Sådan flashes CyanogenMod 13 til Lenovo ZUK Z1

Rooting din telefon er et indledende skridt for at gøre den virkelig din, efter rooting kan du tilpasse din telefon med download og blinkende brugerdefinerede gendannelser, ROMS ved hjælp af Xposed-moduler til enkel tilpasning og mange andre, Rooting er heller ikke kun til show, du kan bruge din brugerdefinerede gendannelse for at sikkerhedskopiere dine data, hvis noget går galt. Og du kan også sætte noget liv i en gammel forældet telefon ved at downloade Nye rom til den. EN Brugerdefineret ROM er en ændret version af Android-operativsystemet. Tweaks, ekstra funktioner, temamotorer og en forbedret ydelse er inkluderet.

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Brugerdefinerede ROM'er tilbyder også muligheden for en nyere version af Android, som muligvis ikke frigives til din enhed på grund af begrænsninger fra din producent eller operatør. I dag skal vi vise dig, hvordan du blinker den nyeste og bedste ROM frigivet af Cyanogen-tilstand til dig Lenovo Zuk Z1.

bemærk, at dette er en NATT version, hvilket betyder, at det kunne være mindre stabilt end din officielle ROM, det kan have forskellige fejl i forskellige systemaspekter, men udviklerne arbejder på det hver dag for at opnå perfektion, hvis du ikke ønsker at håndtere fejl I råder dig til ikke at blinke denne ROM, også hvis du beslutter dig for at gå igennem med denne artikel, skal du tjekke webstedet Cyanogen mod downloads nu og da, da Nightly-versioner har tendens til at blive opdateret dagligt med fejlrettelser og stabilitetsforbedringer.

Inden du starter denne guide, skal du vide, at for at låse din bootloader op, skal du blinke en gendannelse og derefter blinke ROM'en, dine data går tabt under processen, så jeg råder dig til at tage de nødvendige sikkerhedskopier af ting, du gerne vil holde fast i.

Dernæst skal du sørge for at få følgende krav:

  1. a) Adgang til en bærbar eller stationær computer med internet- og USB-port
  2. b) Et USB-kabel til at forbinde din telefon til computeren
  3. c) Batteriet skal være fuldt opladet

Inden du blinker, skal du installere Nem sikkerhedskopiering og gendannelse fra Google play, køre den og sikkerhedskopiere din opkaldslog, SMS-historik, bogmærker, kontakter og applikationer til enten din Gmail eller Google Drive.

Trin 1: Blinkende brugerdefineret gendannelse

Vi begynder med at blinke en gendannelse for det, og dette gøres af ADB, adb fungerer som en bro mellem din telefon og din pc, der giver dig mulighed for at blinke gendannelser, sidelastningsapplikationer og mange andre. Download først Android SDK ved at klikke her, som bruges til at oprette forbindelse og sende kommandoer til din telefon. Efter downloadet skal du udpakke filen og køre den .exe-fil, du skal se, den skal have navnetOpsætning af Android SDK-værktøj (exe).Når du er færdig, skal du downloade SDK Manager ved at dobbeltklikke på SDK Manager fra SDK-mappen. Når det spørger hvilke pakker vil du downloade søg efter platformværktøjer, marker afkrydsningsfeltet og fjern markeringen af ​​alt andet, tryk på “installer denne pakke”. Når pakken er installeret, skal du gå til platformværktøjsmappen og kopierecmdfil til denne mappe, som er placeret i c: \ windows \ system32. Tilslut din telefon til din bærbare computer først for at sikre, at den bliver registreret, hvis den beder dig om at downloade drivere, så den accepteres. Hvis din bærbare computer ikke læser din telefon, skal du downloade drivere her. Uddrag zip-filen og installer den. Hvis der selv efter download af driverne vises en fejlmeddelelse, der siger, at de bedste drivere allerede er installeret, skal du åbne din enhedsadministrator og finde din telefon (Kun navngivet eksternt drev eller Z1) højreklik på den og trykke på opdater driver, klik derefter på “Gennemse min computer til driversoftware ”klik på“ Have disk ”, når du er færdig, skal du gennemse den udpakkede USB-driver, du har downloadet tidligere (Google USB-drivere) og åbne .inf-filen, den viser dig tre muligheder, vælg ADB-enhed (øverste). Hvis der vises en advarselsskærm, skal du klikke på ja.

Så vil vi sikre os, at din telefon er monteret ved hjælp af din telefon skal gå til Indstillinger -> om telefonen og trykke på bygge nummer indtil en besked siger du er en udvikler præsenterestryk derefter på retur og åbn Udvikler muligheder og aktiver ADB-fejlretning (eller USB-fejlretning).

Næste ved hjælp af din bærbare computer skal du åbne "cmd" -filen, du kopierede til android sdk-mappen tidligere, og indtaste "adb-enheder" (uden anførselstegn). Når vi er sikre på, at både ADB sideloading fungerer, og din telefon er godt forbundet, skal du downloade TWRP-gendannelsen herfra.

Trin 2: Blinkende brugerdefineret gendannelse og oplåsning af bootloader

Brug kommandoprompten "cmd" i "adb reboot bootloader", og din telefon skal genstarte i bootloader-tilstand, skriv nu "-I 0x2b4c", næste type i "fastboot -i 0x2b4c oem ​​oplåsning" for at låse din bootloader op, når du er færdig flyt den downloadede TWRP-fil til din platformværktøjsmappe og brug din kommandoprompt til at skrive "fastboot -i 0x2b4c flash recovery z1.twrp.2.8.7.0.By.Breadcrust-UPDATE5.img", din kommandoprompt skal returnere "OKAY" så er opsvinget korrekt installeret! For at komme ind i gendannelse og begynde at blinke ZIP'er skal du slukke for din telefon og derefter tænde den igen.

Trin 3: Blinkende brugerdefineret Rom

Når du har blinket dit opsving, har du ikke brug for din bærbare computer, så du bliver nødt til at downloade ROM'en fra her (download den nyeste “Cyanogen mod Build”, skal være på den tredje kolonne fra venstre) ved hjælp af din telefon. Download også Google-applikationer fra her, vælg ARM og 6.0, kan du vælge mini eller mikro baseret på hvilken type funktionalitet, du gerne vil have. (Alt ved hjælp af din ZUK Z1)

Når du downloader, skal du slukke for din telefon og komme i gendannelsestilstand ved at tænde den igen, og når den vibrerer, skal du holde både lydstyrken op og ned, indtil den starter op i TWRP, når den startes, skal du trykke på “wipe, derefter avanceret wipe og markere på Dalvik Cache, Cache, system og data. Stryg derefter for at afslutte processen.

Når du er færdig, skal du trykke på retur og trykke på Installer og derefter gennemse den Cyanogen mod ROM, du downloadede tidligere, trykke på den og blinke den. Gentag den samme proces med de Google-apps, du har installeret, og din telefon skal være klar.

Genstart din telefon, det kan først tage lidt tid under den første tænding, men når du er færdig, har du Cyanogen mod 13 på din telefon! Tillykke med din Marshmallow!

Start med at konfigurere din google-konto, download igen Nem sikkerhedskopiering og gendannelse og start gendannelsen af ​​den sikkerhedskopi, du lavede tidligere.

Når du er færdig med opsætning og gendannelse, vil du tænde rodadgangen igen, du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger ->Om telefonen ->Bygge nummer tryk på det 7 gange, indtil du bliver mødt med en Du er nu en udviklerbesked tryk på retur og få adgang til udviklerindstillinger, i det skal du vælge rootadgang og kun vælge APPS.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found