Fix: Pokemon GO-fejl 0

Pokemon Go er et augmented reality-spil, der blev udgivet i juli 2016. Spillet havde en masse hype på grund af de nyeste teknologikoncepter, der blev brugt i et spil. Den efterfølgende fan var også ret imponerende i betragtning af at det kun var et spil tilgængeligt på mobiltelefoner.

"Fejl 0" i Pokemon Go har været i applikationen i nogen tid, selvom det ikke rapporteres at medføre tab af funktionalitet. I 'nogle' tilfælde vidste man, at funktionaliteten til at tilføje venner var påvirket. Denne fejl dukker for det meste op på loginskærmen, eller når du foretager nogle 'in-game' handlinger i applikationen.

Hvad forårsager Pokemon GO-fejl 0?

Ifølge tekniske vilkår betyder en fejl 0, at der ikke er nogen fejl, og det er bare en prompt, der kommer på skærmen, når du bruger applikationen. Denne 'fejl' kan induceres på grund af:

  • En dårlig cache af spillet gemt på din telefon.
  • Problemer med brugerindstillinger gemt på din ansøgning. Hver telefon betragtes som en bruger, og specifikke indstillinger og applikationsdata gemmes i overensstemmelse hermed.
  • Problemer med Ansøgning. Dette forekommer sjældent, men vides at ske i nogle tilfælde.

Før du forsøger at udføre løsningerne, skal du sørge for at have en aktiv internetforbindelse med telefonen generelt godt helbred.

Løsning 1: Rydning af cache fra Pokemon GO

Som nævnt før kan Fejl 0 på Pokemon Go opstå på grund af dårlige cache-filer gemt mod applikationen på din telefon. Dette er et meget almindeligt problem ikke kun i Pokemon Go, men også med andre spilapplikationer. Der er en mulighed for at rydde dataene i din applikation. Ved at gøre dette oprettes nye cache-filer for at indtage den gamle plads.

  1. Naviger til Indstillinger applikation på din telefon.
  2. Vælg Opbevaring> Apps.
  3. Naviger gennem listen, og vælg Pokemon Go. Klik på den en gang.
  4. Når den udvidede menu for posten er synlig, skal du vælge Ryd cache.
  1. Genstart applikationenion og kontroller, om fejlen stadig vedvarer.

Løsning 2: Rydning af data fra Pokemon GO

Hvis rydning af cachen ikke virker, kan du fortsætte og rydde programmets data på din telefon. Dette kan også fjerne detaljer om din aktuelt loggede konto og den aktuelle applikationstilstand. Du bliver nødt til at indtaste legitimationsoplysningerne igen og vente på, at applikationen gendanner tilstand i henhold til dine fremskridt.

  1. Navigere Pokemon GO indstillinger som gjort i den forrige løsning, og klik på begge muligheder “Ryd cache”Og“Slet data”.
  1. Genstart din telefon og start applikationen. Kontroller, om fejlmeddelelsen stadig vedvarer.

Løsning 3: Geninstallation af applikationen

Hvis rydning af data og cache ikke løser problemet, kan du gå videre og prøve at geninstallere / opdatere applikationen. Der er flere bugs introduceret i applikationen hver dag, og efter at de er rettet, frigives en ny patch / opdatering af udviklerne.

Naviger til Legetøjsbutik, søg efter Pokemon GO, vælg applikationen og afinstallere det aktuelt installerede program. Når du har afinstalleret applikationen, skal du klikke på Installere. Efter installation af applikationen, genstart start din applikation og efter genstart, og kontroller, om problemet er løst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found