Sådan gør du: Skift adgangskodens udløb i Windows 7

Windows 7 har denne irriterende vane med at bede sine brugere om at ændre deres adgangskoder efter hver 42 dage eller deromkring (afhænger af hvad du har angivet som den maksimale alder for din adgangskode). Problemet er, at folk, der ikke ofte ønsker at ændre deres adgangskoder, ikke har en GUI-mulighed i kontrolpanelets brugerkontosektion for at hjælpe dem med at slippe af med det.

Selvom det kan virke vanskeligt, men adgangskodens udløbsdato og maksimum / minimumsalder kan indstilles ret let. Det er en fejl fra Microsofts side at ikke lade personen indstille disse sikkerhedsindstillinger til deres præference, men at grave dybt nok kan føre dig til mange andre muligheder, som du kan bruge til at tilpasse dit Windows 7-udseende og funktionalitet.

Der er et par nemme metoder, som man kan bruge til at ændre, deaktivere eller ændre udløbsdatoer for adgangskoder. For at gøre dette skal du være logget på som administrator af computeren.

Metode 1: Brug af lokale brugere og gruppemanager

Hold nede “Windows-nøgle” og tryk på ”R.”Skriv “lusrmgr.msc ” og tryk på Enter.

Det lokale bruger- og managervindue åbnes. I venstre underafsnit af vinduet skal du klikke på Brugere og derefter klikke på navnet på den konto, som du vil tilpasse indstillingerne til, i det midterste større afsnit. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Adgangskoden udløber aldrig."

Hvis du vil sætte en udløbsdato på adgangskoden, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet og ændre kontoens maksimale og mindste adgangskodealder. Denne metode er kun til den professionelle version af Windows.

Metode 2: Brug af kommandoprompt

Da den ikke har en GUI-indstilling, kan adgangskodens udløbsindstilling fås via kommandopromptfunktioner.

Holde nede “Windows-nøgle” efterfulgt af “R.”Type WMIC og tryk på Enter.

Et kommandopromptvindue åbnes.

Type:

UserAccount hvor Name = ’brugernavn’ indstillede PasswordExpires = Falsk

Denne kode tillader, at den konto, hvis navn du har skrevet, i stedet for brugernavnet, ikke har nogen udløbsdato.

For at deaktivere udløbsdatoer for alle konti skal du indtaste linjen

UserAccount set PasswordExpires = False

For at aktivere udløbsdatoer for en bestemt konto skal du skrive linjen

UserAccount hvor Name = ’brugernavn’ indstillede PasswordExpires = True

For at aktivere udløbsdatoer for alle konti skal du skrive

UserAccount set PasswordExpires = True

Luk WMIC-vinduet, og du har din foretrukne kontoindstilling.

For at bruge alle disse ting skal du sikre dig, at du er logget ind som administrator, da de er de eneste, der har beføjelse til at ændre computerens konfigurationsindstillinger.