brænd diskbillede.

Følg instruktionerne på skærmen for at brænde ISO-filen til en disk. Eller du kan: Klik på ISO-filen for at fremhæve den. Klik på Brænde eller Brænd diskbillede i værktøjslinjen øverst til venstre på Windows Stifinder.Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere og starte processen med brænding af diskbilledet.

I Windows 8, 8.1 og 10

Indsæt en tom genskrivbar CD eller DVD til dit DVD / CD-RW-drev. Trykke Windows-logo tast + E at åbne Windows Stifinder. I Windows Stifinder, naviger til den mappe, hvor ISO-filen, du vil brænde, er placeret (Desktop - for eksempel).

Højreklik på ISO-filen.

Klik på Brænd diskbillede i genvejsmenuen. Dette åbner Windows Disc Image Burner - et værktøj, som Microsoft begyndte at integrere i Windows-operativsystemet startende med Windows 8.

Åbn rullemenuen i Skivebrænder: felt, og vælg den diskbrænder (DVD / CD-RW-drev), du vil bruge til at brænde ISO-filen til en disk.

Klik på Brænde for at begynde at brænde ISO-filen på den indsatte CD eller DVD.

Vent på baren i Status område for at blive fuld. Dette indikerer, at ISO-filen er brændt til cd'en eller dvd'en med succes.

Sådan brændes en ISO til en USB

At brænde en ISO-fil til et USB-flashdrev er vanskeligere end at brænde en til en CD eller DVD, men det er kun fordi der ikke er noget værktøj indbygget i Windows, der kan håndtere denne handling. Da det er tilfældet, bliver du nødt til at bruge et tredjepartsprogram til at brænde en ISO-fil til en USB, og så vidt sådanne programmer går, er der ingen bedre end Rufus. For at brænde en ISO-fil til en USB ved hjælp af Rufus, du skal:

her og download den nyeste version af Rufus. Installere Rufus på din computer.

Indsæt det USB-flashdrev, du vil brænde ISO-filen til på din computer. Siden Rufus formaterer USB, før ISO-filen brændes til den, skal du sørge for, at alle værdifulde data på USB er blevet sikkerhedskopieret på forhånd. Slå op Rufus. Åbn rullemenuen under Enhed og vælg det USB-flashdrev, du har isat.

Bemærk: Hvis dit USB-flashdrev ikke vises i rullemenuen, men bestemt er tilsluttet og synlig på din computer, skal du klikke på den hvide hoved med trekant ved siden af Formatmuligheder og sørg for, at Liste USB-harddiske indstilling er aktiveret.

Aktivér Hurtig formatering, Opret en bootbar disk ved hjælp af: og Opret udvidede etiketter og ikonfiler mulighed ved at sikre, at afkrydsningsfelterne ved siden af ​​dem er markeret.

Åbn rullemenuen ved siden af Opret en bootbar disk ved hjælp af: og klik på ISO-billede.

Klik på cd-rom-ikonet ved siden af ​​rullemenuen, og find den ønskede ISO-fil Rufus at brænde til USB.

Give lov til Rufus at scanne ISO-filen, hvorefter den konfigurerer alle de andre muligheder i Rufus automatisk. Når det er gjort, skal du klikke på Start og derefter bare vente på Rufus for at kunne brænde ISO-filen med succes på USB-drevet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found