Sådan løses Dota 2-nedbrud og stoppede arbejdsfejl og problemer

DOTA 2 er et af de mest berømte multiplayer-online-kamparena-spil (MOBA) til pc-platformen, og dets popularitet har næsten overvundet sin største rivaliserende League of Legends. Imidlertid er nogle mennesker nu ikke i stand til at spille dette populære spil på grund af konstante nedbrud, der opstår tilfældigt under spillet.

Her er nogle lignende fejl, der kan skyldes lignende ting og løses ved hjælp af lignende metoder som dem, der vises i denne artikel:

 • Løsning 1: Indstil affinitet i Task Manager
 • Løsning 2: Afinstaller Visual C ++ pakke og installer den nyeste version
 • Løsning 3: Nulstil genvejstaster
 • Løsning 4: Opdater BIOS
 • Løsning 5: Opret en ny Windows-brugerkonto
 • Løsning 6: Afinstaller Vulkan DLC

Dota 2 nedbrud, fryser, fejl og forsvinden

 • Hvis du kører Dota 2, og det begynder at Crash Mid Game, eller hvis det fryser computeren eller spillet, eller hvis det ikke længere reagerer, eller det dota 2 går ned uden en fejl, vil denne guide hjælpe dig med at rette det.

Nogle metoder, der kan bruges til at løse problemet, er lettere end andre, mens andre er mere effektive. Uanset hvad har vi kun fokuseret på metoder, der bekræftes, at de fungerer af DOTA-spillere, idet vi ignorerer de grundlæggende tip og metoder, som udviklere foreslår. Held og lykke med at løse dit problem!

Løsning 1: Indstil affinitet i Task Manager

Nogle gange opstår problemet på multi-core CPU'er, der indeholder 4 eller flere kerner, men spillet ser ud til at være fuldt optimeret til at blive brugt på en eller to kerner. Overvej ikke dette som en ting, der vil mindske din præstation, da spillet er optimeret til at køre på to kerner. Dette kan finjusteres i Task Manager.

 1. Åbn din Steam-klient ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen eller søgefeltet til højre.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find DOTA 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillet, og vælg indstillingen Afspil spil. Når spillet er åbnet, skal du bruge tastekombinationen Alt + Tab til at afslutte tilbage til skrivebordet.

 1. Brug Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen for at hente Task Manager. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastkombinationen og vælge Task Manager fra den blå fulde skærm, der åbnes. Du kan også søge efter det i menuen Start.

 1. Klik på Flere detaljer for at udvide Task Manager og søge efter dota.exe-processen eller blot en proces kaldet DOTA 2. Højreklik på denne post, og vælg Gå til detaljer i kontekstmenuen.
 2. Vælg processen i menuen Detaljer, højreklik på den igen, og klik på indstillingen Angiv tilknytning.

 1. Prøv at skære antallet af anvendelige kerner med halvdelen. For eksempel, hvis du bruger en octa-core processor, skal du prøve at vælge kun de første fire kerner osv.
 2. Afslut spillet og start det igen for at se om nedbrud stadig finder sted.

Løsning 2: Afinstaller Visual C ++ pakke og installer den nyeste version

Dette er en af ​​de mest ukendte metoder, der kan bruges til at løse DOTA 2-nedbrudsproblemet, da de grundlæggende metoder overtager dets plads. Denne metode er ret nyttig, og mange brugere var i stand til at slippe af med nedbruddene efter opdatering af Visual C ++ Redistributable Package.

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter lige der. Du kan også klikke på det tandhjulsformede ikon for at åbne appen Indstillinger, hvis dit operativsystem er Windows 10
 2. I Kontrolpanel skal du skifte visningen som Kategori i øverste højre hjørne og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer nederst i kontrolpanelvinduet.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger på Windows 10, skal du blot klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller, når du har klikket på den en gang. Du bemærker muligvis, at der er flere forskellige versioner af hjælpeprogrammet. Du bliver nødt til at notere dem og gentage afinstallationsprocessen for hver enkelt af dem.
 3. Det kan være nødvendigt at bekræfte nogle dialogbokse og følge instruktionerne, der vises sammen med afinstallationsguiden.

 1. Klik på Udfør, når afinstallationsprogrammet er færdig med processen, og gentag afinstallationsprocessen for alle versioner af Visual C ++ - pakken. Nu skal du geninstallere Visual C ++ ved at finde det her. Vælg den version, du vil downloade, og vælg download i henhold til din processor (32-bit eller 64-bit).

 1. Find den fil, du lige har downloadet i Windows-mappen, kør den, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package. Gentag den samme proces for alle versioner, du tidligere har afinstalleret, og kontroller, om DOTA 2 stadig går ned.

Løsning 3: Nulstil genvejstaster

Nulstilling af genvejstaster kan være svært for folk, der allerede er vant til deres nye opsætning af nøgler, men nogle gange er det absolut nødvendigt, især hvis du har prøvet andre metoder, og de har fejlet.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find DOTA 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillet, og vælg indstillingen Afspil spil. Klik på det gear-lignende ikon fra startskærmen, som skal åbne spilindstillingerne.

