Hvad er 'AFAIK', og hvor skal det bruges

Hjem/Lære/ Hvad er 'AFAIK', og hvor skal det bruges

Hvad er 'AFAIK', og hvor skal det bruges

Af Habiba Rehman 5. september 2018 3 minutter læst

'AFAIK', en almindeligt anvendt forkortelse, både i en formel og uformel situation. Det står for 'Så vidt jeg ved' for at afspejle, at der er en vis forvirring, eller at det perspektiv, du er ved at præsentere, ikke er det 'eneste' perspektiv eller information om emnet, der diskuteres. Disse bruges i tekstbeskeder såvel som formel udveksling af e-mail inden for eller uden for virksomheden.

'AFAIK' kan bruges som et alternativ til 'IIRC', som igen viser den samme slags udtryk. Men ordene er selvfølgelig forskellige. IIRC betyder 'Hvis jeg husker korrekt'.

Så 'AFAIK', dette er en af ​​de mest almindelige forkortelser på internetverdenen.

Hvorfor aktiveres slangforkortelse med store bogstaver?

Brug af den korrekte grammatik, anvendelse af den rigtige tegnsætning og brug af store bogstaver i henhold til det korrekte engelske sprog er ikke noget, som 'vi', de mennesker, der sms'er så ofte og udveksler beskeder på sociale netværk, tager sig af.

Skrivning af forkortelser for ord, der almindeligvis bruges i samtaler over internettet, behøver ikke at være stort.

Og det er grunden til, at disse akronymer bliver så populære på internettet, uanset hvordan du skriver dem ned, vil folk i den anden ende forstå betydningen, som den er beregnet til at være.

Så dybest set ville det ikke være en big deal, hvis du skriver 'AFAIK', alt med store bogstaver eller 'afaik', alt med små bogstaver. Betydningen forbliver under begge omstændigheder den samme.

Hvordan tilføjes vægt i sms'er?

Nogle gange, når du sender en besked, vil du gøre et punkt og lægge vægt på bestemte ord. Til dette formål kan du kapitalisere disse ord. For eksempel, hvad jeg normalt gør, når jeg sender beskeder, og når jeg har brug for at gøre et punkt mere klart, kapitaliserer jeg dem. Ligesom akronymet 'LOL', der betyder 'Laugh out Loud'

Jeg skriver til tider 'lol', men når jeg finder noget ekstremt sjovt, skriver jeg 'LOL'.

En anden metode, som jeg finder yderst nyttig til at få min besked til at virke fokuseret, er at tilføje perioder. Ikke kun i slutningen af ​​sætningen, men hvis jeg bruger et akronym, og jeg vil have det til at skille sig ud. Jeg bruger perioder til at adskille alfabeterne.

For eksempel var jeg i samtale med min bedste ven, og vi havde slags argumenter. Hun fremsatte en kommentar, som skulle være en vittighed, men jeg kunne ikke lide det. Så for at vise min reaktion, at det ikke var sjovt, sendte jeg besked til L.O.L. Nu er formålet med denne kapitaliserede slang ikke, at jeg fandt det sjovt. Men med punktum imellem afspejler en sarkastisk tone. Som at sige 'ha-ha, så sjovt.'

De samme koncepter kan implementeres på 'AFAIK'. For eksempel under en samtale med din ven om tekster, og du vil fortælle dem, at den viden, du har, er noget autentisk. Så du sms'er dem til 'AFAIK', alt sammen med store bogstaver, og måske en periode i slutningen, hvis du vil tilføje beskeden alvor.

Lad os nu se på et par eksempler på, hvordan du kan bruge 'AFAIK' som et akronym i dine tekstbeskeder eller dine e-mails mere effektivt og på den rigtige måde.

Eksempler på 'AFAIK'

Eksempel 1:

Ven 1: Ellen, kan du foreslå mig den bedste mælkepulver i byen til Sam? Jeg tror ikke, at den, jeg bruger i øjeblikket, klager ham.

Ellen: Sikker på, jeg vil bede rundt om min mødres cirkel for at fortælle dig det. Men AFAIK, det er bedst at give spædbørn de fortinnede.

I dette eksempel antyder brugen af ​​'AFAIK', at Ellen ikke er sikker på hendes viden, men vil gerne have, at hendes veninde ved, at dette er hendes mening om mælkepulver.

Her er et andet eksempel på 'AFAIK'.

Eksempel 2:

Jas: Det kursus, jeg ville være en del af, har lukket deres registrering.

Sara: Hvilken?

Jas: Akademisk skrivning.

Sara: AFAIK, de kørte stadig tilmeldinger til det kursus. Jeg så min klassekammerat stå ved siden af ​​deres kontor i dag formiddag.

Jas: Hvad? Er du sikker?

Sara: Ja.

'AFAIK' kan bruges til at give oplysninger, som du måske er usikker på, men der er chancer for, at det, du foreslår, kan være de rigtige oplysninger. Og det kunne hjælpe Jas, i dette tilfælde, at få plads i hendes yndlingsbane.

Skal du bruge internetslang professionelt?

Selvom 'AFAIK' også bruges i e-mails, men for at vise en mere professionel adfærd og for at være i de gode bøger fra dine arbejdsgivere eller klienter, skal du opretholde en meget professionel samtale. Og at bruge akronymer er det modsatte af professionalisme 'AFAIK'.

Lad os analysere disse eksempler for at vide, hvilken samtale der lyder mere professionel.

Eksempel A:

E-mail fra Boss:

Chef: Fik vi ordren?

Du: AFAIK vi er stadig under forhandlinger, Sir.

Eksempel B:

Brug af den samme samtale som eksempel A;

E-mail fra Boss:

Chef: Fik vi ordren?

Dig: Så vidt jeg ved, er vi stadig under forhandlinger, Sir.

Ser du forskellen? Analyser eksemplerne, der deles i dagens artikel for bedre at forstå, hvor du kan bruge akronymer som 'AFAIK', og hvor du ikke skal.