BEDSTE GUIDE: FotoRus iOS-app

Med fremkomsten af ​​mange iOS-enheder indbygget med forreste og bageste kamera i fremragende kvalitet - er det kun afgørende at have en god understøttende fotoredigerer i blandingen; der ikke kun understøtter filtre og redigering af billederne, men har tilføjet kreative faner, der kan få dine fotos til at skille sig ud. Fotorus er fantastisk for brugere, da det er ret simpelt at bruge og har flere funktioner, der normalt tager to til tre apps at dække. Den indeholder evnen til at lave en collage, en fantastisk fotoredigerer, har filterindstillinger, forbedring af makeup, skønhedstilskud til billeder, specialeffekter og klistermærker, der kan føjes til billeder.

Mærkatindstillingen i Fotorus giver dig mulighed for at vælge mellem hundredvis af klistermærker med søde og sjove temaer, der især gælder for piger. Dette giver dig mulighed for at anvende udsøgte slags klistermærker på dine billeder, der forbedrer deres appel, hvilket gør dem mere sjove og giver dem et godt syn på alle mulige sider på sociale medier og ellers.

Der er også et fremragende udvalg af collager i Fotorus-appen. Fanen collage i appen giver brugeren mulighed for at vælge en række forskellige collagemønstre og design og yderligere redigeringsmuligheder inden for collage-fanen separat for at redigere billederne og tilføje filtre til hver enkelt. Det indeholder yderligere filtre, redigeringsmuligheder for hvert billede separat, der er gode til brug, og giver dig mulighed for at arbejde med alle former for lysjustering og fotoredigeringsteknikker.

Fotorus-appen har også en skønhedsfane i sine muligheder. Denne lader brugeren tage et godt billede. Det giver dem også mulighed for at bruge de mange sektioner, der giver dig mulighed for at redigere funktioner, så du kan redigere eventuelle pletter, gøre hudtonen lysere, fjerne øjenposer og endda give billedet et samlet fotohandlet præg.

Fanen Skønhed har yderligere tre muligheder - filtrer, skønhed og make up. Disse filtre er indbygget i fanen Skønhed og er ikke de samme som de vigtigste, som appen har. Men de er gode til at få billeder til at se godt ud og give dem en mere kantet appel. På den anden side giver skønheds- og make up-fanerne brugeren mulighed for let at give en bedre skønhedskvalitet til deres foto. Det lader dem også justere deres make-up og tilføje eller trække alt, hvad de måske også vil, til deres overordnede udseende.

Fotorus-appen indeholder en Pro –Edit-indstilling. Dette giver brugeren mulighed for at have mere end et dusin ekstravagante og fantastiske redigeringsfunktioner, som inkluderer flere filterindstillinger at vælge imellem, justering til fotokvalitet og endda belysning. Denne del af Fotorus indeholder endda en "slankende" mulighed, der kan tone en kropsform ned i selve billedet. Meget nyttigt til samlet fotoredigering, da det er let tilgængeligt, kompatibelt og til stede lige i din håndflade helt gratis. Tryk blot på Pro Edit-knappen i Fotorus-appen, vælg billedet fra den kamerarulle, du vil redigere, eller hvis du vil tage et nyt billede og redigere det som et absolut proffs. Denne Pro Edit-indstilling indeholder alle funktionerne i en pro-fotoredigerer, der lader brugeren meget nemt foretage justeringer og give nye effekter til deres billede uden nogensinde at skulle lære de tekniske bagved det.

Fotorus-appen er meget praktisk at bruge, er helt gratis og lader brugeren frit udforske og lære sine ekstravagante og mange funktioner meget let og effektivt. Fotorus-appen indeholder også en Fun Make Up-indstilling. Dette kan være lidt nysgerrig, men er for den mere kunstneriske og sjov kærlige kreative person, der ønsker at tilføje den ekstra oomph til deres foto uden mere end at bevæge en finger. Dette giver dig mulighed for at anvende en række sjove og kreative make-ups på dine fotos, der helt sikkert får opmærksomhed på sociale medieplatforme. Igen meget let at bruge, skal du blot klikke på fanen Fun Make Up, når du åbner appen, og du vælger en af ​​de sjove make-ups fra Fotorus-modelindstillingen og anvender den på dit eget billede. Når appen, når du vælger den slags makeup, du vil have, kan du vælge mellem at tage et nyt billede eller bruge et gammelt foto fra kamerarullen til at sminke og dele. Den mere spændende del er, at denne fanemulighed i Fotorus-appen ikke kun er begrænset til sjove make ups, men har yderligere fanemuligheder, som inkluderer Eye Roll og Fashion. Begge disse er lige så kreative som ethvert andet sjovt aspekt af Fun Make Up-delen af ​​Fotorus-appen og giver brugeren øje med at rulle i forskellige retninger på deres fotos for at give et sjovt udseende og endda udforske videre i high-end mode-valg til se hvordan de ville se ud.

Samlet set er Fotorus-appen helt fantastisk, den er gratis, hvilket gør det mest tiltalende for iOS-brugerne og har flere muligheder for fotoredigering, der normalt tager mindst to til tre apps at dække. Den mere spændende del er, at den ikke kun har disse fantastiske funktioner, men den har også en hemmelig albummulighed med adgangskode, hvor du kan gemme alle dine fotos. Du kan få adgang til dette hemmelige indbyggede album fra den lille knap til indstillinger på appens startside, hvorefter du ruller ned og opretter en hemmelig albumadgangskode og kan føje dine billeder til den og se på din fritid med fuldstændig privatliv.

Da Fotorus-appen er gratis, indeholder den flere løbende tilføjelser kontinuerligt, men disse forhindrer ikke rigtig selve appens arbejde og lader brugeren frit manipulere sig igennem den og gøre, som de vil. Appen er meget enkel, brugervenlig og har et bemærkelsesværdigt antal muligheder for billedredigering, collagefremstilling og endda sjove ting som f.eks. Tilføjelse af filmscener, klistermærker og endda sjov udgør justeringer til normale billeder. Det er bestemt en god tilføjelse til en iOS-app-samling, især en der elsker at tage billeder.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found