Sådan repareres WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR på Windows 7, 8 og 10

En BSOD (Blue Screen of Death) er et værste tilfælde forårsaget af en fejl under brug af Windows, da den begrænser din tilgængelighed og kan være dødelig, hvis den ikke løses inden for en bestemt tidsperiode. En af disse er WEA_CORRECTABLE_ERROR der normalt kommer med en kontrolværdi på 0x00000124. Som navnet repræsenterer, er denne fejl ikke almindelig, fordi den i de fleste tilfælde sker på grund af en hardwarefejl hvilket er bestemt ukorrekt af Windows selv. Der kan også være flere andre grunde, der forårsager dette problem til din pc, og de er angivet nedenfor.

Hovedårsager til WHEA_CORRECTABLE_ERROR

Som nævnt ovenfor kan der være flere andre grunde til denne fejl.

 1. Korrupte eller forkert konfigurerede enhedsdrivere kan også være ansvarlige for denne type problemer.
 2. Defekt RAM eller harddisk er en type hardwarefejl, og det kan være problematisk, hvis det ikke løses ordentligt.
 3. Over-ur CPU kan øge mængden af ​​produceret varme, der får din pc til at destabilisere og kaste denne fejl.
 4. Windows Update-fejl kan også føre til dette problem i nogle tilfælde.

Løsninger til løsning af WHEA_CORRECTABLE_ERROR:

Baseret på den slags faktor, der forårsager dette problem, er der en række løsninger, der kan hjælpe med at finde og løse dette problem.

# 1: Kontroller for problemer med RAM:

RAM er en vigtig komponent på din computer, og når det begynder at blive forværret, kan det forårsage flere problemer. Så du skal først tjek RAM hvis du støder på denne fejl. Følg disse trin for at gøre det.

På grund af denne BSOD-fejl kan du ikke logge på din Windows. Så det kræves, at du starter op Sikker tilstand først inden du fortsætter videre. For at gøre det har vi en let at følge omfattende guide til dig om start Windows i fejlsikret tilstand.

Når du er gået i fejlsikret tilstand, skal du følge nedenstående trin.

 1. Windows Memory Diagnostic er et Windows-værktøj til at kontrollere og løse ethvert problem med din RAM. Gå til Start, type Windows Memory Diagnostic og åbn den.
 2. Klik på det første link, og lad computeren køre kontrollen for dig. Det kan tage et stykke tid, og hvis du har fundet nogle fejl, skal du fjerne RAM-enheden og indsætte den igen, hvis du bruger en stationær pc eller bærbar computer. Se efter problemet igen ved at logge ind på din Windows. Hvis det stadig vedvarer, skal du udskifte din RAM med den nyere.

Hvis dette værktøj ikke viser denne fejl, skal du prøve den næste løsning nedenfor.

# 2: Kontroller for beskadiget harddisk:

For at kontrollere korruption / dårlig sektor Følg disse trin på din harddisk.

 1. Start din Windows i fejlsikret tilstand igen som nævnt tidligere.
 2. Gå til Start og skriv chkdsk at åbne op for Tjek Diskværktøj af Windows. Du skal køre det som administrator ved at højreklikke på det og vælge Kør som administrator
 3. Dette værktøjsværktøj begynder automatisk at finde problemet med din harddisk og forsøger at rette, hvis det findes. Du kan også prøve at løse dette problem ved at frakoble og tilslutte din harddisk igen. Hvis det ikke finder noget problem med din harddisk, skal du fortsætte til den næste metode.
 4. Alternativt kan du også downloade harddiskproducentens eget diskhelingsværktøj for at løse problemerne.

# 3: Opdater alle fysiske enhedsdrivere:

Det er mere indlysende, at når du har et forældet enhedsdrev, er du tilbøjelig til forskellige konflikter, der kan føre dig til denne form for fejl. Så, opdatering af driverne kan helt sikkert redde dig fra at miste dine data.

 • Genstart din Windows igen i fejlsikret tilstand, højreklik over Start-menu ikonet og vælg Enhedshåndtering. Opdater alle de nødvendige komponentdrivere, der er anført der, ved at højreklikke på hver og vælge Opdater driversoftware. Når det er gjort, skal du genstarte computeren i normal tilstand og i de fleste scenarier ville det rette WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR BSOD-fejlen.

# 4: Deaktiver overurning, hvis aktiveret:

Overurning øger faktisk din processors urhastighed til et bestemt niveau med det formål at få mest muligt ud af det. Selvom over-ur ikke skaber problemer, men hvis din hardware ikke er kompatibel eller over-ur overgår visse niveauer, kan det være ekstremt fatalt. Så hvis du er imod denne BSOD-fejl, skal du deaktiver overurning hvis du har gjort det.

 1. Genstart din pc og tryk på den relevante tast, der er tildelt af din pc's producent (F8, F9, F12 osv.) for at komme ind BIOS.
 2. Inde i BIOS skal du flytte til Fremskreden og så Ydeevne Se om overurning er deaktiveret. Hvis det ikke er det, skal du deaktivere det, gemme ændringer i dine indstillinger og genstarte din pc.