Fix: Windows 10 Store downloader ikke apps

Windows Store er et godt værktøj til at hente dine Windows-apps. Men nogle gange kan du muligvis ikke downloade nogen apps fra Windows Store. For eksempel, hvis du søger i en app og klikker på knappen Hent den nu, sker der intet, eller din download starter, men siden opdateres efter et halvt sekund. Du får ikke vist en fejlmeddelelse eller en advarsel eller noget andet. Så du vil se på, at din download er kommet i gang, siden opdateres, og du er tilbage på knappen Get. Dette problem vil kun ske i nogle få apps. Så du kan muligvis downloade nogle apps, men du står muligvis over for dette problem med andre. De apps, der vil forårsage dette problem, er også tilfældige, og der er ikke et specifikt sæt apps, der forårsager dette problem under download. Dette problem gentages, hver gang du klikker på knappen Hent det nu.

Dette problem er forårsaget af selve Windows. Der er en fejl i Windows Store, der blev introduceret af den nyeste Windows Update. Dette er faktisk et kendt problem, og mange brugere lider af dette problem. Så der er meget stor chance for, at Microsoft frigiver en løsning i den næste Windows Update. Men indtil du får den nyeste Windows Update, er der et par ting, du kan gøre for at løse dette problem. Bare følg trinene nedenfor, så er du klar til at gå.

Metode 1: Log ud af Microsoft Store

Størstedelen af ​​brugerne løste dette problem ved at logge ud og derefter logge ind på Microsoft Store. Her er trinene til anvendelse af denne løsning

  1. Åben Microsoft Store
  2. Gå til side af den app, du vil downloade
  3. Klik på din kontobillede fra øverste højre hjørne og vælg din konto

  1. Log ud fra din konto

  1. Når du er logget ud, skal du klikke på for at downloade appen

  1. Et nyt vindue åbnes. Vælg din konto og klik Blive ved

  1. Indtast dine legitimationsoplysninger
  2. Download af din app skal automatisk starte, når du er logget ind

Det er det. Du burde være god at gå herfra.

Bemærk: Dette er en midlertidig løsning. Hvis du lukker Microsoft Store og åbner den igen, skal du gentage disse trin igen.

Metode 2: Windows Update

Da dette er et kendt problem, og mange Windows-brugere står over for dette problem, vil der være en fejlrettelse frigivet i de nyeste Windows-opdateringer. Så hvis metode 1 ikke løste dit problem, skal du holde øje med Windows-opdateringerne. Sørg for, at dit system er opdateret.