AI-drevet tonedetektor til grammatik kan nu registrere 35 toner i din skrivning

Hjem/Nyheder/Tech/ AI-drevet tonedetektor til grammatik kan nu registrere 35 toner i din skrivning

AI-drevet tonedetektor til grammatik kan nu registrere 35 toner i din skrivning

Af Alex Schoff 25. september 2019 1 minut læst

Du skal være enig i det faktum, at tone og tenor betragtes som en af ​​de vigtigste faktorer i en skrivning. At have et ekstra par øjne er dog ekstremt vigtigt, så du ikke går glip af nogen vigtig ting.

Forfatterens samfund og studerende er meget opmærksomme på Grammarly. Det er et populært værktøj til afsløring af plagiering og grammatik, der er det foretrukne valg blandt millioner af mennesker over hele verden. Virksomheden leverer ofte forskellige nyttige funktioner til værktøjet.

Grammarly har for nylig rullet ud en opdateret grænseflade, der giver akronymer, stavning, store bogstaver og andre funktioner i forskellige fanegrupper. Desuden skubbede virksomheden maskinindlæringsbaserede korrekturlæsningsværktøjer til Google Docs. Nu har Grammarly tilbudt en tonedetektor, der let kan identificere kontekstuelle spor i teksten.

Værktøjet udnytter maskinlæringsalgoritmer og nogle hårdkodede regler til at identificere tone baseret på frasering, store bogstaver, ordvalg og tegnsætning. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Grammarly bekræftede 25 procent af deltagerne, at tonedetektoren informerede dem om, at tonen i deres arbejds-e-mail er ekstremt hård. Desuden blev tonen opdaget for at være for uformel for 17 procent af de mennesker, der deltog i undersøgelsen.

Grammatisk anført i et blogindlæg:

Det er meget sværere at identificere en persons tone skriftligt, end det er i samtale. For det første har du ingen ansigtsudtryk eller kropssprog til at antyde forfatterens følelsesmæssige tilstand. For en anden er der normalt ingen enkelt attribut, der er ansvarlig for tonen i en meddelelse. I fremtiden kan du forvente, at Grammarly ikke kun hjælper dig med at identificere tonen i din besked, men også tilbyde specifikke forslag til at opnå den ønskede tone.

Grammarly's tonedetektorfunktion kan registrere følelser fra et dokument, e-mail eller blogindlæg. Værktøjet er i stand til at registrere 35 forskellige toner, herunder aggressiv, venlig, ophidset, glad og irriteret.

Virksomheden tester i øjeblikket tonedetektorfunktionen, og den er i øjeblikket tilgængelig for brugerne af Grammarly-udvidelse til Chrome. Men Grammarly planlægger også at udvide frigivelsen til Firefox og Safari.

Mærker AI