FIX: Printer ikke aktiveret (Fejlkode -20) på Quickbooks

Det printer ikke aktiveret - fejlkode -20 er noget, du kan opleve på grund af det faktum, at når du opgraderer fra Windows XP eller Vista til Windows 7, eliminerer det nye operativsystem brugen af ​​HKEY_CURRENT_CONFIG \ Software-nøglen i registreringsdatabaseindstillingerne. Dette betyder, at de poster, der findes i den nøgle, ikke opdateres, når du opgraderer operativsystemet, og nogle applikationer bruger den nøjagtige nøgle til at gemme interne indstillinger, hvilket får dem til at mislykkes efter en opdatering.

Dette problem vises højst sandsynligt, hvis du er en bruger, der har opgraderet sit operativsystem til Windows 7 (en ren installation af Windows 7 forårsager ikke dette), og du bruger Quickbooks-softwaren. Dette er et af de applikationer, der bruger den førnævnte nøgle til at gemme sine interne indstillinger, og på grund af det faktum, at registreringsdatabasenøglen ikke opdateres, fungerer applikationen ikke korrekt.

Der er to ret enkle metoder, som vi kan bruge til at løse denne metode, og vi beskriver begge for at hjælpe dig med dette problem. Bemærk, at begge disse metoder kræver, at du har administratoradgang til systemet, ellers mislykkes de.

BEMÆRK: Før du foretager ændringer i registreringsdatabasen, skal du sørge for at tage en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase og oprette et systemgendannelsespunkt, hvis noget andet går galt, mens du udfører de trin, du skal kunne gendanne systemet.

Opret en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen

For at tage en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen skal du, når du er i Registreringseditor, klikke på Computer øverst i mappetræet i venstre rude og derefter klikke på Fil ->Eksport -> Og Gem det.

Opret et systemgendannelsespunkt

Se trin for at oprette et systemgendannelsespunkt (her). Gendannelsesvejledningen er til Windows 10, men den fungerer også på Windows Vista / Seven og Otte.

Metode 1: Geninstaller Quickbooks

Når du opgraderer operativsystemet, går indstillingerne til appen tabt, og geninstallation af det får det til at gemme dets indstillinger i den relevante registreringsdatabasenøgle igen og begynde at arbejde igen. Du kan downloade applikationen herfra, hvorefter installationen er en ligetil proces. Når du er færdig, kan du fortsætte med at arbejde som før.

Metode 2: Opdater registreringsdatabasenøglen manuelt

Mulighed 1: Giv tilladelser via Registreringseditor

Hvis du vælger denne metode, skal du være opmærksom på at følge hvert trin ord for ord, da en fejl kan forårsage mere hovedpine end selve fejlen. Først og fremmest skal du åbne Registreringseditor. Tryk på Start på tastaturet, og skriv regedit. LADE VÆRE MED trykke Gå ind endnu. Når du får Regedit, højreklik på det og vælg Kør som administrator. Dette giver dig en administrator adgang til Registreringseditor. Det du leder efter her er HKEY_CURRENT_CONFIG mappe, hvori du finder en Software folder. Højreklik på Software mappe, og vælg Tilladelser. I det vindue, der åbnes, skal du sikre dig, at du har kontrolleret Fuld kontrol til Brugere bruger i tabellen. Når du er færdig, skal du trykke på Okay for at lukke vinduet, luk derefter Registreringseditor. Dette giver igen Quickbooks adgang til den nøgle, den har brug for til at gemme dens indstillinger, og alt fungerer igen korrekt.

Begge metoder er ret lette, og hvis du har dette problem med Quickbooks eller anden software, der bruger den nøgle til at gemme indstillinger, hjælper de dig med at slippe af med problemet, og du kan fortsætte dit arbejde, som om der ikke skete noget.

Mulighed 2: Brug kun et Powershell-script til kun at give tilladelser (Windows 10)

Den brugerkonto, der har brug for tilladelser, skal være logget ind og være administrator for at udføre kommandoen. Gå til Start -> typecmdog højreklik på det, og vælg derefterKør som administrator

Når du er i kommandoprompten, skal du skrivepowershellog tryk påGÅ IND.

Skriv eller kopier derefter følgende kommando, som den er:

PowerShell.exe -NoProfile -NoLogo -NonInteractive -Command "$ key = [Microsoft.Win32.Registry] :: CurrentConfig.OpenSubKey ('Software', [Microsoft.Win32.RegistryKeyPermissionCheck] :: ReadWriteSubTree, [System.Security.AccessContCont. RegistryRights] :: ChangePermissions); $ acl = $ key.GetAccessControl (); $ rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule ('Users', 'FullControl', 'ObjectInherit, ContainerInherit', 'None', ' Tillad '); $ acl.SetAccessRule ($ regel); $ key.SetAccessControl ($ acl); "