Sådan gør du: Afinstaller AVG ved hjælp af AVG-værktøjet til fjernelse

AVG er blandt de bedste messere, når det kommer til antivirus- og anti-malware-programmer. Ikke alene er AVG et af de mest kompetente antivirus- og anti-malware-programmer derude, men har også bevist opdatering efter opdatering om, at det fortsætter med at udvikle sig til et uimodståeligt fantastisk produkt. Mens alt er godt og godt, når AVG er installeret på en computer og gøres ansvarlig for dens sikkerhed, tager tingene det værste, når en bruger uanset årsag forsøger at afinstallere AVG fra deres computer.

Mens AVG helt sikkert kan afinstalleres fra Kontrolpanel, i de fleste tilfælde efterlader dette ganske mange af antivirus- og anti-malware-programmets komponenter, hvilket resulterer i en ufuldstændig afinstallation. Derudover kan det være et mareridt for brugere, der har mere end et AVG-sikkerhedsprodukt på deres computer, at afinstallere alle AVG-programmer, da de skal afinstalleres i en bestemt rækkefølge. Heldigvis kan du afinstallere AVG fuldstændigt og fjerne alle spor af programmerne fra din computer, og det følgende er hvad du skal gøre for at gøre det:

her og download AVG Remover 2015. Hvis du har 32-bit versionen af ​​Windows, skal du downloade 32-bit versionen af ​​hjælpeprogrammet, og hvis du har 64-bit versionen af ​​Windows, skal du downloade 64-bit versionen af ​​hjælpeprogrammet.

Installer og kør derefter AVG Remover 2015Enig til AVGs licensbetingelser og aftale og fortrolighedspolitik.

Tillad hjælpeprogrammet at scanne efter og opdage alle AVG-programmer på din computer. Når du får en liste over AVG-produkter installeret på din computer, skal du vælge og afinstallere dem alle.

Værktøjet informerer dig om, at din computer skal genstartes. Genstart din computer, og hjælpeprogrammet fuldfører afinstallationen af ​​alle AVG-programmer på din computer og alle deres filer og konfigurationer, når din computer starter op.

For at sikre, at alle AVG-programmerne på din computer er afinstalleret, skal du gå til Start >Kontrolpanel >Tilføj eller fjern programmer (Windows XP, Vista eller 7), Kontrolpanel >Programmer og funktioner (Windows 8 og 8.1) eller Kontrolpanel >Programmer >Programmer og funktioner (Windows 10), og kontroller, om der er AVG-produkter på listen over installerede programmer. Hvis du finder AVG-programmer på listen, hvilket er ret usandsynligt, skal du blot afinstallere dem, og de og alle deres filer og konfigurationer vil blive afinstalleret fuldstændigt og med succes.