Fix: Skjul Desktop.ini-filer fra dit skrivebord

I Windows Vista og Windows 7, kan du vælge at have alle de skjulte filer og mapper på din computer åbent for dig ved at åbne din Start-menu, leder efter "filer og mapper”, Ved at klikke på søgeresultatet med titlen“Skift søgemuligheder for filer og mapper”, Navigerer til Udsigt fanen, vælg Vis skjulte filer og mapper under Skjulte filer og mapper, klikke på ansøge og derefter klikke på Okay.

I nogle tilfælde kan dette dog resultere i en eller flere - to, i de fleste tilfælde - filer med titlen desktop.ini dukker op på din Desktop. Disse filer er faktisk systemfiler, der er integreret i din computers funktionalitet. Disse filer har som standard System, Skjult og Læs kun attributter, hvilket betyder, at du ikke skal se dem, medmindre Vis skjulte filer og mapper indstilling er aktiveret, og Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales) indstillingen er deaktiveret i Mappeindstillinger.

Du kan dog muligvis også se disse filer, hvis Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales) indstilling er aktiveret i Mappeindstillinger men af ​​den ene eller den anden grund mangler din computers registreringsdatabase en bestemt værdi, der er navngivet ShowSuperHidden. Dette er en fejl, som mange brugere af Windows Vista og Windows 7 tidligere har lidt under. Hvis du er endnu en af ​​ofrene for denne fejl, er det her, du skal gøre for at skjule desktop.ini fil (er), der er vist på din Desktop:

Åben Mappeindstillinger ved at åbne din Start-menu, leder efter "filer og mapper”Og klikke på søgeresultatet med titlen“Skift søgemuligheder for filer og mapper”.

Naviger til Udsigt.Deaktiver Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales).Klik på ansøge.

Aktivér Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales).Klik på ansøge. Klik på Okay.

Naviger til din Desktop, og du skal se, at desktop.ini fil (er) er ikke længere synlige.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found