Sådan optages Steam-video?

Gaming bliver bestemt en af ​​de mest opmærksomme former for underholdning i den nyere historie, og det er næsten blevet til en sport. Der er adskillige sponsorerede spilturneringer, hvis præmier absolut overgår priserne på nogle andre sportsgrene. For eksempel oversteg det sidste års præmiepulje The International 2016 (Dota 2 Championship) $ 20 millioner. Gaming-turneringer er en rigtig ting, og at spille spil som et fuldtidsjob er noget, som mange mennesker vælger at forfølge. Lad dig ikke narre dig selv for at tro, det ville være let, fordi det ikke er det. Disse spillere spiller spil hele dagen for at blive de bedste.

Dette udbrud i spil har forårsaget, at mange mennesker ønsker at blive populære for deres spil. Den mest berømte YouTube-kanal tilhører en spiller kaldet Felix Arvid Ulf Kjellberg, som du sandsynligvis kender bedre som PewDiePie, og han har mere end 56 millioner abonnenter på sin kanal.

Optagelse af din skærm

For at blive en populær spiller er et af de første trin, du skal tage, at finde ud af, hvordan du optager din skærm. Dette er ikke så svært, og der er mange forskellige programmer, der kan hjælpe dig med at opnå dette let. Først og fremmest skal du indse, om du er villig til at betale eller ej.

Et af de mest berømte programmer til denne type opgaver er bestemt FRAPS. De fleste YouTube-spillere bruger denne software til optagelse i spillet, og du kan downloade den noget begrænsede version gratis. Hvis du kan lide det, skal du overveje at købe den fulde.

OBS Studio er et gratis alternativ, der overhovedet ikke giver nogen begrænsninger, og dets ydeevne er bestemt forbløffende, da det automatisk kan optage spil i fuld skærm og bruge flere processorkerner til at forbedre videomaterialet og optage i 60 FPS problemfrit.

Hvis du spiller på en noget low-end pc, kan du overveje at downloade Razer Cortex. Det er et gratis værktøj, der hjælper med at optimere din computer til spil ved at tilpasse mange forskellige indstillinger og lukke baggrundsapps, så snart du begynder at spille. Det har mulighed for at optage optagelser i spillet og streame direkte til forskellige platforme. Det er gratis at bruge, og der er ingen grænser.

Reducer filstørrelsen

Når du har optaget din første video, vil du bemærke, at filen er ekstremt stor, og at uploade den i den aktuelle tilstand vil tage dage. Du skal dog bruge et program som Camtasia til at gengive videofilen og gøre den mindre uden at ofre kvaliteten.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found