Hvad er readsy, og hvordan kan det hjælpe en læser

Hjem/Lære/ Hvad er readsy, og hvordan kan det hjælpe en læser

Hvad er readsy, og hvordan kan det hjælpe en læser

Af Habiba Rehman 31. marts 2019 3 minutter læst

For alle læsere, der læser, vil dette være glad for at vide, at de kan få et websted til at vise et ord ad gangen til en artikel, som de vil lære. Readsy er et gratis websted, der hjælper folk, der ønsker at læse en artikel, men har svært ved at forstå den i sin sædvanlige form.

Hvad er readsy og hvordan fungerer det

Readsy er et websted, der hjælper en læser med at læse et ord ad gangen og fokusere på disse ord. Når du læser fra en avis, siger du for eksempel, at du ikke er i stand til at fokusere på hvert ord, da der findes en ordpulje på den side, du er på. Du bliver ikke kun distraheret af resten af ​​ordene på skærmen, hvis du læser noget online eller en bog, men du skal også bevæge dine øjne og hoved, når teksten fortsætter. Readsy eliminerer på den anden side det sædvanlige læseformat og viser et ord af artiklen på skærmen ad gangen og med en hastighed, der vælges af læseren, for at hjælpe dem med at læse, mens de også fokuserer på det, der bliver Læs. Læseren behøver ikke bekymre sig om distraktioner fra de andre ord omkring artiklen, når de bruger Readsy, eller de behøver ikke at flytte hovedet og øjnene, når linjerne bevæger sig ned. Deres øjne vil være fokuseret på et punkt, hvor ordet bliver ved med at ændre sig, når Readsy hjælper dig med at læse.

Hvorfor vil nogen hurtigt læse

Du tænker måske på, at når du kan artiklen direkte fra et websted, hvorfor skal du så bruge Readsy til at læse det for dig. Nå, du bliver sandsynligvis nødt til at udforske det selv for at forstå, hvordan Readsy hjælper folk. Der kan være mange grunde til, at folk overhovedet vil fokusere og læse noget.

  1. Dårligt syn, ønsker ikke at lægge for meget pres på øjnene, der læser direkte fra en artikel.
  2. Mangel på tid hjælper Readsy dig med at fokusere på ord i artiklerne.

Sådan bruges det

  1. Åbn hjemmesiden herfra. Det er et gratis websted, så du behøver ikke bekymre dig om at abonnere eller noget.
  2. Der er tre måder at gøre det på. Du kan enten tilføje en URL til den artikel, som du vil hurtigt læse på Readsy, som er den første mulighed, der vises i billedet ovenfor. Eller du kan uploade en PDF-fil af den tekst, du vil læse. For eksempel, hvis jeg har en PDF-fil til en bog, som jeg har ønsket at læse i lang lang tid, kan jeg simpelthen uploade PDF'en her på Readsy og lade Readsy hjælpe mig med at læse den. For det tredje er den sidste mulighed her for enhver læser at kopiere og indsætte den tekst, som de ønsker, at dette websted skal læse. Hvis du ruller ned på samme skærm som på billedet ovenfor, finder du den tredje mulighed der.
  3. Når du har indsendt URL'en, skal du klikke på den blå fane for at indsende. Dette viser dig automatisk noget tekst til artiklen, hvor du nu finder fanen til Readsy, i grønt, hvilket er det, du skal klikke på for at starte læsningen.
  4. Nu inden du begynder hastighedslæsningssessionen, kan du vælge en hastighed for ordet pr. Minut for at hjælpe dig med at læse hurtigere eller langsommere, uanset hvad der passer dig. Den interessante kendsgerning her er, at du kan ændre wpm (ord pr. Minut) selv under din klargøringsproces på Readsy.
  5. Da hjemmesiden viser ordene på skærmen for dig, holder det også en optælling af de ord, der læses eller dækkes af dig. Dette er et andet nyttigt værktøj til at vide, hvor mange ord der er tilbage til den artikel, du læser.