 1. Bliv i fanen Genvejstaster, og prøv at finde indstillingen Nulstil genvejstaster i nederste venstre hjørne af skærmen. Bekræft dit valg, og genstart spillet ved at afslutte det.

Løsning 4: Opdater BIOS

Ja, forældet BIOS kan forårsage konstant nedbrud. Nye BIOS-firmwareopdateringer giver nye hukommelsesadministrationsindstillinger og andre muligheder, der kan optimere spil bedre til nye spil. Folk, der aldrig har opdateret BIOS, kan kæmpe med dette problem uden at indse, at opdatering af BIOS kan være meget let!

 1. Find ud af den aktuelle version af BIOS-værktøjet, du har installeret på din computer, ved at skrive “msinfo” i søgefeltet eller startmenuen.
 2. Find BIOS-versionens data lige under din processormodel, og kopier eller omskriv noget til en tekstfil på din computer eller et stykke papir.

 1. Forbered din computer til BIOS-opdateringen. Hvis det er din bærbare computer, du opdaterer BIOS til, skal du sørge for, at batteriet er fuldt opladet og sæt det i væggen, i tilfælde af
 2. Hvis du opdaterer en pc, anbefales det at bruge en UPS (Uninterruptible Power Supply) for at sikre, at din computer ikke lukker ned under opdateringen på grund af strømafbrydelse.
 3. Følg de instruktioner, vi har udarbejdet til forskellige producenter af stationære og bærbare computere som Lenovo, Gateway, HP, Dell og MSI.

Løsning 5: Opret en ny Windows-brugerkonto

Korrupte brugerkonti på Windows kan gøre spillet uspilbart på grund af forskellige problemer med tilladelse og ejerskab. Brugere, der har haft DOTA 2 konstant nedbrudt på deres computer, forsøgte at oprette en testkonto for at se, hvad der sker, og nedbrud var ingen steder at forekomme.

Brugere af Windows 10:

 1. Åbn Indstillinger på Windows 10 ved at klikke på tandhjulsikonet, som findes over tænd / sluk-knappen.

 1. Åbn indstillingen Konti i Indstillinger, og klik på Familie og andre mennesker. Klik på Føj en anden til denne pc-knap der, og for at alt skal indlæses korrekt.
 2. Hvis du planlægger at bruge en anden Microsoft-e-mail til at logge ind, kan du indtaste den under E-mail eller telefon og fortsætte med at opsætte adgangskoden og andre ting.
 3. Hvis du vil bruge en almindelig konto, der ikke er relateret til en Microsoft-konto, skal du klikke på "Jeg har ikke denne persons loginoplysninger" og derefter "Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto". Nu kan du konfigurere sikkerhedsindstillinger.

 1. Hvis du vil have denne konto beskyttet med adgangskode, kan du tilføje et tegnadgangskode, et kodeordstip og fortsætte ved at klikke på Næste.
 2. Klik på knappen Udfør for at afslutte oprettelsen af ​​en ny konto. Log ind via denne konto ved enten at genstarte din computer eller ved at klikke på menuen Start >> Kontoikon >> Log ud. Kontroller, om DOTA 2 stadig går ned.

Ældre versioner af Windows:

 1. Klik på startmenuknappen eller søgefeltet ved siden af ​​den, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter den eller ved at køre den i dialogboksen. I kontrolpanelet skal du skifte indstillingen "Vis som:" til Kategori og klikke på Brugerkonti.

 1. Klik på brugerkonti igen, og klik på knappen Administrer en anden konto med administratorskjoldet ved siden af.
 2. I vinduet Administrer konti skal du klikke på Opret en ny konto, indtaste navnet på den nye konto i det respektive vindue og vælge alternativknappen Administrator, da du sandsynligvis vil have administratorrettigheder på den nye konto, hvis du planlægger at skifte til den.

 1. Du skal se knappen Opret konto, når du er færdig med at konfigurere alle nødvendige indstillinger, så klik på den, og du skal se den på listen over konti i vinduet Administrer konti. Log af Windows, og prøv at logge ind på din nye konto for at se, om problemet med DOTA 2 er væk.

Løsning 6: Afinstaller Vulkan DLC

Vulkan er en API til grafikkort, der kan understøtte det, og det kan forbedre ydeevnen for visse NVIDIA-grafikkort. Men for nogle brugere var det et mareridt, da DOTA 2-spillet styrtede konstant. Det blev frigivet som en DLC til DOTA 2, og det kan nemt afinstalleres og fjernes for at rette dit spil.

 1. Åbn din Steam-klient ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen eller søgefeltet til højre.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find DOTA 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek. Højreklik på spillet, og vælg Vis indhold, der kan downloades.
 2. Fjern kryds ved siden af ​​Dota 2 - Vulkan supportposten, og klik på knappen Luk. DLC'en indlæses ikke i fremtiden med spillet, og det afinstalleres hurtigst muligt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found