Sådan foretages fejlfinding af problemer med PDF-udskrivning

PDF (Portable Document Format) er et af de mest populære dokumentformater designet til at præsentere dokumenter, der inkluderer billeder og tekstformatering. Det er uafhængigt af hardware, software, platform og operativsystem. Med de rigtige værktøjer kan enhver enhed let åbne PDF-filer.

På det seneste har der været mange problemer med PDF-filer, hvor de ikke kan få udskrevet. Dette scenario ses for det meste i Adobe PDF-software i Windows 10. Dette sker hovedsageligt fordi der er miskonfigurationer i din software, og nogle indstillinger kan være indstillet forkert.

Sådan løses problemer med PDF-udskrivning

Brugere har rapporteret, at de ikke kan udskrive PDF-filer, der er åbnet i Adobe PDF-software, men kan udskrive alle andre dokumentformater fra andre steder. Bortset fra softwaren er der også andre moduler, hvorfra PDF'en ikke udskrives, f.eks. Edge, Email, File viewers osv. Denne guide sigter mod at målrette mod alle disse situationer og få dig til at udskrive på ingen tid.

Tjek din printer

Inden vi ser på problemer i softwaren, skal du sikre dig, at din printer fungerer som forventet fra andre platforme eller applikationer. Du skal tilslutte din printer korrekt, skræddersy et andet dokument i Word osv. Og udskrive en testside. Når din printer er i driftstilstand, skal du gå videre til løsningerne.

Hvis du har problemer med din printer, kan du tjekke vores guider til fejlfinding af printere.

Løsning 1: Ændring af PDF-præference og udskrivning som billede

Ifølge brugerne løste de problemet med, at PDF'en ikke blev udskrevet, ved at ændre standardapplikationen ved hjælp af Indstillinger i Windows 10 til .pdf-udvidelsesfiler. Der ser ud til at være nogle konflikter med udskrivning og standardapplikationen for PDF-filer. Når vi ændrer dette, bruger vi de avancerede indstillinger, og prøv at udskrive PDF-filen som et billede.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen. Når du er i indstillinger, skal du navigere til Apps og så Standardapps.
 2. Når du er i standardapps, skal du klikke på Vælg standardapps efter filtype.

 1. Sørg nu for, at filtypen “.pdf’, Adobe er valgt. Gem ændringer og afslut.

 1. Efter genstart af computeren skal du åbne PDF-filen igen i Adobe, klikke på Fil og så Print.
 2. Klik på Fremskreden og kontrollere kassen Udskriv som billede.

 1. Klik på for at sikre dig, at den korrekte printer er valgt Okay for at fortsætte udskrivningen.

Løsning 2: Ændring af dokumentindstillinger

En anden ting at prøve, hvis udskrivning som et billede ikke fungerer, er at ændre dokumentets indstillinger. Vi ændrer PDF / A-tilstanden til aldrig og deaktiverer den beskyttede tilstand. Der er flere rapporter om, at disse valgmuligheder forårsagede problemer, når du udskriver dokumentet og deaktiverer dem, løste problemet.

 1. Åbn dokumentet i Adobe Acrobat, og klik på Vis> Indstillinger.

 1. Klik på Dokumenter ved hjælp af venstre navigationsrude og indstil PDF / A-visningstilstand til Aldrig.

 1. Klik på Sikkerhed (forbedret) ved hjælp af venstre navigationsrude og fjern markeringen indstillingen Aktivér beskyttet tilstand ved opstart. Hvis du bliver bedt om en advarsel, skal du trykke på Ja.

 1. Genstart computeren, og prøv at udskrive dokumentet igen ved hjælp af Adobe.

Løsning 3: Brug af en browser til at udskrive

Hvis Adobe forårsager problemer og stadig ikke udskriver PDF-filen, kan du prøve at udskrive dokumentet ved hjælp af din browser. Browsere har indbyggede moduler til at se PDF-filer og endda udskrive dem ved hjælp af din printer. Selvfølgelig skal du være sikker på, at din printer fungerer perfekt.

 1. Naviger til PDF-filen. Højreklik på den, og vælg Åben med og vælg din browser (Chrome osv.).

 1. Åbn indstillingerne, og klik på Print fra rullemenuen.

 1. Vælg de korrekte udskriftsindstillinger fra det foregående vindue, og udskriv dit dokument.

Løsning 4: Geninstallation af Adobe Acrobat

Hvis ovenstående løsninger ikke virker for dig, kan du prøve at geninstallere Adobe Acrobat-software på din computer. Det er muligt, at installationen enten er beskadiget, eller at der er konflikter med softwaren. Vi sørger for, at vi fjerner alle de resterende filer, inden vi begynder med den nye installation. Bemærk, at du muligvis mister dine gemte licenser i softwaren, så sørg for at have dem skrevet ned et eller andet sted, så du kan komme ind igen.

 1. Download og brug Adobe Reader og Acrobat Cleaner-værktøj. Dette fjerner softwaren fra din computer og fjerner midlertidige indstillinger og filer, der bliver tilbage.

 1. Gå nu til Acrobats officielle hjemmeside, og download softwaren igen og installer den. Efter installationen kan du prøve at udskrive og se, om problemet er løst.

Bemærk: Dette problem er også officielt blevet bemærket af Adobe og download patch'en for at løse problemet.